ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Wrap by Pouc στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Το να συστήσω άλλη μία φορά την Πουκ μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες είναι τόσο περιττό όσο και να σας μιλήσω για το πολυτάλαντο ταμπεραμέντο της και για τις πάντα ευφάνταστες ιδέες της. She is a true leader όσον αφορά τις τάσεις του δώρου, του πάρτι, του hosting, και εμείς την εμπιστευόμαστε και την ακολουθούμε τυφλά.
Και σε αυτό το The Pop Up Project, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το Wrap by Pouc ξεκαθαρίζει τις συλλογές του και κάνει μία εξαιρετική επιλογή, για τους επισκέπτες του “In the Garden”.

Love for waves!

Οι personalized προτάσεις της Πουκ θα σας ενθουσιάσουν!

Personalised noteboks.. Get yours now!

Wrap started many years ago with a box ? !!!Going back to what Pouc knows best!Presenting her new personalized boxes! CHOOSE a name CHOOSE a color!

Prepare your gifts!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 25 & αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός του Wrap, Πουκ Σωτηρίου, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!