ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The “Kaiki” Pop Up Store: Σαλπάρουμε με τη Zeus+Δione σε Ύδρα και Σπέτσες!

Τα νέα τα έμαθα από την Μιμίκα Κολοτούρα, σε ένα ραντεβού που κάναμε πριν μία εβδομάδα, για να πιούμε καφέ, στο show room της Zeus+Δione, στο Κολωνάκι, και ενθουσιάστηκα. Όχι επειδή αφορούν ένα από τα πιο αγαπημένα μου Ελληνικά brands ούτε επειδή η πρωτοποριακή αυτή ιδέα θα λάβει χώρα στις θάλασσες της Ύδρας και των Σπετσών. Ούτε καν επειδή μιλάμε για ένα Pop Up, που όλοι ξέρετε πόσο με ενθουσιάζει η άνθιση του. Είναι πολλοί οι λόγοι του ενθουσιασμού μου, είναι όλα μαζί που μπερδεύονται γλυκά κάτω από τον έναστρο Ελληνικό ουρανό, κάτω από τον δυνατό μας ήλιο…
Η Zeus+Δione παρουσιάζει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό Pop-Up Store σε παραδοσιακό Ελληνικό «Καΐκι» το διάστημα 18-24 Ιουνίου στην Ύδρα και στις Σπέτσες!
Πιστή στη φιλοσοφία της, την διατήρηση και αναβίωση της Ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς, η Zeus+Δione, επέλεξε το «Καΐκι» ως μέσο για να «ταξιδέψει» φέτος το Καλοκαίρι στις Ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στα ιστορικά Ελληνικά νησιά της Ύδρας και των Σπετσών.
Τα χειροποίητα παραδοσιακά ξύλινα «Καΐκια», γνωστά από την αρχαιότητα για την συμβολή τους στο εμπόριο και την αλιεία, κατασκευάζονται από εξιδεικευμένους τεχνίτες με πολύ πάθος, σκληρή δουλειά και αγάπη για να φέρουν το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
“Με τα ίδια συναισθήματα, πάθος και αγάπη, κατασκευάζονται και οι δημιουργίες Zeus+Δione ώστε να αποτυπωθεί ο απόλυτος σχεδιασμός και το αξεπέραστο ποιοτικά αποτέλεσμα” μου λέει η Μιμίκα.

Το ZEUS+ΔΙΟΝΕ «Καΐκι» Pop- Up Store θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το ιστορικό νησί της Ύδρας στις 18 Ιουνίου, ένα μέρος με μεγάλη ιστορία, μοναδική αισθητική αλλά και κοσμοπολίτικο αέρα, που έχει αποτελέσει για την Zeus+Δione πηγή έμπνευσης ως προς τις συλλογές αλλά και καμπάνιες επικοινωνίας . Στις 20 Ιουνίου θα ταξιδέψει για τις πανέμορφες, λατρεμένες και αρχοντικές Σπέτσες όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, και το παλιό λιμάνι. Οι Σπέτσες, άλλο ένα ιστορικό νησί με ανεξάντλητη ιστορία αλλά και μεγάλη παράδοση στην κατασκευή ξύλινων Καϊκιών που κρατάει μέχρι και σήμερα.
Στο «Καΐκι» Pop-Up Store θα παρουσιαστούν ειδικές επιλογές από την συλλογή Summer 18, κατάλληλες για χαλαρές Καλοκαιρινές εμφανίσεις διακοπών αλλά και πόλης, με την μοναδική αισθητική και ποιότητα Zeus+Δione.


Πόσο Φαίη…

Εννοείται πως το Fay’s Control θα αποτελεί “άτυπα” τον Χορηγό Επικοινωνίας του “Kaiki” Pop Up Store, και θα μαθαίνετε τα πάντα για τόσο για την διαδρομή του όσο και για τις δράσεις του, με πρώτη, το customization event με την illustrator Klimentini, την Παρασκευή 22 Ιουνίου!
Καλοτάξιδο & stay tuned….

error: Content is protected !!