ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μοναδικός Κύκλος Σεμιναρίων από τους Κορυφαίους Σεφ!

Η Miele , η κορυφαία εταιρεία οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στον κόσμο, ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Soul Kitchen , εταιρεία παροχής επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας εγκαινιάζεται ένας κύκλος σεμιναρίων από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας.

Fine Dining, comfort food, brunch, menus of the world: κάθε κουζίνα και μια διαφορετική φιλοσοφία που απαιτεί εξειδίκευση, εμπειρία και βαθιά γνώση για όλα εκείνα που θα εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Κάθε σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική ενότητα και θα καλύπτει όλη τη θεματολογία από την επιλογή της πρώτης ύλης, τη σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο ή μαγείρεμα με απόλυτο σεβασμό στα υλικά και με τη χρήση των καλύτερων συσκευών, καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για το σωστό food styling που θα τελειοποιήσει κάθε γευστική δημιουργία και θα αναβαθμίσει την υπηρεσία που παρέχεται στον πελάτη.

Σε κάθε σεμινάριο, οι καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργούν live ολοκληρωμένα μενού στον υπέροχο χώρο του Miele Experience Center, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δοκιμάσουν, να ρωτήσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα προσδώσει κύρος και θα αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε χώρο εστίασης.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:
23 Οκτωβρίου Έκτορας Μποτρίνι «Η κουζίνα των αισθήσεων, αναδρομή στις ρίζες μας και ματιές στο μέλλον»
6 Νοεμβρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος «Νεοελληνική Κουζίνα – Έλληνες παραγωγοί»

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με το 2106794444 ή μέσω e-mail στο info@miele.gr. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματικό κοινό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

error: Content is protected !!