ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Take me to the beach: The Pop Up Project6 is around the corner! Save your Corner!

Η αλήθεια είναι πως ο χειμώνας που βρίσκεται κιόλας πίσω μας ήταν πολύ busy όσον αφορά τα projects μας. Η υπόσχεση μας με την Ιλεάνα να μην κάνουμε τίποτα κοινότυπο και να πραγματοποιούμε τις διοργανώσεις μας μόνο σε εμβληματικούς και upscale χώρους, μας έδωσε την καλύτερη ευκαιρία ώστε να στήσουμε το “Shop” του The Pop Up Project για τρεις ολόκληρες εβδομάδες στο Βραβευμένο ως το Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης, Golden Hall, τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ενώ η επιτυχία του επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά όταν μας έγινε η πρόταση από το ίδιο το Golden Hall να διοργανώσουμε στον ίδιο ακριβώς χώρο, το “The Golden Wedding Project” που λειτουργεί έως τις 31 Μαρτίου.
Ναι, αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας άκρως επιτυχημένος χρόνος… Από κάθε άποψη. Όσο για το Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project 5“Thirty Days To Christmas”, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του, είχαμε ήδη κλείσει την ημερομηνία για το επόμενο. Για αυτό που ετοιμάζουμε τώρα…

Ναι, τα καλοκαιρινά Pop Up Projects είναι τα πιο popular, δεν είναι μυστικό. Όχι γιατί εμείς τα υποστηρίζουμε ή τα αγαπάμε πιο πολύ. Ίσα ίσα, αν κάποια σκεφτόμαστε με γλύκα και νοσταλγία παρέα με την Ιλεάνα, είναι πάντα τα Χριστουγεννιάτικα. Είναι πιο στολισμένα, είναι πιο αγαπησιάρικα, είναι πιο “υπερβολικά”, είναι πάντα φορτωμένα με τα ομορφότερα δώρα, είναι πασπαλισμένα με καραμελωμένη ζάχαρη, η διάθεση μας στάζει μέλι!
Όμως, οι designers και τα brands μας, αφορούν περισσότερο το καλοκαίρι. Και δη, το Ελληνικό. Η αλήθεια είναι πως οι καλύτεροι designers μας έχουν εξολοκλήρου στραμμένη την ματιά τους στις καλοκαιρινές τους συλλογές, όπως αλήθεια είναι πως πλέον οι Έλληνες σχεδιαστές Swimwear, Beachwear, Sandals και …island lifestyle, είναι από τους καλύτερους σε παγκόσμιο επίπεδο. Ε, είναι να μην καμαρώνουμε και εμείς για όλα όσα φιλοξενούμε στα καλοκαιρινά μας Pop Up Projects?

“Take me to the beach!” μας βγήκε αυθόρμητα λοιπόν με την Ιλεάνα, όταν μετά από έναν χειμώνα αφιερώσαμε το πρώτο μας meeting για το καλοκαιρινό μας Pop Up Project, και αυτόματα και αυθόρμητα το βαφτίσαμε με μιας!
Το Σάββατο 19 Μαΐου λοιπόν, ένα Σάββατο πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Σάββατο με την μεγαλύτερη εμπορική δυναμική όλης της σεζόν, θα σας περιμένουμε όλους στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο  επιβλητικό του Αίθριο και στις ηλιόλουστες βεράντες του, να σας υποδεχθούμε στο 6ο πλέον και ακόμα μεγαλύτερο The Pop Up Project, με την ονομασία “Take me to the beach”! Για μία ολόκληρη ημέρα, θα μεταμορφώσουμε τους άπλετους χώρους του ομορφότερου Μουσείου της πόλης, σε μία μοναδική, βελούδινη παραλία, όπως ακριβώς τις ομορφότερες παραλίες της χώρας μας, και θα σας περιμένουμε για να ξεναγήσουμε στις ομορφότερες Καλοκαιρινές Συλλογές των καλύτερων Ελλήνων Designers & brands που θα συμμετέχουν στο πιο συναρπαστικό The Pop up Project που έγινε ποτέ.

Φαίη & Ιλεάνα

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος με το brand σας στο The Pop Up Project: “Take me to the beach” στείλτε μας email στα beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας κατευθύνουμε ώστε να κλείσετε το corner που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Μετά από την εμπειρία που μας έχουν χαρίσει οι προηγούμενες διοργανώσεις, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την κράτηση σας το συντομότερο δυνατόν, μιας και συνήθως τα The Pop Up Projects γίνονται Sold Out μέσα σε μία ημέρα. Έτσι, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

Σας περιμένουμε,
Spread the news & stay tuned,
Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

error: Content is protected !!