When the going get tough, the tough get Skin Rejuvenation!

07/11/2018 • MAKE

“Ο Νοέμβριος δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης” παραπονιόμουν τις προάλλες στην Νατάσα, αδυνατώντας να βρω κάτι να περιμένω από τον προκάτοχο του όλο υποσχέσεις λαμπερού Δεκέμβρη. “Δεν είναι καν χειμώνας, το καλοκαίρι φαίνεται σαν μικρή, απειροελάχιστη κουκκίδα στις σελίδες του ημερολογίου, και εμείς ό,τι πιο glam έχουμε να αναμένουμε, είναι ο επόμενος μήνας. Και αυτή την στιγμή υπηρετούμε τις χιλιάδες υποχρεώσεις του…” κατέληξα τηλεφωνικώς στην φίλη μου, κατά την διάρκεια άλλου ενός αδιανόητου μπλοκαρίσματος στην άνοδο της Κηφισίας. Ναι, το ομολογώ, ό,τι τηλέφωνα κάνω με τις φίλες μου, διαδραματίζονται σε ανοιχτή ακρόαση, μεταξύ πρώτης και νεκρής ταχύτητας. Οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία γίνεται με mails και chats.
“Κάνεις λάθος. Ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για Skin Rejuvenation!” Και μόνο το άκουσμα του αγαπημένου μου facial treatment μετέτρεψε τις αγενείς κόρνες των διπλανών αυτοκινήτων σε χαρούμενο κελάηδισμα πουλιών του παραδείσου. “Στρίψε όπως είσαι και έλα” ολοκλήρωσε την σκέψη της η Νατάσα Μπρεζάτη, για την οποία σας έχω μιλήσει τόσες φορές, που να σας την συστήσω άλλη μία, μάλλον περιττό θα είναι.
Να στρίψω επιτόπου δεν μπορούσα εκείνη την ημέρα, μιας και κατευθυνόμουν σε μία σειρά σημαντικότατων ραντεβού εν όψει του The Pop Up Project, όμως την επόμενη κιόλας, ήμουν εκεί, στην καταπράσινη και ηλιόλουστη γωνιά των βορείων προαστίων που αγκαλιάζει τον μίνιμαλ χώρο του ινστιτούτου της, για να αφεθώ στα χέρια και στην ετών εμπειρία της, και να απολαύσω την καλύτερη θεραπεία για την γεμάτο άγχος και κούραση επιδερμίδα μου.

Follow me…

Το βλέμμα όταν καταφέρνεις να ξεκλέψεις ώρα…

Με μαλώνει με ένα φιλί. Με μαλώνει -και έχει δίκιο- γιατί έχω να κάνω Skin Rejuvenation πολύ καιρό “Στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις οτιδήποτε για την φροντίδα της επιδερμίδας σου, πολύ πριν το καλοκαίρι. Την τελευταία φορα που ήρθες μετά τις διακοπές, το έκανες για τον καθαρισμό της Ελμίνας. Έχει δίκιο. Τουλάχιστον, βρήκαμε έναν λόγο ύπαρξης του αμήχανου Νοέμβρη…

Στα 17 της, η φίλη μου έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το Ιnternational Βaccalaureate στην Ελβετία. Στη συνέχεια σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ειδικεύτηκε στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Το “μικρόβιο” όμως για το χώρο της ομορφιάς υπήρχε μέσα της καθώς η μητέρα της δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα απο τα γνωστότερα κέντρα ιατρικής αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές φυσικοθεραπείας και αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. Επτά χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, έχοντας τις πιο πιστές πελάτισσες. Μία από αυτές, φανατική, είμαι και εγώ.

Η ΝΟΥΜΕΡΟ 1 μη-επεμβατική θεραπεία στην Αμερική για ενα φυσικά υγιές δέρμα δεν είναι άλλη απο τη Laser Skin Rejuvenation. 
Πρόκειται για θεραπεία που  σχεδιάστηκε για να αναστρέψει, να βελτιώσει ή ακόμα και να σβήσει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα. 
Συγκαταλέγεται στις επονομαζόμενες «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος» (lunch-break procedures) επειδή δεν απαιτούν πολυ χρόνο για να γίνουν, αλλα ούτε και χρόνο αποκατάστασης, αφού ο υποψήφιος επιστρέφει αμέσως στην καθημερινότητα του.

