ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια, είστε οι νικήτριες του Skin Rejuvenation!

Από όλες τις θεραπείες που έχω δοκιμάσει στο πρόσωπο μου για να κάνω δώρο στην επιδερμίδα μου, είναι by far η πιο αγαπημένη μου. Δεν θα πω η καλύτερη, γιατί θεωρώ πως είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα το τι θεωρεί η κάθε μία μας “καλύτερο” για την επιδερμίδα της. Όμως, αν θέλω να επιλέξω μία μη επεμβατική θεραπεία για να αναστρέψει, να βελτιώσει, ακόμα και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κουρασμένο από τον ήλιο δέρμα, τότε σίγουρα θα επιλέξω την Laser Skin Rejuvination! Όπως το κάνω κάθε φορά που νιώθω την ένταση και την κούραση να χτυπάνε “κόκκινα” στο πρόσωπο μου.
Αυτή όπως ήταν φυσικό, ήταν η θεραπεία που ζήτησα από την Νατάσα Μπρεζάτη και από το New Laser Natassa Brezati, να κάνουμε δώρο σε τρεις τυχερές αναγνώστριες του Fay’s Control, να υποδεχθούμε την άνοιξη πλήρως ανανεωμένες και οπωσδήποτε πιο όμορφες από ποτέ.

Και η Νατάσα άλλωστε δεν θα μου χάλαγε ποτέ χατήρι…

“Στην ηλικία των τριάντα, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού. Στα σαράντα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς και το δέρμα γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή και το δέρμα λιγότερο ροδαλό. Στα πενήντα μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα λιπώδη κύτταρα του προσώπου συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός αρχίζει να κρεμάει. Σε κάθε μία από αυτές τις δεκαετίες ή και στις επόμενες, η θεραπεία – κυτταρική ανανέωση με laser είναι ευεργετική και επιφέρει ορατά αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δικό σου κολλαγόνο και τη δική σου ελαστίνη” τονίζει η Νατάσα καθώς μου εξηγεί την όλη διαδικασία. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί από 30-40 λεπτά και το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφρηγηλότητά του, γίνεται λείο, φωτεινό και απαλό…” μου εξηγεί με όσο πιο απλό τρόπο μπορεί καθώς με ετοιμάζει για το τριαντάλεπτο Skin rejuvenation!

Αγαπημένες μου, η συμμετοχή σας όλες αυτές τις δέκα ημέρες ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης και εντυπωσιακή και η σημερινή κλήρωση έβγαλε τις τρεις πιο τυχερές από εσάς:

Και τα ονόματα των τυχερών αναγνωστριών μας (όπως αναγράφονται στο fcbk & instagram) είναι:

1.Amalia Chatziefthimiou
2. Arhodoula Gialouri
3. Elpida Fragiskou

Συγχαρητήρια κορίτσια! Πιστέψτε με, κερδίσατε μία από τις καλύτερες Θεραπείες που κάνει θραύση τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, και οπωσδήποτε η πιο αγαπημένη μου!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε τηλέφωνο στο New Laser Natassa Brezati, στα 21 0805 0877 & 6974920950, και να κλείστε το ραντεβού σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

Και για όλες τις υπόλοιπες όμως, η Νατάσα Μπρεζάτη επιφυλάσσει μία ειδική προσφορά, αρκεί να της πείτε πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control.
Πιστέψτε με, αξίζει…

Καλή απόλαυση κορίτσια! xxx

error: Content is protected !!