ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Maybe it’s time for a little Skin rejuvenation!

Δύσκολο φεγγάρι το χθεσινό. Νεύρα, ένταση, παρεξηγήσεις. Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, άλλα καταλαβαίνουμε. Γκρίζα κορνίζα σε μία ατζέντα γεμάτη από υποχρεώσεις που πρέπει να εκτελεσθούν με άψογο χειρισμό και ψυχραιμία. Και από τότε που επέστρεψες από το καλοκαίρι σου, δεν έχεις πάρει ανάσα. Και θέλεις διάλειμμα μα δεν το δικαιούσαι. Και έτσι φευγαλέα, μέσα σε μία μια στιγμή σε ένα κόκκινο φανάρι της Κηφισίας κοιτάζεις το πρόσωπο σου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου σου και δεν το αναγνωρίζεις. Ο ήλιος είναι ακόμα στο δέρμα σου μα δεν σου δίνει πια τα λαχταριστά του φιλιά. Λεπτές γραμμές από την ένταση ζητούν να τις ενυδατώσεις, το στρες χτυπάει κόκκινα. Maybe it’s time for a little Skin rejuvenation!

Για την νούμερο 1 μη-επεμβατική θεραπεία στην Αμερική για ένα φυσικά υγιές δέρμα την Laser Skin Rejuvenation, γνώριζα -φυσικά- μιας και πρόκειται για θεραπεία που σχεδιάστηκε για να αναστρέψει, να βελτιώσει, ακόμα και να σβήσει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα. Δεν την είχα κάνει ποτέ, έστω κι αν γνώριζα πως είναι το κοινό μυστικό των “It” girls μιας και συγκαταλέγεται στις επονομαζόμενες lunch-break procedures, δηλαδή «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος», επειδή δεν απαιτούν πολυ χρόνο, αλλά ουτε και χρόνο αποκατάστασης, αφού αμέσως μετά μπορούμε να συνεχίσουμε (ομορφότερες) τις υποχρεώσεις μας.

Επίσης, γνώριζα και ποια είναι η πιο κατάλληλη, η καλύτερη όλων για να εμπιστευτώ. Φυσικά η Νατάσα! Αφού με διαβεβαιώνει πως δεν θα χρειαστούμε πάνω από τριάντα λεπτά της ώρας, μέσα σε δέκα λεπτά, βρίσκομαι στο χωμένο μέσα σε μία καταπράσινη αγκαλιά του Αμαρουσίου, Ινστιτούτο της Νατάσας Μπρεζάτη, η οποία με υποδέχεται με μία μεγάλη αγκαλιά, με ένα κουτί σοκολάτες του Leonidas και τα αρώματα του αγαπημένου μου λουλουδιού, της ορχιδέας, να με αγκαλιάζουν και να διώχνουν με μιας όλη την ένταση της ημέρας. I think I’m in heaven…

Χθες το μεσημέρι. Δραπετεύω από το φορτωμένο πρόγραμμα και βρίσκω καταφύγιο στον υπέροχο χώρο New Laser Natassa Brezati, όπου με υποδέχεται η φίλη μου για … lunch-break procedure. It’s time for a little Skin rejuvenation!

Hello! Ήρθα στην Νατάσα. Λοιπόν, η Νατάσα Μπρεζάτη (για όσους δεν την γνωρίζετε) στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο”  για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. “Νατασάκι σου ήρθα!” της φωνάζω από την πόρτα και της πετάω ένα φιλί…

“Στην ηλικία των τριάντα, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα  μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού. Στα σαράντα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς και το δέρμα  γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή και το δέρμα λιγότερο ροδαλό. Στα πενήντα μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα  κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα λιπώδη κύτταρα του προσώπου συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός αρχίζει να κρεμάει. Σε κάθε μία από αυτές τις δεκαετίες ή και στις επόμενες, η θεραπεία – κυτταρική ανανέωση με laser είναι ευεργετική και επιφέρει ορατά αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δικό σου κολλαγόνο και τη δική σου ελαστίνη” τονίζει η Νατάσα καθώς μου εξηγεί την όλη διαδικασία. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί από 30-40 λεπτά και το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφρηγηλότητά του, γίνεται λείο, φωτεινό και απαλό…” μου εξηγεί με όσο πιο απλό τρόπο μπορεί καθώς με ετοιμάζει για το τριαντάλεπτο Skin rejuvenation!

Η Ελμίνα με παίρνει τηλέφωνο γιατί χρειάζεται βοήθεια στην Φυσική, το ένα τηλέφωνο διαδέχεται το άλλο, όμως αυτό το μισάωρο είναι όλο δικό μου. Μπορούν και χωρίς εμένα, αποφασίζω  it’s “me” time, it’s time for a little Skin rejuvenation!