“Στην ηλικία των ΤΡΙΑΝΤΑ, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα  μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού. Στα ΣΑΡΑΝΤΑ το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς και το δέρμα  γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή και το δέρμα λιγότερο ροδαλό.  Στα ΠΕΝΗΝΤΑ μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα  κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα λιπώδη κύτταρα του προσώπου συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός αρχίζει να κρεμάει” μου εξηγεί η Νατάσα καθώς μου βάζει τα ειδικά γυαλιά για το laser.

Η θεραπεία skin rejuvenation με τα εξελιγμένα μηχανήματα του New Laser Natassa Brezati, μας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε λείο, φωτεινό και σφριγηλό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες.  

Ενδείκνυται κυρίως για τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και παρέχει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα. 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους ωθούνται να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. 

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η επιδερμίδα εμφανίζεται ορατά πιο λαμπερή, φωτεινή και νεανική, αποτέλεσμα που εντείνεται ύστερα από λίγες ακόμα θεραπείες που ακολουθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι τόσο απτά, ώστε πολλές πελάτισσες μας μεταφέρουν ότι ο περίγυρός τους δεν πιστεύει ότι δεν έχουν καταφύγει σε πιο εμεβατικές μεθόδους!

Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη, δε δημιουργεί κανέναν ερεθισμό και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε αμέσως στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

“Σε κάθε μια απο αυτες τις δεκαετιες ή και στις επόμενες, η θεραπεία – κυτταρική ανανέωση με laser είναι ευεργετική και επιφέρει ορατά αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο κ ελαστίνη. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ κολλαγόνο και ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ελαστίνη. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί από 30-40 λεπτά και το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφρηγηλότητά του, γίνεται λείο, φωτεινό κ απαλό” καταλήγει, όσο εγώ απολαμβάνω την αγαπημένη μου θεραπεία.

Η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης, σε ένα lunch break procedure!

Σας το έχω ξαναπεί. Την εμπιστεύομαι τυφλά. Όχι λόγω του “βαριού σαν ιστορία” ονόματος που κουβαλάει η κόρη του θρύλου της Αισθητικής Κοσμετολογίας, Τάνιας Μπρεζάτη. Ούτε για τις πιο γνωστές προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα, που όλες την εμπιστεύονται τυφλά, όλες πιστές πελάτισσες της.
Την Νατάσα την εμπιστεύομαι τυφλά γιατί γνωρίζω τις περγαμηνές της, γνωρίζω πολύ καλά τις σπουδές της, τα χρόνια και τα χρήματα που επένδυσε ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα προτείνοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία, και τέλος, την εμπιστεύομαι τυφλά γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Τριάντα λεπτά αργότερα…

Η διαφορά φαίνεται αμέσως. Όχι από αυτές τις “θεαματικές”, όχι. Ούτε η επιδερμίδα μου “φαίνεται” πιο ξεκούραστη και “φαίνεται” πιο λαμπερή. Η επιδερμίδα μου είναι πιο ξεκούραστη και πιο λαμπερή, και πιο σφρηγηλή. Αυτόματα, νοιώθω και εγώ πιο ξεκούραστη…

Ανοίγουμε ατζέντες για να βρούμε το επόμενο ραντεβού. Θα είναι οπωσδήποτε πριν το The Pop Up Project στις 7 & 8 Δεκεμβρίου, και αυτή την φορά δεν θα είναι Skin Rejuvenation…

 “Tο skin rejuvenation λειτουργεί τέλεια σε συνδιασμό με τα peelings -η μια θεραπεία εναλάσσεται με την άλλη-τα οποία καθαρίζουν σε βάθος και απαλάσσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα”,  μου λέει καθώς φιξάρουμε το ραντεβού μας, και εγώ ξέρω κιόλας πως θα ακολουθήσει επόμενο ενθουσιασμένο editorial μου, με την όλη εμπειρία μου…

Αν και ξέρω πως τα στοιχεία της βρίσκονται ήδη στις ατζέντες σας, δεν χρειάζεται καν να με ρωτήσετε, σας δίνω πάλι το contact για να κλείσετε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με την Νατάσα: Call 21 0805 0877 & 6974920950 και περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!!

Have your own lunch-break procedure & a lovely November! xoxoxo ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons