ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ρώτησα εγώ όλα όσα θέλεις να ρωτήσεις εσύ την beauty guru Νατάσα Μπρεζάτη!

Εννοείται πως θα πήγαινα την Ελμίνα για τον καθιερωμένο της καθαρισμό προσώπου λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια (το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ήδη δει όλα στα δεκάδες Insta stories μου, αλλά θα σου πω πολλά περισσότερα αύριο μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες), και εννοείται πως όσο η έφηβη κόρη μου απολάμβανε την καταπραϋντική μάσκα που τοποθετεί η Νατάσα Μπρεζάτη στην επιδερμίδα της αμέσως μετά τη θεραπεία, με έβαλε και εμένα στο διπλανό κρεβάτι, για να βεβαιωθεί -για άλλη μία φορά- για την καθαριότητα του δικού μου προσώπου. Ναι, είναι μία από αυτές οι επισκέψεις μου στο New Laser που απολαμβάνω περισσότερο. Που στην πραγματικότητα, πιο πολύ ανάγκη έχουμε, και η beauty guru μου και εγώ, από λίγη δική μας, εντελώς δική μας ώρα, για να χαλαρώσουμε από το άγχος της ημέρας και να κάνουμε τις ομορφιές μας, παρά το ίδιο το facial treatment per se. Γεγονός απόλυτα λογικό, μιας και μετά από τόσα χρόνια που φροντίζει συστηματικά την επιδερμίδα μου, έχουμε γίνει πλέον φίλες. Και οι φίλες τα λένε όλα, και αν μη τι άλλο, μοιράζονται τα καλύτερα μυστικά τους. Έτσι, όση ώρα περιμέναμε να στεγνώσει η μάσκα της Ελμίνας, εγώ εκμαίευσα τα καλύτερα beauty tips της αγαπημένης μου Νατάσας Μπρεζάτη.

Πώς πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας τώρα που είναι χειμώνας;

Στην κλινική la prairie έχουν ως μότο τη ρήση του Ιπποκράτη «καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε», αρχή την οποία ασπάζομαι απόλυτα. Κάθε γυναίκα έχεις τις δικές της εξατομικευμένες ανάγκες. Ωστόσο όλες ανεξαιρέτως χρειάζονται ένα δέρμα καθαρό, που αναπνέει και επιτρέπει στα προϊόντα και τις θεραπείες να διεισδύσουν σωστά. Διαδικασία που επιτυγχάνεται με ένα βαθύ καθαρισμό, στην περίπτωση του New laser με το μηχάνημα ATF της κλινικής la prairie, και ένα κατάλληλο για τον τύπο δέρματος της κάθε πελάτισσας peeling, φυτικό ή χημικό.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής σας υπηρεσία; Ποια προτιμούν οι πελάτισσές σας;

Σε ό,τι αφορά τις πελάτισσές μας – γιατί έχουμε και πελάτες, επίσης – μπορώ να πω ότι είναι πιστές σε κάθε μία από τις θεραπείες του New Laser. Μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για περαστικό κόσμο που είδε μια νέον επιγραφή και μπήκε, αλλά για  γυναίκες που μας επισκέπτονται σε σταθερή βάση επί πολλά χρόνια, χτίζοντας μαζί μας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και απόλυτου σεβασμού. Ωστόσο, θα ομολογήσω ότι διακρίνεται μια καθολική «αδυναμία» στο skin rejuvenation με το συγκεκριμένο μηχάνημα του κέντρου μας, το ίδιο που διαθέτει η δόκτωρ Μέλανι Γκρόσμαν στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, η οποία ανακάλυψε το laser και κατέχει την ευρεσιτεχνία παγκοσμίως.

Μπορούν να γίνουν δυο διαφορετικές θεραπείες σε μια μόνο συνεδρία;

Τις περισσότερες φορές πραγματοποιούνται δύο ακόμα και τρεις διαφορετικές θεραπείες σε μια συνεδρία. Γεγονός που εξασφαλίζει στην πελατεία μας χρόνο και χρήμα (οικονομικά πακέτα υπηρεσιών) καθώς πάντα λειτουργούμε με γνώμονα το όφελος του πελάτη.

