ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βαθύς καθαρισμός & ενυδάτωση για την τόνωση της επιδερμίδας μου!

Η καθημερινότητα μου έχει συνηθίσει τους πολυάσχολους -σχεδόν φρενήρεις- ρυθμούς. Δεν παραπονιέμαι, έτσι είμαι εγώ, δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά και δεν νομίζω να μπορούσα να συνηθίσω και σε διαφορετικούς ρυθμούς σε εκτός διακοπών περίοδο. Εκεί, όπου κατεβάζω τον διακόπτη και απολαμβάνω την ραστώνη του Αυγούστου. Μα έως τον Αύγουστο έχουμε πολύ ακόμα, και εκτός όλων των υπολοίπων, μία εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού όπου κατεβαίνω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την “Συμμαχία Πολιτών” και τον Παντελή Ξυριδάκη, τρία (!!!) Pop Up Projects, ένα στις 31 Μαΐου & 1η Ιουνίου στην The Blender Gallery στην Γλυφάδα, ένα στις 7 & 8 Ιουνίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και άλλο ένα στις 27 Ιουνίου στο Kitchen Bar στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, όχι έως τον Αύγουστο, αλλά μέσα σε αυτή την εβδομάδα ζω όλες τις προετοιμασίες της κόρης μου για την κατάταξη της στο Τουρνουά Τένις, για τους Αγώνες Στίβου του Σχολείου της, και για το Δίπλωμα του Lower. Επιπροσθέτως, ένα μόλις βράδυ πριν τις εκλογές, αυτό το Σάββατο, είναι το “περιβόητο” πάρτι της Αποφοίτησης από το Δημοτικό, το πάρτι που προετοίμαζε και περίμενε όλη σχεδόν την χρονιά με τις κολλητές της, μην πω καθ’ όλη την διάρκεια του Δημοτικού. Κερασάκι σε όλα τα παραπάνω, το χτύπημα της μητέρας μου προχθές το πρωί στην Σπευσίπου, με αποτέλεσμα την αυθημερόν εγχείρηση του μηρού της, και με ιατρικό ανακοινωθέν: μία εβδομάδα στην κλινική, ενάμιση μήνα σε αναπηρικό καρότσι και άλλον ενάμιση σε “Π”.
Μικρά break σε όλα αυτά, οι διήμερες αποδράσεις που καταφέρνω να ξεκλέβω τα Σαββατοκύριακα, και ο καθαρισμός και η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, από τα μαγικά χέρια της Νατάσας Μπρεζάτη. Χωρίς αυτές τις δύο μικρές πολυτέλειες, θα είχε καταρρεύσει εντελώς το σύστημα.

Λοιπόν, η Νατάσα Μπρεζάτη -για όσους ενδεχομένως να μην την γνωρίζετε- στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο” για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα…

Στόχος πρώτος: Να μην βγω με βρώμικο δέρμα στην παραλία! Σύμμαχος μου, το μηχάνημα ATS1 που διαθέτει η La prairie -και φυσικά το New Laser by Natassa Brezati– για αφαίρεση του σμίγματος και των ρύπων.
“Κατά τη διάρκεια του καλακαιριού η επιδερμίδα ταλαιπωρείται και ο Σεπτέμβριος είναι ο χειρότερος μήνας γι αυτή. Ας προλάβουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα το ήλιου από τώρα” μου λέει η Νατάσα καθώς ξαπλώνω αναπαυτικά σε ένα από τα κρεβάτια του Ινστιτούτου της και προσπαθώ να διατηρήσω τα μάτια μου ανοιχτά για να μην με πάρει ο ύπνος, από τα υπέροχα αρώματα του χώρου αλλά και από τις χαλαρωτικές μουσικές επιλογές.
“Σωστά βήματα και πρόληψη για να μη μας βρει το φθινόπωρο με βρώμικο, καμμένο και ρυτιδιασμένο δέρμα…” ακούω τώρα την φωνή της, και αφήνομαι ολοκληρωτικά στην θεραπεία…

Τι είναι όμως ο βαθύς καθαρισμός προσώπου; Βαθύς καθαρισμός ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο ειδικός, με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων αλλά και καλλυντικών προϊόντων, απομακρύνει και εκκενώνει πλήρως κάθε πόρο του δέρματος από την περίσσεια του σμήγματος, τα μικρόβια, τους ρύπους και τα μαύρα στίγματα που δημιουργούνται από την ατμόσφαιρα. Ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας αναπνέει καλύτερα, οι πόροι μας είναι καθαροί τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε διεισδύουν καλύτερα και το πρόσωπό μας είναι φρέσκο και λαμπερό.


Στα New Laser Natassa Brezati, που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, η διαδικασία του καθαρισμού πραγματοποιείται με το εξελιγμένο μηχάνημα ATS 1, το οποίο διαθέτει επίσης η κλινική La Prairie, στο Montreux της Ελβετίας, με αναμονές που μπορεί να φτάσουν κ τους 4 μήνες! Στα New Laser Natassa Brezati, επίσης, το βασικότερο όλων είναι ότι η θεραπεία καθαρισμού προσώπου με το μηχάνημα ATS 1, είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, χωρίς δηλαδή καμία περίπτωση επιμολύνσεων και τραυματισμού των ιστών του δέρματος.

It feels like home…

“Δυστυχώς στο άκουσμα και μόνο του όρου “καθαρισμός προσώπου” το μυαλό μας οδηγείται με τρόμο στην εικόνα ενός ταλαιπωρημένου, κόκκινου, γεμάτο σημάδια προσώπου και μιας απαιτούμενης περιόδου “ανάρρωσης”.
Με σιγουριά ‘όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο καθαρισμός προσώπου δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση στην παραπάνω διαδικασία. Επομένως ο σωστός καθαρισμός δεν αφήνει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες, όπως σοβαρές μολύνσεις, στο πρόσωπο” μου εξηγεί η Νατάσα. “Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει μια υπεραιμία, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξαφανιστεί σε λίγες ώρες, ανάλογα τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου. Ένα δέρμα για παράδειγμα, χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία και ακμή θα παρουσιάσει λιγότερο ερεθισμό από αυτό με ακμή, το οποίο πιθανόν να βρίσκεται και υπό φαρμακευτική αγωγή”

H Θεραπεία ενυδάτωσης ξεκινάει με ένα απολαυστικό φυτικό peeling, το οποίο απομακρύνει τα μικρόβια και τους ρύπους που δημιουργούνται απο την ατμόσφαιρα, ενώ ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με ειδικό μηχάνημα, εντελώς ανώδυνο, που επιτρέπει τη διείσδυση των κορυφαίων προϊόντων που χρησιμοποιεί το New Laser Natassa Brezati, σε βάθος.

Ναι, δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος για εμένα. Η πίεση είναι μεγάλη, ο χρόνος ελάχιστος, οι υποχρεώσεις πολλές. Μικρά break σε όλα αυτά, οι διήμερες αποδράσεις που καταφέρνω να ξεκλέβω τα Σαββατοκύριακα, και ο καθαρισμός και η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, από τα μαγικά χέρια της Νατάσας Μπρεζάτη. Χωρίς αυτές τις δύο μικρές πολυτέλειες, θα είχε καταρρεύσει εντελώς το σύστημα.

Καλημέρα! xxx

error: Content is protected !!