ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πασχαλινή Κλήρωση: Γιορτάζουμε την επανεκκίνηση του New Laser με ένα μεγάλο δώρο!

Με αγωνία και λαχτάρα παρακολουθήσαμε όλοι τις ανακοινώσεις που αφορούσαν την μερική χαλάρωση του πλαισίου του lockdown και τα νέα μέτρα που ισχύουν στην (άλλη μία) νέα μας πραγματικότητα. Μπορεί τo “πολυπόθητο” Ok! για την μετακίνηση από νομό σε νομό να μην τo πήραμε όπως -κρατώντας την ανάσα μας- ελπίζαμε, μπορεί να μην επιτρέπεται ακόμη να δειπνήσουμε στον κήπο ενός αγαπημένου εστιατορίου, όπως επίσης μπορεί η άδεια για την ερασιτεχνική αλιεία -που επιτράπηκε!- να μην ήταν η πρώτη έγνοια των περισσοτέρων από εμάς, όμως του-λά-χι-στον, θα μπορούμε πλέον να επισκεφθούμε τα Κέντρα Αισθητικής. Στην προκειμένη περίπτωση για την γράφουσα και για για τους αναγνώστες του Fay’s Control, μπορούμε πλέον να επισκεφθούμε το New Laser για να απολαύσουμε μία αποτελεσματική θεραπεία από τα θαυματουργά χέρια της Νατάσας Μπρεζάτη!

Επιτέλους, η ομορφιά μας ξανά στη φροντίδα των ειδικών.
Τηλεφωνείστε σήμερα κιόλας για να κλείσετε τις συνεδρίες σας για πρόσωπο και σώμα στο παρά πέντε για το Πάσχα και έγκαιρα για τη σεζόν που μόλις ξεκινά! Και φυσικά, λάβετε μέρος στην μεγάλη Κλήρωση του Fay’s Control!

Ναι, μπορεί να έχει ακούγεται σαν ανέκδοτο πια, η ψυχολογική μας ανάγκη για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, για να βάψουμε και να χτενίσουμε τα μαλλιά μας, όμως η ανάγκη μας για την περιποίηση της επιδερμίδας μας μετά από τόσο καιρό υποχρεωτικού lockdown, μόνο αστεία δεν είναι.

Έχω μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να περιποιηθεί την επιδερμίδα μου η beauty guru μου, Νατάσα Μπρεζάτη! Στα New Laser Natassa Brezati, που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, η διαδικασία του καθαρισμού πραγματοποιείται με το εξελιγμένο μηχάνημα ATS 1, το οποίο διαθέτει επίσης η κλινική La Prairie, στο Montreux της Ελβετίας, με αναμονές που μπορεί να φτάσουν κ τους 4 μήνες! Στα New Laser Natassa Brezati, επίσης, το βασικότερο όλων είναι ότι η θεραπεία καθαρισμού προσώπου με το μηχάνημα ATS 1, είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, χωρίς δηλαδή καμία περίπτωση επιμολύνσεων και τραυματισμού των ιστών του δέρματος.

Η Νατάσα Μπρεζάτη -για όσους ενδεχομένως να μην την γνωρίζετε- στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο” για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα…

Και με τελευταία επίσκεψη μου -όπως με ενημερώνει η ατζέντα μου- στο New Laser της αγαπημένης μου Νατάσας Μπρεζάτη την 1η ημέρα του Φεβρουαρίου, ναι, το πρώτο πράγμα που θα κάνω σήμερα, πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία απολαυστική θεραπεία από τα μαγικά της χέρια, και φυσικά, να προσφέρω με όλη μου την αγάπη από άλλη μία σε δύο αναγνώστριες του Fay’s Control!

Ξεκίνησε και επισήμως η επανεκκίνηση των κέντρων περιποίησης και το Fay’s Control κάνει δώρο σε δύο αναγνώστριες του το πετράδι του στέμματος των θεραπειών του New Laser!
Λάβε μέρος σήμερα κιόλας στον διαγωνισμό, η Κλήρωση του οποίου θα γίνει την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου!
Καλή επιτυχία!!!

👉❤ Το Fay’s Control σε συνεργασία με το New Laser γιορτάζει την επανεκκίνηση της λειτουργίας των κέντρων περιποίησης και ειδικότερα του New Laser-τηρουμένων όλων των ήδη υφιστάμενων αυστηρών πρωτοκόλλων- χαρίζοντας σε δύο αναγνώστριες την πιο αγαπημένη μου θεραπεία,  έναν βαθύ καθαρισμό με το ATS1 της La Prairie, το οποίο θα αφαιρέσει το σμήγμα που ενδεχομένως έχει δημιουργηθεί μετά από τόσο καιρό, και θα χαρίσει ξανά στην επιδερμίδα μας την χαμένη της λάμψη!

Για να λάβεις μέρος στην Κλήρωση:

✨✨ Follow New Laser Natasa Brezati & Fay’s Control στο Instagram! (πάτα στα links).
✨✨ Άφησε μας μία όμορφη ευχή για αυτό το Πάσχα και για την επιστροφή στην κανονικότητα μας.
✨✨ Άφησε μας τα στοιχεία σου, μιας και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού μας!

👉💙💙 Την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου, δύο αναγνώστριες του Fay’s Control θα κερδίσουν από μία εξειδικευμένη θεραπεία Peeling  που θα καθαρίσει σε βάθος, θα δυναμώσει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα μας!

Καλή Μ. Εβδομάδα και Καλή επιτυχία αγαπημένες μου! xxx

error: Content is protected !!