ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Νταίζη Μανιατοπούλου μας δείχνει τους τρόπους να γίνουμε συνειδητά καλύτεροι Γονείς!

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας, περιέγραψα μέσα από τα social media μου την ιστορία της Μαρίνας Εφραίμογλου, η οποία από απόλυτη κυρίαρχος στις Παγκόσμιες Χρηματοοικονομικές Αγορές, μέσα από κάποια καθοριστικά γεγονότα, αλλάζει εντελώς ρου ζωής και αποφασίζει να αφοσιωθεί σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, στις σπουδές της ολιστικής ιατρικής, στην μελέτη της Ταοϊστικής και της ελληνικής φιλοσοφίας, της κινεζικής και της ιπποκράτειου ιατρικής, έως ότου δημιουργήσει τον τελικό στόχο και προορισμό της, το Euphoria Retreat, το πρώτο ολιστικό luxury wellbeing destination Spa διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Σπάρτη.
Και να τώρα, μία άλλη ξεχωριστή Γυναίκα, την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια, από τα χρόνια της εφηβείας, της αθωότητας και της ξεγνοιασιάς, η Νταίζη Μανιατοπούλου, η οποία κάνει τις δικές της ριζικές αλλαγές και μας ξανασυστήνεται από την αρχή.

Η “βασίλισσα της Porche” -όπως την αποκαλούσαν για χρόνια στους επιχειρηματικούς κύκλους- αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στον σκληρό και ανδροκρατούμενο χώρο του επιχειρείν και της αυτοβιομηχανίας, αποφασίζει το δικό της restart, μηδενίζει τα χιλιόμετρα, και καταπιάνεται με τις σπουδές πάνω στην Ψυχολογία και στην Ψυχοθεραπεία. «Όταν αγαπάς κάτι και το θέλεις πολύ, δεν είναι καν θυσία. Είναι απλώς η διαδρομή για να πετύχεις αυτό που θα σε κάνει χαρούμενο» λέει η Νταίζη Μανιατοπούλου, η οποία συγχρόνως παροτρύνει όλες της γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας να τολμήσουν τις απαραίτητες αλλαγές για κάτι που θέλουν, ονειρεύονται και αγαπούν κάτι πολύ.

Η Νταίζη Μανιατοπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree – The American College of Greece όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, Masterof Science in Counseling Psychology and Psychotherapy. Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρείο-Κλινική Ελλήνων Αμερικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων , το «Σεμινάριο για την εξέλιξη της αλληλοεξάρτησης», The Meadows Clinic, Arizona U.S.A. και σεμινάριο για ασθενείς με σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας “Borderline and NarcissisticConditions and Their Treatment”. Τα τελευταία 16 χρόνια είναι ενεργό μέλος ομάδων αυτογνωσίας. Από το 2016 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και συντονίζει ομάδες για γονείς, ενώ διατηρεί το site της, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος όλες τις πληροφορίες που θέλει για το Διαδικτυακό Πρόγραμμα της, τις Ομάδες Αυτογνωσίας και όλα τα Θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία όπως όπως Διαχείριση Άγχους, Οικογενειακές Σχέσεις και Ανατροφή Παιδιών.

Αυτό τον καιρό, η Νταίζη Μανιατοπούλου καταπιάνεται με το Σεμινάριο “Αγάπα Υπεύθυνα: Οδηγός για την καλύτερη σχέση γονιού-παιδιού, στο σήμερα” και μας προσκαλεί να γίνουμε ακόμα καλύτεροι γονείς, μέσα από τα 12 online Μαθήματα για γονείς.

“Είναι πιο εφικτό απ’ ότι νομίζεις” μου λέει και αναλύει τα αποτελέσματα των εν λόγω μαθημάτων:
“Θα καταλάβεις καλύτερα το παιδί σου, θα το ενθαρρύνεις αποτελεσματικά να υπάρχει γαλήνη στη σχέση σας, θα μεγαλώσεις χαρούμενα και υπεύθυνα παιδιά, και το κυριότερο, θα νιώθεις καλά ως γονιός”

Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα ξεκινάει το 1ο online μάθημα για γονείς! Ανυπομονώ να κάνουμε μαζί αυτή την διαδρομή για την εξέλιξη μας ως γονείς. Ο στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν χαρούμενοι και υπεύθυνοι άνθρωποι. Μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον κόσμο: Ένας πιο υπεύθυνος γονιός, ένα πιο χαρούμενο και υπεύθυνο παιδί τη φορά. Κάνε το πρώτο βήμα τώρα. Διάλεξε πακέτο και κάνε εδώ την εγγραφή σου”.

 

Οι μέθοδοι και τα εργαλεία που σου προτείνω είναι μια καινοτόμα σύνθεση των πιο αποτελεσματικών μεθόδων στον χώρο της παιδοψυχολογίας.

Τα 12 Μαθήματα συνοδεύονται από Ερωτηματολόγια, ενώ κάθε βδομάδα θα απαντάει η ίδια μέσα από βίντεο τόσο στους προβληματισμούς των γονέων. Ο Κύκλος ολοκληρώνεται με μια πριβέ Facebook Ομάδα, αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμά, στην οποία θα πραγματοποιούνται συζητήσεις και θα δίνονται προσωπικά, κι εξατομικευμένα συμβουλές από την Νταίζη .

It’s good to know: Με την εγγραφή μας, η Νταίζη Μανιατοπούλου μας στέλνει δωρεάν και 4 ερωτηματολόγια που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι ενδεχομένως μας εμποδίζει στο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι γονιείς.

error: Content is protected !!