ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project “Let’s Meet Again”! Λάβε μέρος στο μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού!

“Να ανεβάσουμε τον πήχη πιο ψηλά”. Αυτό ήταν το αρχικό μας moto με την Ιλεάνα, και από την πρώτη μας διοργάνωση έως και αυτή που ετοιμάζουμε τώρα, δεκατέσσερα (ναι, 14!!!) Pop Up Projects μετά, κάθε φορά, όντως ο πήχης ανεβαίνει και ψηλότερα. Και κάθε φορά, το The Pop Up Project γίνεται talk-of-the-town για τους απόλυτα σωστούς λόγους. Για την άψογη διοργάνωση του, για το υπέροχο και άκρως ευφάνταστο παζλ των Ελλήνων designers & brands που λαμβάνουν μέρος καταφέρνοντας να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τιμών μα παραμένοντας πεισματικά στην υπεροχή της υψηλής αισθητικής, για το κοινό που μας επισκέπτεται φανατικά, το πιο δυναμικό αγοραστικά κοινό της πόλης, ένα κοινό με απαιτήσεις που το The Pop Up Project γνωρίζει πως να καλύψει.
Μα πάνω από όλα, το The Pop Up Project είναι μία γιορτή. Μία μεγάλη γιορτή που τιμά τους Έλληνες σχεδιαστές και τα brands, που φέτος το καλοκαίρι όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Να στηρίξουμε τους δημιουργούς που για δύο ημέρες, θα μας παρουσιάσουν τις καλύτερες τους Resort συλλογές, με σκοπό να επιλέξουμε όλα όσα θέλουμε να συνοδέψουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές!
“Let’s Meet Again” λοιπόν, ο ευνόητος τίτλος, ενός Pop Up Project που περιμένουμε περισσότερο από οποιοδήποτε προηγούμενο, και που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος με το brand σας στο μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού, στείλτε μας email στις διευθύνσεις: beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com το συντομότερο δυνατόν, μιας και το The Pop Up Project “Let’s Meet Again” είναι ήδη σχεδόν sold out!!!!

Του ομορφότερου κήπου της Κηφισιάς, οι εργασίες του οποίου για την επέκταση του μόλις ολοκληρώθηκαν, και στην ουσία τα επίσημα εγκαίνια του συμπίπτουν με το μεγαλύτερο Shopping Event του καλοκαιριού, με το The Pop Up Project!

Έτσι, είμαστε πολύ υπερήφανες, που λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μας -θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες λειτουργίας που προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία όλων μας, θα τηρηθούν ευλαβικά οι αποστάσεις ανάμεσα στα corners των designers, ενώ γάντια και μάσκες μίας χρήσης καθώς και απολυμαντικό χεριών θα είναι διαθέσιμα σε πολλαπλά σημεία του κήπου και θα συνιστάται διαρκώς η χρήση τους- μπορούμε να σας προσκαλέσουμε στην μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού!

Μπες εδώ να θυμηθείς όλα όσα ζήσαμε παρέα στο περσυνό The Pop Up Project, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Ναι, μας έλειψαν πολλά κατά την διάρκεια των τελευταίων δύσκολων η αλήθεια είναι μηνών, με τις πρωτόγνωρες για όλους νέες συνθήκες. Μην επαναλαμβανόμαστε, ελπίζουμε τα πιο δύσκολα να είναι πίσω και με τους εμβολιασμούς όλο και περισσότερων ομάδων, να καταφέρουμε να προχωρήσουμε σε άλλο ένα όμορφο ελληνικό καλοκαίρι.
Μας έλειψαν πολλά, μας έλειψε και το The Pop Up Project. Καταρχήν, έλειψε σε εσάς. Τα μηνύματα σας δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να αναβάλουμε την καθιερωμένη καλοκαιρινή διοργάνωση. Όλον αυτό τον καιρό, μας τονίζατε πόσο σας έλειψε το Πασχαλινό The Pop Up Project -εδώ μας έλειψε το ίδιο το Πάσχα-, και οι ευχές σας αφορούσαν τον Ιούνιο, να μας βρει όλους σε πιο ασφαλές περιβάλλον, σε πιο ευοίωνες και ευνοϊκές ημέρες. Μα το The Pop Up Project έλειψε και στους σχεδιαστές μας. Στους designers που λαμβάνουν μέρος και που μετά από το lockdown ανυπομονούν να δουλέψουν ξανά. Να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο δυναμικό κοινό που επισκέπτεται το The Pop Up Project, να σας ξεναγήσουν στις ολοκαίνουργιες τους συλλογές, συλλογές που μυρίζουν Ελλάδα, ήλιο και καλοκαίρι. Στους σχεδιαστές μας, οι οποίοι μας έστελναν με την σειρά τους τα δικά τους μηνύματα για την αναγκαιότητα μίας ολόφρεσκης καλοκαιρινής διοργάνωσης, που θα γεμίσει όλους μας θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Τέλος, έλειψε -αδιανόητα πολύ- σε εμάς. Στην Ιλεάνα Ισμυρίδη και σε εμένα, που κάθε που τελειώνει άλλο ένα The Pop Up Project, στο μυαλό μας ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο. Αυτό κάναμε και αυτή την φορά.

Εδώ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, που ανανεώνεται για να υποδεχθεί το πιστό κοινό του The Pop Up Project, όλους εσάς!
Παρασκευή 11 Ιουνίου & Σάββατο 12 Ιουνίου…Let’s Meet Again!!!

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι λοιπόν, που οι Έλληνες designers που θα λάβουν μέρος δεν θα σας υποδεχθούν δίπλα στα μοναδικά εκθέματα του πιο εμβληματικού και επιβλητικού Μουσείου, όπως αυτό της Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, αλλά στον νεοκλασικό κήπο του, ανάμεσα στα αρώματα των Ελληνικών βοτάνων, γεμάτα χρώματα λουλουδιών και καταπράσινων φυτών του.
Στον πιο αριστοκρατικό κήπο της Κηφισιάς, εκεί που βρεθήκαμε και εμείς με την Ιλεάνα και με την αρχιτεκτονική μας ομάδα που θα επιμεληθεί το Project, για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις εργασίες της επέκτασης του, για να φυτέψουμε για το καλό από μία αγκαλιά λουλούδια, για να δημιουργήσουμε από την αρχή, το πιο φρέσκο, ηλιόλουστο και δροσερό The Pop Up Project, που έγινε ποτέ στην επιτυχημένη πορεία του.

Let’s Meet Again!!!

🧿👉Αν θέλετε να λάβετε μέρος με το brand σας στο μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού, στείλτε μας email στις διευθύνσεις: beifay@gmail.com &
i.ismyridis@gmail.com το συντομότερο δυνατόν, μιας και το The Pop Up Project “Let’s Meet Again” είναι ήδη σχεδόν sold out!!!!

Spread the news & Join us 💙

error: Content is protected !!