Θα ήθελες να αναφερθείς σε ενδεικτικά κόστη;

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν οι υπηρεσίες μας κ τα κόστη τους ήταν «τυποποιημένα». Όμως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με ξεχωριστές ανάγκες που εμείς διακρίνουμε όταν τον δούμε από κοντά. Κατά συνέπεια, η θεραπεία του κάθε ένα, πόσες φορές θα χρειαστεί να την επαναλάβει, με ποια συχνότητα και τι διάρκεια θα έχει μέσα στο χρόνο, είναι εντελώς εξατομικεμένοι παράγοντες και είναι αυτοί που οδηγούν στο τελικό κόστος. Γεγονός είναι, όμως, ότι αν και οι υπηρεσίες μας είναι οικονομικά λογικές, απέχουμε έτη φωτός από τον τρόπο που χρεώνουν και διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους τα μεγάλα και γνωστά κέντρα μαζικής πελατείας.

Οι εξελίξεις και στο χώρο της αισθητικής είναι ραγδαίες. Πώς μπορείς να παραμένεις ενημερωμένη;

Πολύ σωστά το επισημαίνεις. Οι σπουδές μου στην Ελβετία και την Αμερική ήταν μεν πολύ καλές, αλλά από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός. Ο τρόπος που έχω επιλέξει είναι κυρίως με τα συνεχή ταξίδια και τις επιμορφωτικές επισκέψεις που πραγματοποιώ στους κορυφαίους γιατρούς του χώρου μου παγκοσμίως. Από μικρή, χωρίς καν να γνωρίζω τότε ότι θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, συνόδευα τη μητέρα μου στα συνεχή ταξίδια της στη Γαλλία, την Ελβετία και την Αμερική, γνωρίζοντας μαζί της τους καλύτερους δερματολόγους και πλαστικούς χειρούργους του κόσμου και επισκεπτόμενη τα καλύτερα κέντρα αισθητικής. Τη συνήθεια αυτή δεν αποχωρίστηκα ούτε όταν ανέλαβα εγώ τα ηνία. Ενδεικτικά θα σου αναφέρω ότι στην προ covid εποχή, μέσα σε μια 15ετια επισκέφθηκα τη Νέα Υόρκη, τη Μέκκα της ιατρικής αισθητικής, 23 φορές!

Ποια είναι η ιδανική σου πελάτισσα;

Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, ΟΛΕΣ οι πελάτισσές μου είναι ιδανικές για εμένα. Κι αυτό διότι μιλάμε την ίδια γλώσσα, με εμπιστεύονται και ξέρουν πολύ καλά ότι πότε δεν θα προτείνω μια θεραπεία αν δεν είναι απαραίτητη και ωφέλιμη για εκείνες. Όπως ανέφερα κ πριν, υπάρχει μεταξύ μας μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Οι πελάτισσες μου δεν πειραματίζονται στα διάφορα κέντρα αισθητικής, ούτε συγκαταλέγονται στο κοινό που θα δει μια μεγάλη ταμπέλα κέντρου ομορφιάς και θα μπει από περιέργεια μέσα να το δοκιμάσει. Είναι ένα απαιτητικό κοινό μεν που αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του δε, αφήνεται στα χέρια κ τις θεραπείες σου, χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Αν μία γυναίκα μπορεί να κάνει μία μόνο θεραπεία, για να κάνει δώρο στον εαυτό της, ποια θα την συμβούλευες να είναι αυτή;

Αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και της ψυχολογίας της. Και η ανάγκη αυτή μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά.

Ποιο είναι το Α και το Ω για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας; Ποια είναι η συμβουλή που θα έδινες και που τηρείς κι εσύ με ευλάβεια;

Καθαρό δέρμα που αναπνέει. Καθαρίστε το πρόσωπο σας στην ειδικό και με ένα καλό προϊόν στο σπίτι.

Και επειδή η τελευταία ερώτηση, είμαι σίγουρη, που θα ήθελες να κάνεις είναι για το πως μπορείς να κλείσεις το δικό σου ραντεβού, κάλεσε τώρα κιόλας την Νατάσα στο  21 0805 0877 ή στο 6974920950 και κλείσε το δικό σου ραντεβού! Όση ώρα θα επιμελείται την θεραπεία σου, θα λύσει συγχρόνως κάθε απορία σου, το πιο πιθανό είναι να γίνει η καλύτερη φίλη σου!

error: Content is protected !!