ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Feminine Lifting: Μάθαμε όλα όσα θέλατε να ρωτήσετε για την Κολπική Αναζωογόνηση & Σύσφιξη!

Ναι, υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα συζητάμε με τον άντρα μας. Come on, πλάκα κάνεις; Ούτε με την μάνα μας δεν τα λέμε. Αν είμαστε τυχερές και έχουμε κολλητές, τα λέμε μαζί τους και η κάθε μία καταθέτει πάνω από ένα παγωμένο Dry Martini την άποψη της, αμφιβόλου εγκυρότητας μεν, συνοδεία τρελών γέλιων δε. Στο τέλος, κάποια άκρη μπορεί και να βρούμε.
Αν είμαστε ακόμη πιο τυχερές όμως, έχουμε τις άκρες μας να ρωτήσουμε τον πιο ειδικό, τον καλύτερο πάνω στο θέμα, αυτόν που μπορεί να μας δώσει όλες τις απαντήσεις, σωστές κατευθύνσεις, και να μας απαντήσει με επιστημονική κατάρτιση μεν, σε κατανοητή γλώσσα δε, σε όλα όσα τους τελευταίους μήνες συζητούν οι περισσότερες γυναικοπαρέες της Αθήνας: τη νέα επαναστατική μέθοδο κολπικής Αναζωογόνησης και Σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες θερμότητας! Όσο καιρό δηλαδή ο Πιστοποιημένος γιατρός από το Alinsod Institute, ο Μαιευτήρας, Γυναικολόγος και Ειδικός Περιγενετιστής, Καθηγητής Μαιευτικής-Γενετικής στην Μαιευτική Σχολή Αθηνών, Dr. Πέτρος Νικολαΐδης, αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα το Thermiva. Το επιστημονικό θαύμα των Θερμικών Ραδιοσυχνοτήτων που βάζει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των lasers!

Η ΕΜΒΡΥΟΙAΤΡΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ του Πέτρου Νικολαΐδη, υποδέχθηκε το Fay’s Control για να μας μιλήσει για όλα όσα συζητάει η Αθήνα σχετικά με το Feminine Lifting…

Follow me…

Για τον πολύ κόσμο, ο Πέτρος Νικολαΐδης αντιπροσωπεύει όλους αυτούς τους βαρύγδουπους και εντυπωσιακούς τίτλους που σας αράδιασα παρά πάνω. Και φυσικά, είναι γνωστό τόσο στους Ακαδημαϊκούς χώρους όσο και στις περισσότερες γυναίκες -είτε είχαν την τύχη να τον έχουν γιατρό τους είτε όχι- πως είναι ο καλύτερος Μαιευτήρας Γυναικολόγος στην Ελλάδα, και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.
Για εμένα, είναι απλά ο γιατρός που τον έχω συνδυάσει με την καλύτερη περίοδο της ζωής μου, αυτή της εγκυμοσύνης μου και φυσικά της γέννησης της κόρης μου.
Έτσι, όταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν φτάσει ήδη τα νέα από το Hollywood και τις super star του και ήταν ξεκάθαρο πλέον πως οι περισσότερες γυναικοπαρέες της Αθήνας μιλούσαν για αυτή την επαναστατική μέθοδο -κάποιες είχαν προλάβει ήδη και την είχαν δοκιμάσει και δήλωναν όχι μόνο ενθουσιασμένες, αλλά πως τους άλλαξε η ζωή, ενώ αντίστοιχα αφιερώματα έκανε και το περιοδικό Hello!-, πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο και του ζήτησα ένα μεγάλο ραντεβού. Καταρχήν για την προγραμματισμένη μου εξέταση και το Τεστ Παπανικολάου, και αφετέρου για να λύσει στις αναγνώστριες του Fay’s Control όλες τις απορίες σχετικά με τις Θεραπείες Thermiva.

