ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Γεύμα της Diane Von Furstenberg που άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας της ΝΥ και έγινε talk of the world!

Η πρώτη ημέρα του NY Fashion Week άνοιξε με το talk of the NY lunch της Diane Von Furstenberg, επί σειρά ετών πρόεδρο του CFDA -Council of Fashion Designers of America-, η οποία δίνοντας φέτος τα σκήπτρα στον Tom Ford, γιόρτασε το μεγάλο αυτό γεγονός της μόδας, κάνοντας την διαφορά.


Η ιέρεια της μόδας, για αυτή την χρονιά, -για την “Χρονιά της Γυναίκας” όπως τόνισε χαρακτηριστικά για το 2020- αντί ενός καθιερωμένου fashion show προτίμησε να διοργανώσει ένα Power Lunch στο atelier της στο κέντρο της ΝΥ, για Γυναίκες επιτυχημένες, δυναμικές Επιχειρηματίες, που εκπροσωπούν την Γυναίκα του σήμερα, και που τόσο τα έργα τους όσο η φωνή τους μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Η Diane von Furstenberg έκανε την διαφορά με το InCharge luncheon διοργανώνοντας την πρώτη ημέρα του NY Fashion Week ένα γεύμα όπου δυναμικές, επιτυχημένες Γυναίκες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις φωνές τους “υπογράφοντας” με την εκεί παρουσία τους το δικό τους “Manifesto”!

Η Diane Von Fustrenberg είναι άλλωστε πάντα η πρώτη που σηματοδοτεί το άνοιγμα της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Arianna Huffington, Nicky Hilton

Φέτος όμως, η γνωστή σχεδιάστρια βρήκε τον πιο meaningful τρόπο και αντί για show εγκαινίασε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με ένα power lunch καλώντας δυναμικές γυναίκες από την Νεα Υόρκη και όχι μόνο, όπως τις Gloria Steinem, Arianna Huffigton, Ann Duong, Ashley Longshore, αλλά και τη δική μας σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά, η οποία ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της καλής της φίλης.

Αντωνία Καρρά-Μακιού, Diane von Furstenberg. Τις δύο γυναίκες -που αρχικά γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία πριν δέκα χρόνια σε μία εκδήλωση- τις ενώνει η βαθιά εκτίμηση που εξελίχθηκε σε μία ειλικρινή φιλία. Έκτοτε, η μία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης.

Το όνομα της Ατωνίας Καρρά-Μακιού βρίσκεται πάντα ανάμεσα στο guest list της γνωστής σχεδιάστριας

Στο lunch με τίτλο “InCharge” οι προσκεκλημένες της Von Furstenberg μίλησαν για την σημασία του να υποστηρίζει η μία την άλλη, του να προσφέρει βοήθεια και να αντλεί δύναμη η μία από την ιστορία της άλλης. “Το να θάβει η μία γυναίκα την άλλη είναι τόσο out of fashion” ήταν το inside joke μεταξύ των καλεσμένων.


Το manifesto της Diane von Furstenberg:  The practices that we commit ourselves to: CONNECT: Make a habit to send at least two emails every morning that benefit someone other than ourselves. EXPAND: Arrange a meeting or a call each week with someone that we don’t know or would not typically engage with. INSPIRE: Share our experiences, vulnerability and strength through storytelling. ADVOCATE: Take action on causes that matter to us, rally, speak up, organize and make an impact. Love, Diane.

Η Diane von Furstenberg άνοιξε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα καθιερωμένα δεδομένα της.

Η Diane, είναι σύμβολο του woman empowerment και και κάνει endorsement σε άνθρωπους που τους πιστεύει, όπως άλλωστε συνέβη και με την Jewelry Designer Antonia Karra, όπου η αρχικά τυχαία γνωριμία τους πριν δέκα χρόνια σε ένα κοινωνικό γεγονός, στάθηκε η αφορμή για μία βαθιά εκτίμηση που εξελίχθηκε σε φιλία για τις δύο γυναίκες, που υποστηρίζουν ειλικρινά η μία την άλλη.

Arianna Huffington

Gloria Steinem

Η Αμερικανίδα φεμινίστρια, δημοσιογράφος, και κοινωνική και πολιτική ακτιβίστρια αναγνωρίστηκε από το αμερικανικό κράτος, ως ηγέτης και εκπρόσωπος του φεμινιστικού κινηματος στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Anu Duggal

Poppy Jamie

Sandra Campos

Blair Decembrele, Bassima Mroue and Catherine Fisher

Piera Gelardi, Bassima Mroue and Martha Delehanty

Dori Cooperman, Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg, Daniella Pierson

Virginie Morgon

Astrid Lyons

Lindsey Taylor Wood

Gloria Steinem

Laura Brown, Giovanna Battaglia, Anh Duong

Julia Weiner, Daniella Pierson

Diane von Furstenberg

Piera Gelardi, Diane von Furstenberg, Bassima Mroue

Blair Decembrele, Laura Brown, Giovanna Battaglia

Liu & Cate Luzio

Φωτογραφίες: Getty Images

error: Content is protected !!