ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Chantal Thomass & Jean-Claude Jitrois στην Αθήνα!

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας μέσω της πρέσβειρας καλής θελήσεως του κ. Ada Ηλιοπούλου σε συνεργασία με το ξενοδοχείο St. George Lycabettus κάλεσαν στην Αθήνα τους θρύλους της γαλλικής Μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, Chantal Thomass και Jean-Claude Jitrois. Οι δύο σχεδιαστές εδώ και δύο χρόνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην δράση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως, κυρίας Ada Ηλιοπούλου για την διάδοση του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας εγκαινιάζει τον κύκλο διαπολιτισμικών διαλόγων με τις διάσημες προσωπικότητες που συμμετέχουν στην δράση υπέρ της Ελλάδας. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε με την δημοσιογραφική της ιδιότητα η Πρέσβειρα Καλής Θελησεως, κυρία Ada Ηλιοπούλου και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ελληνικού Ινστιτουτου Πολιτιστικής Διπλωματιας, κ. Πέτρος Καψάσκης και η ιδιοκτήτρια του St.George Lycabettus, κα. Ειρήνη Βασιλοπούλου.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΓΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ JITROIS ΚΑΙ CHANTAL THOMASS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ

Οι δύο διάσημοι σχεδιαστές τιμήθηκαν με το Βραβείο Αριστείας για την συνολική τους προσφορά στον Πολιτισμό, στην Μόδα και στις Τέχνες αλλά και για τον φιλελληνισμό τους. Την Chantal Thomass βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κ. Γιώργος Αλεξανδράτος και τον Jean-Claude Jitrois βράβευσε η κα. Ειρήνη Νταϊφά, Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά και Πρόεδρος της Stavros Daifas Maritime Corporation S.A. Το βραβείο αριστείας σχεδιάστηκε από την κυρία Liana Vourakis.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ, , ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, JITROIS, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, CHANTAL THOMASS ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, CHANTAL THOMASS, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ, ΔΑΦΝΗ ΒΑΛΕΝΤΕ

Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ JITROIS ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ, CHANTAL THOMASS

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

OI DUO VIOLINS ΜΕ ΤΗΝ CHANTAL THOMASS

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, JITROIS

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΡΣΕΝΗΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΡ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΨΑΣΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Ι.Π.Δ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ, ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.Π.Δ

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ, ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!