ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Yoleni’s store στο Providence του Rhode Island!

Η Yoleni’s ξεκίνησε το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen 2000 και πλέον ελληνικών προϊόντων από 180 μικρούς Έλληνες παραγωγούς, το www.yolenis.com. Κύριος στόχος της ιδρυτικής ομάδας αλλά και των ανθρώπων που στελεχώνουν έκτοτε την εταιρία, αποτελεί η ανάδειξη και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και φυσικά των παραγωγών τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το Νοέμβριο του 2016, η εταιρία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα της μετάβασης από το ηλεκτρονικό στο φυσικό ράφι, ήταν η «ναυαρχίδα» του εγχειρήματος, το Yoleni’s Greek Gastronomy center στην οδό Σόλωνος 9, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού.
Η Yoleni’s, σε συνέχεια της επιτυχημένης λειτουργίας του Yoleni’s Greek Gastronomy center και θέλοντας να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω προς την επίτευξη του αρχικού στόχου της, ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου franchise καταστήματος στις ΗΠΑ, στο Providence της πολιτείας Rhode Island, μόλις λίγη ώρα από τη Βοστώνη.
Το Yoleni’s store στο Providence καλωσόρισε τους επισκέπτες του στις αρχές Μαΐου, σε ιστορικό κτίριο του 1895 στο κέντρο της πόλης.


Ο σχεδιασμός του καταστήματος έχει βασιστεί στο μοντέλο του ανανεωμένου Flagship store της Αθήνας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν το παραδοσιακό παντοπωλείο με 800 και πλέον προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, καθώς και γευστικές προτάσεις με φρεσκοψημένες πίτες, δροσερές σαλάτες, σάντουιτς, φρεσκοστυμμένους χυμούς, ποικιλία καφέδων και φυσικά Yogurt bar με αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι!
Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία του χώρου αποτελεί το Dinner Menu “Topos” που προσφέρεται μετά τις 5 το απόγευμα και περιλαμβάνει τα πλέον αντιπροσωπευτικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, συνοδεία εκλεκτών ελληνικών κρασιών του ελληνικού αμπελώνα.
Η υπηρεσία delivery για την ευρύτερη περιοχή του Providence, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Ακόμη, δύο από τις πιο χαρακτηριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στο κατάστημα της Ελλάδας, τα cooking classes και τα olive oil tasting seminars θα είναι επίσης διαθέσιμα σε λίγο καιρό στο νέο κατάστημα της Αμερικής! Τέλος, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το eshop www.yolenis.com/en-us/ θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί τις Ηνωμένες Πολιτείες με εντελώς ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα.

error: Content is protected !!