ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Art Take Over: Η Shopping Bag που με ενθουσίασε!

Το The Mall Athens διοργανώνει για πρώτη φορά ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός για τους λάτρεις της Τέχνης και όχι μόνο.
Από τις 6 έως τις 22 Οκτωβρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο σε συνεργασία με την ιστορικό Τέχνης και ανεξάρτητη επιμελήτρια Ίριδα Κρητικού, σχεδιάζει και υλοποιεί το δεκαπενθήμερο αφιέρωμα Τέχνης «ART TAKE OVER» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Για δύο ολόκληρες εβδομάδες, το The Mall Athens θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να περιηγηθούν και να απολαύσουν μια σειρά από ποικίλες καλλιτεχνικές προτάσεις και δραστηριότητες, σε συνεργασία με σημαντικά Ιδρύματα, Μουσεία και περισσότερους από 100 διακεκριμένους δημιουργούς.
Το αφιέρωμα Τέχνης «ART TAKE OVER» που θα επεκταθεί και στα 4 επίπεδα του εμπορικού κέντρου, εγκαινιάζεται αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 19:00. Όλες οι δράσεις του θα είναι προσβάσιμες κατά τις ώρες λειτουργίας του The Mall Athens, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Αυτά όμως σας τα έχω πει και πιο αναλυτικά, αυτό που ήθελα να σας δείξω σήμερα -γιατί μόλις μου έστειλε την φωτογραφία η Ίρις Κρητικού δεν άντεξα και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας αμέσως-, είναι αυτή η απίθανη δημιουργία της Βούλας Καραμπατζάκη, στο πλαίσιο της δράσης Shopping Bag Project-«Με κόμπο, βελόνα και κλωστή!»
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου λοιπόν, μαζί με την εικαστικό θα έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε ένα περιδέραιο ή βραχιόλι από ύφασμα μαζί με άλλα υλικά, μεταμορφώνοντας ένα αγαπημένο παλιό στοιχείο κοσμήματος ή άλλο υλικό, που μπορεί να φέρει μαζί του ο κάθε συμμετέχων μαζί του. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι υλικά που λίγο ως πολύ υπάρχουν ήδη στα συρτάρια όλων μας όπως: ρετάλια υφάσματος, χάντρες, κουμπιά, σύρματα, νήματα, τρέσες.

Τέλειο? Ανυπομονώ! 

 

error: Content is protected !!