Την εμπιστεύομαι τυφλά. Όχι λόγω του “βαριού σαν ιστορία” ονόματος που κουβαλάει η κόρη του θρύλου της Αισθητικής Κοσμετολογίας, Τάνιας Μπρεζάτη. Ούτε για τις πιο γνωστές προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα, που όλες την εμπιστεύονται τυφλά, όλες πιστές πελάτισσες της.
Την Νατάσα την εμπιστεύομαι τυφλά γιατί γνωρίζω τις περγαμηνές της, γνωρίζω πολύ καλά τις σπουδές της, τα χρόνια και τα χρήματα που επένδυσε ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα προτείνοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία, και τέλος, την εμπιστεύομαι τυφλά γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα.

” Η Laser Skin Rejuvenation είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης” μου επισημάνει η Νατάσα όσο ετοιμάζει τα υπερσύγχρονα μηχανήματα laser, καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και αναπλάθουν το καταπονημένο από τον ήλιο δέρμα, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα.

“…Ειδικά μήκη κύματος φωτός επικεντρώνονται επιλεκτικά στα σημεία δημιουργίας των βλαβών χωρίς να καταστρέφουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό…” συνεχίζει την ξενάγηση της στο συγκλονιστικό αυτό μηχάνημα, και δεν την ακούω πια, είμαι ήδη ζαλισμένη από το άκουσμα της τιμής του! Ευτυχώς, η θεραπεία Skin rejuvenation, παρόλα αυτά, είναι ικανοποιητικά οικονομική!

Η θεραπεία Skin Rejuvenation με τα εξελιγμένα μηχανήματα του New Laser Natassa Brezati, μας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε λείο, φωτεινό και σφριγηλό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Ενδείκνυται κυρίως για τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και παρέχει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους ωθούνται να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Η Θεραπεία όχι μόνο είναι συγκλονιστική, αλλά παράλληλα η Νατάσα μου προσφέρει και μία ολόδροση μάσκα για τα μάτια, ενώ εγώ έχω χαλαρώσει τόσο που έχω ξεχάσει όλα όσα παραπονιόμουν για την επιρροή της πανσελήνου και τις ασφυκτικές υποχρεώσεις! Love you Natassa!!!

Οι εντυπωσιακές σπουδές της Νατάσας είναι εμφανείς όχι μόνο λόγω των διπλωμάτων στους τοίχους, αλλά από τον τρόπο που μιλάει, που κινείται, που δουλεύει. Είναι απόλυτη γνώστης του αντικειμένου της. Των αναγκών της κάθε επιδερμίδας…

Μπορεί να φωτογραφίζομαι σχεδόν γυμνή και με ολοκληρωτικά γυμνό πρόσωπο αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ θέλω να σας δείξω! Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η επιδερμίδα εμφανίζεται ορατά πιο λαμπερή, φωτεινή και νεανική. “Αποτέλεσμα που εντείνεται ύστερα από λίγες ακόμα θεραπείες που ακολουθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες” όπως συμπληρώνει η Νατάσα.  “Τα αποτελέσματα είναι τόσο απτά, ώστε πολλές πελάτισσες μας μεταφέρουν ότι ο περίγυρός τους δεν πιστεύει ότι δεν έχουν καταφύγει σε πιο εμεβατικές μεθόδους!” Tattahh!!! No bottox, no filters, only Skin Rejuvenation!

Λοιπόν, η θεραπεία όχι απλώς είναι απολύτως ανώδυνη, αλλά δεν δημιουργεί κανέναν απολύτως ερεθισμό και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε -πολύ πιο όμορφες!- αμέσως στις καθημερινές μας δραστηριότητες!

Thank you Natassa!!!! See you next month!

Φεύγοντας, κλείνουμε ραντεβού για την επόμενη Θεραπεία, μιας και το Skin Rejuvenation λειτουργεί τέλεια σε συνδιασμό με τα peelings ( “η μια θεραπεία εναλάσσεται με την άλλη”, όπως μου είπε η φίλη μου), τα οποία καθαρίζουν σε βάθος και απαλάσσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα.
Stay tuned, μαζί θα το κάνουμε και αυτό…

Δεν χρειάζεται καν να με ρωτήσετε, σας δίνω εγώ όλα τα στοιχεία για να κλείσετε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με την Νατάσα: Call 21 0805 0877 & 6974920950 και περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!!

Have your own lunch-break procedure & a lovely weekend! xoxoxo

 

error: Content is protected !!