ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τεράστια τιμή για την Diane Von Furstenberg με το μετάλλιο Légion d’Honneur!

Με μία υπέρλαμπρη τελετή στο Γαλλικό Υπουργείο Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων και ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες της μόδας και των τεχνών, βραβεύτηκε από την Christine Lagarde με το μετάλλιο Légion d’Honneur, η Αμερικανίδα σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg.

Diane von Furstenberg, Christine Lagarde

Το βραβείο ήρθε σαν επιβράβευση για την αφοσίωσή της στη διατήρηση φιλικών σχέσεων ανάμεσα σε Αμερική και Γαλλία, αλλά και για την στήριξή της στο παγκόσμιο κίνημα της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Diane von Furstenberg

Η βράβευσή της Αμερικανίδας σχεδιάστριας, ολοκληρώνει ένα απόλυτα επιτυχημένο έτος για την ίδια, καθώς το 2019 εντάχθηκε στο National Women’s Hall και έλαβε το βραβείο Global Trailblazer στην τελετή του Vital Voices Leadership.

Christine Lagarde, Diane von Furstenberg, Anna Wintour

Η ίδια χρονιά σηματοδότησε την 10η απονομή των DVF Awards, αλλά και το τέλος της προεδρίας της στο CFDA, θέση που κατείχε από το 2015.

Αντωνία Καρρά, Diane von Furstenberg. Τις δύο γυναίκες συνδέει στενή σχέση φιλίας.

Antoine Arnault, Diane von Furstenberg, Natalia Vodanova

John Elkann, Talita von Furstenberg, Alexander von Furstenberg, Tassilo von Furstenberg, Diane von Furstenberg, Rocco de Brabant Brignone

Αντωνία Καρρά

Diane von Furstenberg, Talita von Furstenberg

Gad Elmaleh, Diane von Furstenberg, Αντωνία Καρρά

It’s good to know:Η Diane Von Furstenberg επιστρέφει με μία boutique στο κέντρο της Κηφισιάς σε συνεργασία με τον όμιλο Παπαϊωάννου. H Diane Von Furstenberg ανήκει στην ελίτ των σχεδιαστών αλλά ταυτόχρονα θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες της μόδας με μεγάλη επιρροή. Οι δημιουργίες της κατατάσσονται στην κατηγορία των «modern classics» και γίνονται best sellers αφού καταφέρνουν και κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί χρωμάτων, τα χαρακτηριστικά print και φυσικά τα σήμα κατατεθέν «wrap-dresses» θα κατακλίσουν το νέο κατάστημα και θα φέρουν άρωμα καλοκαιριού. Η boutique αναμένεται να σας υποδεχτεί στα τέλη της άνοιξης. Μείνετε συντονισμένοι στο Fay’s Control…

error: Content is protected !!