ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Movember” : Challenge Accepted και ξαφνικά το Instagram θα πλημμυρίσει με ζωγραφισμένα μουστάκια!

“Καλησπέρα αγαπημένη μας, η Max Factor στηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης “Movember”. Ο μήνας Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία και αποτελεί πλέον παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι συμβολική, προτρέποντας και υπενθυμίζοντας στους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους. Τις επόμενες μέρες θα παραλάβεις ένα όμορφο δώρο που θα περιλαμβάνει μία μάσκαρα, ένα lipstick και ένα μολύβι Max Factor. Το brand σε προσκαλεί να συμμετέχεις κι εσύ στην εκστρατεία Movember, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand και σχεδιάζοντας ένα μουστάκι στο χέρι ή στο πρόσωπο μεταδίδοντας με συμβολικό τρόπο αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα….” ήταν το DM που έλαβα στο Insta μου, και ήδη μπορώ εύκολα να φανταστώ τα πιο δημοφιλή Insta accounts να πλημμυρίζουν με υπέροχες και ευφάνταστες φωτογραφίες τους, για την υποστήριξη της εκστρατείας.

Λοιπόν, η Max Factor μέσα από την υποστήριξη της εκστρατείας Movember, επιθυμεί να φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ομορφιά με την ευαισθητοποίηση, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τα θέματα υγείας των ανδρών αλλά και τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου όπως και άλλων ασθενειών.

Είναι γεγονός, πως ο μήνας Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία και αποτελεί πλέον παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξής του κινήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι συμβολική, προτρέποντας και υπενθυμίζοντας στους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους.

Με αφετηρία τα παραπάνω δεδομένα, η Max Factor δημιουργεί ένα challenge με σκοπό να λάβει χώρα στα social media, προσκαλώντας το κοινό, ανεξαρτήτως φύλου, να συμμετέχει και να μεταδώσει το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της εκστρατείας ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα hashtags: #MF_Movember & #MaxFactorsupportsMovember.
Ειδικότερα, όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να φωτογραφηθούν για καλό σκοπό, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand και σχεδιάζοντας ένα μουστάκι στο χέρι ή στο πρόσωπο μεταδίδοντας με συμβολικό τρόπο αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα.

Αδιαμφισβήτητα, η Max Factor υπογραμμίζει την ανάγκη ευαισθητοποίησης και καλεί όλους να κάνουν γνωστή τη σπουδαιότητα πρόληψης και υιοθέτησής ενός υγιεινού αλλά και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

#ChallengeAccepted

error: Content is protected !!