“Τι να περιμένει κανείς από μία συνεδρία με την συσκευή Thermiva;” ακούω δίπλα μου μία υπέρ-κομψη κυρία να ρωτάει τις κοπέλες στην reception, την ώρα που κλείνει το ραντεβού της “Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει χρόνο και ταλαιπωρία. Η όλη μη επεμβατική θεραπεία απαιτεί 3 συνεδρίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά έκαστη, με ένα μεσοδιάστημα ενός μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες.
Πριν την συνεδρία δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία. Όντας μη επεμβατική θεραπεία, δεν απαιτείται και κάποια αναισθησία, ούτε γενική αλλά ούτε και τοπική. Η ασθενής κατά την θεραπεία βιώνει μια άνετη και ευχάριστη αίσθηση μασάζ στην πάσχουσα περιοχή σε συνδυασμό με θερμότητα, χρησιμοποιώντας μια λεπτή κεφαλή η οποία δεν προκαλεί κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα ούτε κάποια ενόχληση. Ο θεράπον ιατρός χρησιμοποιεί πάντα εργαλεία μιας χρήσης για απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή.
Αυτή η φαινομενικά απλή διαδικασία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα, αυξάνοντας την υγρασία για καλύτερη αίσθηση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Καταπολεμά και εξαλείφει τη διαταραχή αισθητικότητας των χειλέων αυξάνοντας τον ερεθισμό κατά τη σεξουαλική επαφή, ενώ μειώνει αισθητά τα συμπτώματα της ακράτειας λόγω στρες ή της επείγουσας ανάγκης ούρησης.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρκετές φορές είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι ασθενείς δεν τα βιώνουν μόνο μετά το πέρας και των τριών συνεδριών. Λόγω της μη επεμβατικής της φύσης ως διαδικασία, τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 9 έως 24 μήνες” είναι η άκρως ικανοποιητική και κατατοπιστική απάντηση που εισπράττει.

Αυτό το σαλόνι αναμονής, μου θυμίζει πάντα τη καλύτερη περίοδο της ζωής μου, τους εννέα καλύτερους μήνες της ζωής μου που περίμενα την κόρη μου…

Περιμένοντας να συναντήσω τον γιατρό διαβάζω τα αντίστοιχα αφιερώματα που του έχει κάνει το Hello!, ενημερώνομαι για τη νέα επαναστατική μέθοδο και συγκεντρώνω στο μυαλό μου όλα όσα θέλω να τον ρωτήσω.

“Ένας φυσιολογικός τοκετός, η εμμηνόπαυση, η γήρανση, καθώς και οι ορμονικές διαταραχές σε νεαρότερες ηλικίες είναι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε κολπική χαλάρωση, ξηρότητα και πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής” ξεκινάει να μου εξηγεί ο Πέτρος Νικολαΐδης και συνεχίζει “Η χαλάρωση του κόλπου είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες που έχουν βιώσει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες, όταν μπαίνουν στην εμμηνόπαυση και χάνουν οιστρογόνα. Για όλες αυτές τις γυναίκες, η μέθοδος της κολπικής αναζωογόνησης και σύσφιξης αποτελεί μία ενδεικνυόμενη λύση”.

Κάθομαι σε μία από τις αναπαυτικές του πολυθρόνες και τον ρωτάω με δύο ιδιότητες συγχρόνως, της φίλης και της δημοσιογράφου. Τι είναι η περιβόητη “εποχή Thermiva” που ήρθε για να αλλάξει ριζικά την σεξουαλική ζωή και την υγιεινή των γυναικών fourty plus?; “Το Thermiva είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την ξηρότητα του κόλπου, της σεξουαλικής αισθητικής ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας.
Πρόκειται για μία νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

Χρησιμοποιεί με ασφάλεια την θερμότητα και τις ραδιοσυχνότητες προκειμένου να συρρικνώσει ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραγόντων, της θερμότητας και των ραδιοσυχνοτήτων είναι ιδανικός καθώς η θερμότητα δεν προκαλεί καμία βλάβη μιας και είναι στοχευμένη για τα βαθύτερα στρώματα ιστού, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται κατά κόρον για την επούλωση μυών και ιστών μιας και προάγουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ο συνδυασμός των δύο λοιπόν συμβάλλει αποτελεσματικά στην σύσφιξη των πασχόντων περιοχών.”

