ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια! Κερδίσατε την Γυμναστική ενός ολόκληρου έτους στο Yava Fitness Center !

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χθες και το Fay’s Control τίμησε κάθε Γυναίκα ξεχωριστά κάνοντας ένα δώρο διαφορετικό στις αναγνώστριες του. Ένα δώρο που θα σου δώσει κίνητρο, μία μοναδική ευκαιρία για να νοιώσεις ευεξία, για να χάσεις τα κιλά που σε βαραίνουν, μία ευκαιρία για να ξεκινήσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης που ταιριάζει στην δική σου ιδιοσυγκρασία, να επιλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Δυναμικών, Ολιστικών, και Αερόβιων ασκήσεων.
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το Yava Fitness Center σε συνεργασία με το Fay’s Control, προσφέρει σε δύο τυχερές αναγνώστριες την συνδρομή σε ένα από τα Γυμναστήρια Yava, εντελώς δωρεάν, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Οι δύο τυχερές αναγνώστριες του Fay’s Control που κέρδισαν από μία ετήσια συνδρομή στα Γυμναστήρια Yava είναι: (όπως αναγράφουν το όνομα τους)

? Maria Zarkadou
? Tessy Gouma

Συγχαρητήρια! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο στο 2107563749, να πείτε το όνομα σας και να σας παραδώσουν την κάρτα μέλους που θα σας επιτρέψει να γυμναστείτε εντελώς δωρεάν στο Yava Fitness Center, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Happy International Women’s Day girls!

Women’s Week #Yavantage

error: Content is protected !!