ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τέχνη, Μόδα & Φωτογραφία στα δωμάτια & σουίτες του St.George Lycabettus Lifestyle Hotel!

Σας τα είπα όλα αναλυτικά και χθες σε άλλο post που αφορούσε την επίσκεψη των ιερών ονομάτων της μόδας Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass, αλλά σήμερα θέλω να σας δείξω ένα προς ένα τα υπέροχα δωμάτια και τις σουίτες του St.George Lycabettus Lifestyle Hotel, εκεί που συναντήθηκαν η Τέχνη, η Μόδα και η Φωτογραφία, με ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το πολυβραβευμένο 5* ξενοδοχείο St. George Lycabettus, αποτελεί παράδειγμα μοντέρνας πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Το ίδιο απέδειξε και πρόσφατα, μέσα από την ανακαίνιση όλων των δωματίων του.
Το εντυπωσιακό design του St. George Lycabettus είναι εμπνευσμένο από το τρίπτυχο «Art – Fashion- Photography», με «άρωμα» Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί όροφος αφιερωμένος στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Διαχρονικής αξίας σχεδιαστές όπως ο Γιάννης Τσεκλένης, η Λουκία κ.α. αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της, όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βαλταδώρος, η Δάφνη Βαλλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Λένα Κατσανίδου, η Ορσαλία Παρθένη, η Χαρά Λεμπέση, κλπ. έχουν την τιμητική τους.

Μαίρη Κατράντζου

Σοφία Κοκοσαλάκη

Οι Σουίτες «Αnna Molinari» και «Pierre Cardin» είναι αφιερωμένες στους γνωστούς διεθνείς σχεδιαστές μόδας, που ήταν τακτικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου και χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο design, μετατρέποντας τις σουίτες σε ένα κομψό «ναό» μόδας.

Στους διάδρομους του ξενοδοχείου, εκτίθενται έργα που παρουσιάζουν την ιστορία της μόδας από το βιβλίο του Δημήτρη Λυμπερόπουλου «Ελληνική Μόδα 1900-2000».

Λουκία

Τη σχεδίαση των δωματών και σουιτών ανέλαβαν αποκλειστικά Έλληνες αρχιτέκτονες. Η Κατερίνα Ευθυμίου των «Positive+ Architects» για τα δωμάτια των Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, των Ελλήνων Ζωγράφων και Φωτογράφων. Επίσης η Μαρία Παπατριανταφύλλου και η Omniview Design που εμπνεύστηκαν από τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Κρίτσας

Ορσαλία Παρθένη

Όπως σας έλεγα και χθες λοιπόν, με την ευκαιρία του Greek Fashion Floor, ήρθαν στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus, οι διεθνούς φήμης Γάλλοι σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass σε εκδήλωση με θέμα “H μόδα ως μέσο διαπολιτισμικού διαλόγου” την οποία παρουσίασε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ε.Ι.Π.Δ., κυρία Ada Ηλιοπούλου.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΓΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ JITROIS ΚΑΙ CHANTAL THOMASS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ

Συγχαρητήρια σε όλους!

error: Content is protected !!