Ο Πέτρος Νικολαΐδης μας μιλάει για τις κατηγορίες των γυναικών που επιλέγουν την μέθοδο Thermiva: “Η Τεχνολογία Thermiva αναστρέφει τις αρνητικές επιπτώσεις του τοκετού και της ηλικίας στην αιδοιοκολπική περιοχή των γυναικών. Επίσης, η εμμηνόπαυση και οι ορμονικές διαταραχές μπορούν να προκαλέσουν κολπική χαλάρωση, ξηρότητα και άλλες φυσιολογικές επιπλοκές στη λειτουργία του αιδοίου”

 

“Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει χρόνο και ταλαιπωρία. Η όλη μη επεμβατική θεραπεία απαιτεί 3 συνεδρίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά έκαστη, με ένα μεσοδιάστημα ενός μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες”

“Η μη επεμβατική μέθοδος με το μηχάνημα Thermiva αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τις περιπτώσεις ήπιας ακράτειας, μειώνοντας αισθητά την διαρροή των ούρων. Επίσης καταπολεμά την κολπική χαλάρωση και την ξηρότητα, ενώ συστήνεται ανεπιφύλακτα και για αντιμετώπιση προβλημάτων σεξουαλικής αισθητικότητας, διεγείροντας τους ιστούς καθιστώντας τους πιο ευερέθιστους προκειμένου να προκαλούνται ισχυρότερες κολπικές συσπάσεις”

Και πόσες Θεραπείες-Επισκέψεις χρειάζεται μία “ασθενής”;Συνήθως η κάθε ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε τρεις θεραπείες με το μηχάνημα Thermiva κάθε μία από τις οποίες πραγματοποιείται με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ τους. Σε αρκετές περιπτώσεις κάποια αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ παρουσιάζεται βελτίωση με την πάροδο κάθε συνεδρίας αν και οι περισσότερες των περιπτώσεων βλέπουν ριζικά αποτελέσματα με το τέλος όλων των απαιτούμενων συνεδριών. Μια διαδικασία μη χρονοβόρα μιας και ολοκληρώνεται μέσα σε 20 λεπτά, μη επεμβατική και χωρίς αποθεραπεία”.
Ποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζει το Thermiva? “Όπως είναι κιόλας ευρέως γνωστό, οι λόγοι της δημοφιλίας του Thermiva είναι επειδή αντιμετωπίζει την Κολπική χαλάρωση την χαλάρωση Χειλέων, την Κολπική ξηρότητα και τον πόνο και φυσικά Προβλήματα σεξουαλικής αισθητικότητας διεγείροντας τους ιστούς καθιστώντας τους πιο ευερέθιστους προκειμένου να προκαλούνται ισχυρότερες κολπικές συσπάσεις. Πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η μη επεμβατική μέθοδος με το μηχάνημα Thermiva αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περιπτώσεις ήπιας ακράτειας, μειώνοντας αισθητά την διαρροή των ούρων”.
Αναρωτιέμαι αν όλα τα παραπάνω υπέροχα δεν μπορούσαν να αντιμετωπισθούν με laser. “Ναι φυσικά, όμως με τομές, με ράμματα και με πόνο. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως με τις θερμικές ραδιοσυχνότητες δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ή διακοπή των δραστηριοτήτων. Δεν απαιτείται αποχή από τις σεξουαλικές δραστηριότητες. Μπορεί να πραγματοποιηθεί έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό. Είναι απόλυτα μη επεμβατική μέθοδος η οποία δεν δημιουργεί εγκαυματικές εκτομές και διάσπαση του βλεννογόνου όπως τα lasers. Απλά, θερμαίνει τους ιστούς. Δεν παρατηρείται οσμή και καπνός κατά τη διάρκεια της θεραπείας όπως με τα lasers που ουσιαστικά προκαλούν έγκαυμα στον ιστό. Δεν προκαλείται όπως σου είπα καθόλου πόνος, δεν απαιτείται καμία αναισθησία, ενώ στα lasers ειδικά σε εξωτερικές θεραπείες, η αναισθησία είναι απαραίτητη και, ακόμη και κολπικά, υπάρχει εντονότατη ενόχληση ή ήπιος πόνος. Επίσης, παρατηρούμε άμεσο εξωτερικό αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης (lifting) των εξωτερικών χειλέων, λόγω της μοναδικότητας του Thermiva να δημιουργεί άμεσα νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. τα lasers προκαλούν παραγωγή μόνο κολλαγόνου, η οποία ολοκληρώνεται σε έξι εβδομάδες…Τέλος, δεν παρατηρείται καμία λειτουργική ενόχληση μετά τη θεραπεία σε αντίθεση με την επίμονη επί εβδομάδες εκροή κολπικών υγρών που προκαλούν οι θεραπείες laser”.
Μπορείς να μου πεις με δύο λόγια και με απλό τρόπο για τη λειτουργία του Thermiva και των θερμικών ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί; “Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της συσκευής Thermiva προέρχεται από το εξωτερικό και οι ασθενείς μας έχουν να ευχαριστούν τον Dr. Red Alinsond, ο οποίος σχεδίασε τη συσκευή και ο οποίος με εξειδίκευσε. Για όσους δεν έχουν ακούσει το όνομα του, φτάνει να γνωρίζουν ότι είναι ο πλέον διάσημος γιατρός στην ουρογυναικολογία και αισθητική γυναικολογική χειρουργική παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας τη θερμική ενέργεια, το μηχάνημα Thermiva επιτυγχάνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την ανάπλαση νέων αγγείων, ελαστίνης και κολλαγόνου. Με αυτή τη διαδικασία η θέρμανση των κολλαγόνων ινών προκαλεί σύσπαση της μοριακής δομής τους και αυτή η αλλοίωση είναι που έχει ως αποτέλεσμα την αναδίπλωση και βράχυνση του κολλαγόνου, η οποία προκαλεί σύσφιξη των ιστών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Μιλάμε, λοιπόν, για μία πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποιεί θερμότητα ραδιοσυχνοτήτων προκειμένου να συσφίξει ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο και να βελτιώσει αισθητικά την περιοχή”.

