ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μπες στην Κλήρωση του Fay’s Control & Κέρδισε μία Ολοκληρωμένη Αποτρίχωση!

Δεν ξέρω αν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά η εμπειρία της ζωής επιβεβαιώνει πως όταν δεν έχεις χρόνο ούτε για μία βαθιά ανάσα, τότε είναι που βάζεις και άλλα “to do” στον προγραμματισμό σου. Καμιά φορά τα προσθέτεις επί τούτου για να “τρολάρεις” την ατζέντα.
Έτσι και εγώ χθες. Που την ίδια ώρα (πάρε βαθιά ανάσα): έγραφα τα Advertorials για τους designers που θα λάβουν μέρος στο Pop Up Project, τσέκαρα τις νέες μακέτες των πολιτικών μου Φυλλαδίων ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη “Συμμαχία Πολιτών” και τον Παντελή Ξυριδάκη για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, έκανα call με την Ιλεάνα διοργανώνοντας ολόκληρο Plan B. αν όλα πάνε στραβά στο αρχικό μας πλάνο, μούλιαζα τους Γίγαντες για το σημερινό Όσπριο του σπιτιού, διαπραγμάτευα το deadline για το κλείσιμο των κοσμικών στο DownTown, συντόνιζα την παραγγελία για τις προσκλήσεις του Graduation πάρτι της Ελμίνας, ετοίμαζα την παρουσίαση για το απογευματινό meeting με πελάτη, στον Άλιμο, και συμβουλευόμουν την συνταγή του γιατρού για την δόση των χαπιών του γέρικου λαμπραντόρ μου…. ε, λοιπόν, ακριβώς εκείνη την ίδια ώρα, μου στέλνει μήνυμα η Νατάσα -ναι, η αγαπημένη μου Νατάσα Μπρεζάτη– αν έχω χρόνο να πάω στο Ινστιτούτο της για να κάνω μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και συγχρόνως το ραντεβού για την Αποτρίχωση, πριν φύγω για τις διακοπές του Πάσχα.
“Έχω, έρχομαι!” η απάντηση μου, και δεν ξέρω τι θα γνωμάτευε ένας ψυχολόγος για την συγκεκριμένη απάντηση, όμως προκειμένου -έστω και για μισή ώρα- να ξεφύγω από όλα όσα πιεστικά αναζητούσαν τις λύσεις μου, και να απολαύσω μία κούρα ομορφιάς από τα έμπειρα χέρια της Νατάσας, και ακόμη περισσότερο, την καθιερωμένη μου θεραπεία ώστε να αντικρύσω σε λίγες ημέρες που φεύγω για το νησί, τον πρώτο ανακουφιστικό ήλιο της σεζόν, με πραγματικά βελούδινη επιδερμίδα, κατάφερα και γέννησα χρόνο. Εσείς το έχετε καταφέρει ποτέ αυτό. Εννοείται πως ναι….

Ο όρος λέιζερ (laser) προέρχεται από το αγγλικό ακρωνύμιο Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation που αποδίδεται στα ελληνικά ως ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας και καλύπτει τόσο τις συσκευές που την παράγουν όσο και την αντίστοιχη ακτινοβολία. Τα λέιζερ παράγουν συμφασικό, μονοχρωματικό φως (δηλαδή φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος & χρώμα), το οποίο διαδίδεται σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχηματίζοντας στενές δέσμες.

Στα New Laser Natassa Brezati η αποτρίχωση με laser είναι εφικτή όλους τους μήνες του χρόνου. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες εως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα.

Το σημαντικότερο όλων όμως με το New Laser είναι άλλο… “ “Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στα μαυρισμένα όπως το δικό σου…” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη σε ένα από τα αναπαυτικά κρεβάτια εργασίας του New Laser Natassa Brezati, καθώς προετοιμάζει σχολαστικά το δέρμα μου για αποτρίχωση και συνεχίζει “Εν αντιθέσει με τα περισσότερα laser που απαιτούν μη μαυρισμένη επιδερμίδα…”.
To make a long story short: Η Νατάσα μπορεί να σε απαλλάξει μία για πάντα και από τις άσπρες τρίχες έστω κι αν έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα!

Επειδή ξέρω τι θα με ρωτήσετε, όχι δεν πονάω. Καθόλου. Από ότι με ενημερώνει η Νατάσα, στο συγκεκριμένο εξοπλισμό χρησιμοποιείται ένας ειδικός κρύσταλλος από ζαφείρι ώστε η ακτίνα του λέιζερ να εκπέμπει μέσα από αυτόν και να αποφεύγεται έτσι και το μικρότερο ή οξύτερο “τσίμπημα” που συνήθως αισθάνεται ο πελάτης που χρησιμοποιεί λέιζερ άλλης τεχνολογίας.
Με μαυρισμένη ή μη επιδερμίδα, τώρα είναι η ιδανική εποχή για την πρώτη συνεδρία μιας και το λέιζερ είναι μία επαναληπτική διαδικασία που απαιτεί ορισμένο αριθμό επισκέψεων σε απόσταση λίγων εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε μία…
Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και εξασφαλίζει μόνιμα αποτελέσματα με λίγες εφαρμογές. Ένας συνήθης μέσος όρος είναι 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε την αποτρίχωση σας, και το καλοκαίρι θα έχετε απαλαγεί οριστικά από κάθε ανεπιθύμητη τρίχα!

Και όχι μόνο βρήκα (γέννησα) χρόνο, αλλά απέσπασα και ένα μοναδικό δώρο για τρεις αναγνώστριες του Fay’s Control! Όχι απλά μία συνεδρία αποτρίχωσης -όπως συνηθίζεται- αλλά μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Αποτρίχωσης στην περιοχή της μασχάλης, έως ότου η τυχερή αναγνώστρια μας ξεμπερδέψει οριστικά από την τριχοφυία στην συγκεκριμένη περιοχή! “Δηλαδή πόσες επισκέψεις θα κερδίσει;” ρωτάω ενθουσιασμένη την αγαπημένη μου Νατάσα, για να εισπράξω την γενναιόδωρη απάντηση της “Όσες χρειαστεί ώστε να αποκτήσει την πολυπόθητη βελούδινη επιδερμίδα!”

Αγαπημένες μου, αυτό είναι το καλύτερο Πασχαλινό δώρο που μπορούσα να ονειρευτώ για να σας προσφέρω, οπότε κάντε τώρα τα απλά -και γνωστά- βήματα ώστε να μπει το όνομα σας στην κλήρωση μας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Α. Να κάνετε “like” σε αυτό το post
Β. Να κάνετε “follow” στην σελίδα του Fay’s Control στο Instgram, εδώ!
Γ. Να κάνετε “like” στην σελίδα του New Laser Natassa Brezati, στο fcbk, εδώ!
Δ. Να μας αφήσετε μία όμορφη ευχή για το Πάσχα

Ολοκληρώσετε και τα τέσσερα αυτά steps ώστε να μπει αυτόματα το όνομα σας στην Κλήρωση μας και μπορεί να είστε εσείς μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσει από μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Αποτρίχωσης στην περιοχή της μασχάλης.

Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των τριών τυχερών μας αναγνωστριών!

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου!

error: Content is protected !!