ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Saturday is for shopping!

New arrivals!

Τους μήνες που προηγήθηκαν ήταν πολλές οι φορές που όταν ανέβαζα μία φωτογραφία σε κάποιο χειμερινό τοπίο, σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή ή από ένα μου ταξίδι σε μία πόλη της βόρειας Ευρώπης, με ρωτούσατε από που είναι το παλτό που φοράω. Και που δεν πήγα φορώντας τα πανωφόρια της Alda.

Από την παραμυθένια Μπριζ του Βελγίου και την μαγική Μονμάρτη του Παρισιού, έως το Piemonte της Ελλάδας, στο Οινοποιείο του Μπουτάρη στη Νάουσα και στο ομορφότερο χωριό της Ελλάδας, τον πάντοτε ντυμένο στα λευκά Νυμφαίο, έως τον Παρνασσό.

Ski break στον Παρνασσό

Σε κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο, το παλτό ήταν από την Alda Boutique. Από την instagrammable boutique στο πρώτο νούμερο της Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, που μετά από τόσες αγορές που έχω κάνει, ξέρω πως ότι επιλέξω θα έχει κορυφαία ποιότητα και άψογη εφαρμογή.

Άλλη μία επίσκεψη έκανα χθες λοιπόν, και με απόλυτα ανοιξιάτικη διάθεση αυτή την φορά, πήγα να ανακαλύψω τις επιλεγμένες SS23 συλλογές και να επιλέξω όλα όσα θα πάρω μαζί μου τις ομορφότερες διαδρομές της σεζόν.

Στην Alda Boutique στον πρώτο αριθμό της Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, ανακάλυψα όλα όσα θέλω για τις ανοιξιάτικες μου διαδρομές

Δεν θα σου πω ψέματα… ψώνισα! Επέλεξα όλα αυτά που θα βάλουν χρώμα και θετική ενέργεια στην άνοιξη μου, όλα αυτά που θα φοράω τα απόβραδα του Απριλίου και του Μαΐου στον κινηματογράφο της Φιλοθέης, στον κήπο του Blue Pine, στις βόλτες μου στο Παλιό Λιμάνι στις Σπέτσες και για early drinks στο Athénée…

Και όχι, δεν θα σου δείξω άλλα, θα τα δεις όλα στο Instagram μου. Απλά, τώρα θα ξέρεις από που τα έχω αγοράσει.

Stay tuned!

error: Content is protected !!