ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν στο The Pop Up Project “In the Garden”!

“Ας το κάνουμε λοιπόν”, “Να βγάλουμε τα μέσα έξω και να το κάνουμε στον κήπο, ήταν το όνειρο μας, αν όχι τώρα, πότε?”, “Και να το κάνουμε Πέμπτη και Παρασκευή αυτή τη φορά, μιας και τέλος Ιουνίου ο κόσμος θα θέλει να φύγει Σαββατοκύριακο…”, “Να σηκώσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, αλλά οπωσδήποτε προσεκτικά! Πρέπει να το κάνουμε με τους μισούς σχεδιαστές για να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας”. Αυτοί, είναι κάποιοι από τους αρχικούς διαλόγους μας με την Ιλεάνα, όταν αρχίσαμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στη νέα μας πραγματικότητα, όταν δεχόμασταν το ένα μετά το άλλο τα δικά σας μηνύματα για να πραγματοποιήσουμε και αυτό το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι, το The Pop Up Project. Το θέλαμε και εμείς όσο και εσείς, άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown το ένα zoom διαδεχόταν το άλλο με το partner-aki μου αλλά και με όλη την ομάδα των συνεργατών μας, σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα. Ονειρευόμασταν και σχεδιάζαμε, δουλεύαμε και περιμέναμε. Το τέλος του Ιουνίου, την αρχή του καλοκαιριού.
Ένα καλοκαίρι τόσο διαφορετικό μα το οποίο περιμέναμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία από οποιοδήποτε προηγούμενο, το The Pop Up Project έβγαλε τα μέσα έξω λοιπόν, ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και διοργάνωσε το πιο φρέσκο shopping event της χρονιάς, το The Pop Up Project “In the Garden”!

The Pop Up Project “In the Garden”, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Follow us…

Τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την τιμή, την εμπιστοσύνη και το κύρος της υπογραφής των Χορηγών μας, που με τη συμβολή τους βοήθησαν να πετύχουμε όλα όσα ονειρευτήκαμε για το πιο επιτυχημένο -κατά γενική ομολογία- The Pop Up Project που έγινε ποτέ, αυτό που έγινε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Ναι, όλοι οι Χορηγοί που υποστήριξαν το The Pop Up Project είναι Ελληνικές, βραβευμένες εταιρίες.
Χρυσός Χορηγός του The Pop Up Project “In the Garden” ήταν τα MCosmetics. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη επίσημη παρουσίαση της νέας εξελιγμένης σειράς καλλυντικών της Μαρίας Μπεκατώρου, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο που έγινε talk of the town, η Mcosmetics επέλεξε το The Pop Up Project “In the Garden” και το εκλεκτό κοινό του, για να παρουσιάσει τη μοναδική σειρά περιποίησης προσώπου που φέρει την υπογραφή της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ ΚΑΙ ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΧΑΡΑΤΣΑΡΗ MARKETING MANAGER ΤΗΣ MCOSMETICS ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ MEDICAL PHARMAQUALITY

Το The Pop Up Project δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ τόσο όμορφο χωρίς την υποστήριξη της Mexil, τα κομψά σαλόνια της και τις υπέροχες ολόλευκες ομπρέλες της, που έδεσαν αρμονικά με τους αριστοκρατικούς κήπους του Μουσείου, τον σχεδιασμό των οποίων ανέλαβε εξολοκλήρου η Αντουανέτα Κουτσουράδη και το Antoinetta Koutsouradi Flower Shop.

Το επιβλητικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, όπως φαίνεται πίσω από τις κομψές ομπρέλες της Mexil

Τα αγριολούλουδα της αγαπημένης μας Αντουανέτας και οι ολόφρεσκες συνθέσεις της ολοκλήρωσαν το υπέροχο σκηνικό με τα ελληνικά βότανα και τα ψηλά δέντρα που έκαναν την ατμόσφαιρα μοναδική.

ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

To glo , παρουσίασε στους επισκέπτες του The Pop Up Project τη συσκευή θέρμανσης καπνού δυνητικά μειωμένου κινδύνου, που θερμαίνει αποκλειστικά ράβδους αυθεντικού καπνού NΕΟTM Sticks, το οποίο μπορούμε να βρούμε σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Nobacco και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Το gloTM αποτελεί ένα νέο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος σε σχέση με το παραδοσιακό συμβατικό τσιγάρο, σχεδιασμένο γι’ αυτούς που αναζητούν μία νέα απολαυστική εμπειρία καπνού.
Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης καπνού, o καπνός θερμαίνεται μέχρι τους 300° αντί να καίγεται στους 900°, όπως γίνεται στο συμβατικό τσιγάρο, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
To glo TM θερμαίνει μόνο ΝΕΟΤΜ Sticks , ράβδους καπνού που περιέχουν υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα φύλλα καπνού, προσεκτικά επιλεγμένα.

Αγάπη είναι: Να ζητάς από την φίλη σου να φτιάξει μία pop up γεύση για εσένα, και αυτή να φτιάχνει γεύση Pop Corn!!!

A Pop Up Project needs its Kayak Pop Up Flavor!

Ναι, δεν υπάρχει The Pop Up Project χωρίς μία ξεχωριστή custom made γεύση των βρανευμένων παγωτών Kayak, μόνο που αυτή τη φορά η φίλη μου, Σαλώμη Σταυρίδου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Και δημιούργησε τη γεύση του καλοκαιριού με το μοναδικό παγωτό Caramel pop corn.

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΚΑΖΕΛΛΗ ΣΕ SWEET & SALTED ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CUSTOM MADE ΓΕΥΣΗ POP CORN ΤΗΣ KAYAK!

