ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Diamond in the galaxy: ADAmas» birthday party!

Η Ada Ηλιοπούλου γιόρτασε τα γενέθλια της στο Island με θέμα «Diamond in the galaxy: ADAmas», έχοντας μια έκπληξη για τους καλεσμένους: Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Julien Landais του πολυσυζητημένου Aspern Papers, που ετοιμάζει την επόμενη του ταινία με τον Gerard Depardie και τον μικρό γιο του Alain Delon, Alain Fabien Delon, ήρθε στην Αθήνα για τα γενέθλια της αγαπημένης φίλης του Αντας Ηλιοπούλου, διευθύντριας της Ελλάδας για την Méphistophélès productions του Παρισιού που φέτος έκανε και το ντεμπούτο της στο φεστιβάλ των Καννών.

Η Ada Ηλιοπούλου και ο σκηνοθέτης Julien Landais

Ο διασημος σκηνοθέτης μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με την Δάφνη Γκίνες και την Ιζαμπέλ Ατζανί, και θεωρείται ο πιο ανερχόμενος Γάλλος σκηνοθέτης σε όλο τον κοσμο.
Το πάρτυ έγινε σε κλειστό κύκλο με αγαπημένους φιλους της Αντας Ηλιοπούλου, και ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε η τούρτα, ένα έργο τεχνης με όλο το πλανητικό σύστημα, όπου μεταξύ ηλίου, φεγγαριού, εκατοντάδων αστεριών αλλά και πολλών πλανητών υπήρχε ένα σπάνιο ροζ διαμάντι, ένας ADAmas που είναι η αρχαία ελληνική λέξη του διαμαντιού.
Την επόμενη μέρα η Αντα Ηλιοπούλου συνόδευσε τον διάσημο σκηνοθέτη στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της, και το βράδυ διοργάνωσε δείπνο προς τιμήν του στο Athènee.

Ο σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπιδης, η Ada Ηλιοπούλου, ο σκηνοθέτης και παραγωγός του Ζεράρ Ντεπαρτιε και του Αλαίν Φαμπιάν Ντελον, Julien Landais και ο Στρατός Τζώρτζογλου

Βασίλης Ζουλιας, Χρυσανθος Πανας και Ρένος Χαραλαμπιδης

Julien Landais και Νατάσα Καλογριδου

Λίτσα Λάβδα και Ναταλία Φουρλή

Μαριλένα Παναγιωτοπο’υλου, Θοδωρής Βαρβίας και Ζέτα Δούκα

Κατερίνα Κουσουρη-Αντωνοπούλου και Ρένα Φλεβαράκη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!