Καλωσορίσατε στην εποχή του Thermiva!

Τι θα πρέπει να προσέξει λοιπόν μία γυναίκα πριν πάρει αυτή την απόφαση; “Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να είναι ο γιατρός πιστοποιημένος και εξειδικευμένος γυναικολόγος για τη χρήση του μηχανήματος”.
Η εύλογη ερώτηση φτάνει κατευθείαν στα χείλη μου: “Μα γιατί όλες μιλάμε δίχως ταμπού για bottox και για lifting προσώπου, δίνοντας αρκετά μεγάλα ποσά μάλιστα, ενώ για το Feminine Lifting αρχίσαμε μόλις πρόσφατα να μιλάμε δειλά μεταξύ μας και μόνο με τις κολλητές μας; Και γιατί να προτιμήσει μία γυναίκα να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για το πρόσωπο της -αμφιβόλου αποτελέσματος μάλιστα-, αντί να το διαθέσει για την Κολπική σύσφιξη, την βελτίωση της σεξουαλικής της δραστηριότητας και φυσικά για την αισθητική της περιοχής;” “Η μέθοδος είναι νέα και, αναμενόμενα ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της αιδοίοκοπλικής ανάπλασης με θερμική ακτινοβολία. Ωστόσο, αυτό αλλάζει σταδιακά χάρη στο έργο και την προσπάθεια των συναδέλφων γιατρών που εφαρμόζουν την μέθοδο ανά τον κόσμο. Φυσικά, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι αντιδράσεις έκπληξης και ενθουσιασμού όταν βλέπουν τα αποτελέσματα των επιτυχημένων θεραπειών άμεσα και ορατά, και μάλιστα με επιστροφή σε όλες τις δραστηριότητες τους την ίδια κιόλας ημέρα”.

Η συζήτηση με τον γιατρό δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς να του ζητήσω μία ειδική προσφορά για τις αναγνώστριες του Fay’s Control!

“Μπορείς να ενημερώσεις το κοινό σου πως όποια αναγνώστρια σου με καλέσει και χρησιμοποιήσει το όνομα σου και το όνομα του Fay’s Control θα έχει μία έκπτωση της τάξεως του 25%. Επισπροσθέτως, το κόστος της θεραπείας είναι πολύ πιο προσιτό από ό,τι μπορεί να φαντάζεται κανείς!”

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site του Thermiva, ή να επικοινωνήσει στα στοιχεία:

ΕΜΒΡΥΟΙΑΤΡΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ
Λ. Κηφισίας 49 & Ζηρίδη 1, Μαρουσι
ΤΚ. 15123, Αττική
Τηλ: 210 6199000
info@embryoiatriki-genetiki.gr

error: Content is protected !!