Τo ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΣOΥΡΩΤΗ δρόσισε τις υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές μας, ενώ τα Cellier, τα καταστήματα που πρωτοστατούν με διακριτό και μοναδικό τρόπο στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων, υποστηρίζουν το The Pop Up Project και παρουσιάζουν τη νέα αφρώδη εκδοχή του αγαπημένου Viña Esmeralda.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT ΔΡΟΣΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥΡΩΤΗ ΕΝΩ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕΝΤΑ-ΔΥΟΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ THE POP UP PROJECT “IN THE GARDEN”! ΑΞΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΤΑ Η ΣΟΥΡΩΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ & LIME…

ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΦΡΩΔΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ Viña Esmeralda ΑΠΟ ΤΑ CELLIER!

Αυτή την φορά, μαζί με την Ιλεάνα Ισμυρίδη, δώσαμε τον τόνο της εποχής, και με hushtag #SupportGreekDesigners, μεταφέραμε το The Pop Up Project από τους εμβληματικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στους αριστοκρατικούς του κήπους.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ MEDICAL PHARMAQUALITY

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΡΕΖΑΤΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ MEDICAL PHARMAQUALITY, ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, προσκαλέσαμε το εκλεκτό κοινό που επισκέπτεται το μεγαλύτερο shopping event, πάντα προσεκτικά, αλλά και γεμάτες αισιοδοξία και ελπίδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το ηλιόλουστο ελληνικό καλοκαίρι, με τις SS20 συλλογές των Ελλήνων σχεδιαστών, για να επιλέξουν τις ομορφότερες δημιουργίες τους, που θα συνοδέψουν τις φετινές μας διακοπές.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Αυτή τη φορά υποσχεθήκαμε και πραγματοποιήσαμε μία εντελώς φρέσκια προσέγγιση του shopping event που έγινε θεσμός, την εμπειρία της οποίας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί με τους σχεδιαστές που θα τους ξεναγήσουν προσωπικά στις ολοκαίνουργιες συλλογές τους.

ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΚΑΖΕΛΛΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Ιουνίου, ανάμεσα στα σαλόνια και τις υπέροχες ομπρέλες που σχεδίασε η Mexil ειδικά για το shopping event, και στα Ελληνικά φυτά και τις εντυπωσιακές δημιουργίες της Antoinetta Koutsouradi που επιμελήθηκε το garden design για το ονειρεμένο σκηνικό του διημέρου, το The Pop Up Project στην πιο exclusive μορφή του και πάντα υπό τις αυστηρές οδηγίες των κανόνων για την ασφάλεια των επισκεπτών και των σχεδιαστών, υποδέχθηκε το κοινό του με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, και πρωταγωνιστές πάντα τους ίδιους τους Έλληνες σχεδιαστές και τις συλλογές τους.

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΠΤΗ

ANNA MAVRIDIS, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ

ΝΤΕΝΗ ΒΑΧΛΙΩΤΗ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΕΛΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗ, ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

ΝΤΙΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ, ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

ΜΙΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΡΩ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ, ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ

ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

Με την Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, σχεδιάστρια του Ελληνικού brand The Artians by Konstantina, του φορέματος που φοράω, και σχεδόν του συνόλου της γκαρνταρόμπας μου!

ΛΙΑ ΜΑΚΡΥΓΕΝΗ, ΦΑΙΗ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΚΑΖΕΛΛΗ

ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ

ΜΑΡΑ ΠΕΝΤΖΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΤΖΟΥΜΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ, ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

ΡΑΝΙΑ ΚΡΟΥΠΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΕΦΗ ΣΠΑΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΙΣΜΗΝΗ ΤΖΩΡΤΖΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΔΑΝΑΗ ΔΕΡΜΑΤΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ, ΛΙΝΑ ΠΗΓΑΔΙΩΤΗ

Η ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΜΑΡΑ ΠΕΝΤΖΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Powered by: Fay’s Control
Χρυσός Χορηγός: M Cosmetics
Designed by: Mexil
Χορηγός: Glo
Garden Design: Antoinetta Koutsouradi
Υποστηρικτές: Παγωτά Kayak, Σουρωτή, Cellier, Δειπνοσοφιστήριο
Hushtags: @ThePopUpProject #SupportGreekDesigners #ThePopUpProject

ΣΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ THE POP UP PROJECT ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

SHOPPING EXPERIENCE!

Ι LOVE YOU PARTNER-AKI!

Η ΤΟΝΙΑ ΦΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΥΣΗ POP CORN CARAMEL ΤΗΣ KAYAK!

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ!

H AΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ, ΑΦΟΥ ΕΝΤΥΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ!

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

Η ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΡΕΖΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑ

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΣΚΕΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ MEXIL

ΛΙΛΙΑΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΏΤΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΟΑΝΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Η ΛΙΛΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ THE ARTIANS BY KONSTANTINA (ΦΑΝΑΤΙΚΑ)

H ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ ΤΗΣ STYLEBOX, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΨΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΑ THE POP UP PROJECTS ΜΑΣ!

ΜΑΡΑ ΠΕΝΤΖΟΥ, ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ

ΤΟ NATU ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΚΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΣΙΝΟΣ

ΝΤΕΝΙΖ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΨΗ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ SLIM AARONS! Η ΙΛΕΑΝΑ ΙΜΥΡΙΔΗ ΜΕ LITTLE DRESS ΤΗΣ THE ARTIANS BY KONTANTINA ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΟΥΡΑΚΗ

Η ΦΩΦΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ THE POP UP PROJECT ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!