ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν από μία ολοκληρωμένη αποτρίχωση!

Συγχαρητήρια!
Μπήκατε στην Κλήρωση του Fay’s Control και κερδίσατε από μία ολοκληρωμένη αποτρίχωση στην περιοχή της μασχάλης, από την Νατάσα Μπρεζάτη και από το New Laser Natassa Brezati!
“Τι εννοείς ολοκληρωμένη;” ρώτησα την Νατάσα όταν μου ανακοίνωσε το γενναιόδωρο δώρο της για τις 3 αναγνώστριες μας.
“Εννοώ πως θα της προσφέρω την θεραπεία όσο χρειάζεται ώστε να αποτριχωθεί εντελώς η περιοχή!”.
Η αλήθεια είναι, πως βλέπουμε συχνά “προσφορές” και “δώρα” που τάζουν μια επίσκεψη -και δύο, ά ντε και τρεις- για αποτρίχωση, αλλά καμία δεν αφορά την ολοκληρωτική αποτρίχωση, έως ότου εξαφανιστεί και το τελευταίο ανεπιθύμητο χνούδι. Πόσο μάλλον από την καλύτερη στον χώρο του laser που διαθέτει τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες εως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα!

Οι τυχερές μας αναγνώστριες που έκαναν όλα τα βήματα του διαγωνισμού μας και κέρδισαν είναι: (όπως αναγράφονται τα ονόματα τους)
Α. Matina Konstantatou
B. Aggeliki Mouti
Γ. Anna Simitsopoulou

Αγαπημένες μου, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τηλεφωνήσετε στην Νατάσα Μπρεζάτη στο 2108050877 και να κλείσετε ραντεβού μαζί της το συντομότερο, ώστε το φετινό, να είναι το πιο ανέμελο σας καλοκαίρι!
Πάντα τυχερές, καλό Πάσχα,
με αγάπη,
Φαίη

error: Content is protected !!