ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Mother is like a Flower: Each one Beautiful & Unique!

Συμβαίνει τώρα: Δημιουργώ μέσα από Facetime με την Αντουανέτα, το απόλυτο μπουκέτο που θα προσφέρω στην μητέρα μου για την Ημέρα της Μητέρας, αυτή την Κυριακή.
Εκτός από μητέρα, έχω την ευτυχία να είμαι και κόρη, και δεν ξέρω τι κανονίζει να μου προσφέρει η δική μου κόρη η Ελμίνα, αλλά επειδή φεύγω αύριο για τριήμερο, προνοώ να παραγγείλω από σήμερα, το μπουκέτο που θα προσφέρω στην μητέρα μου Ελμίνα, με ένα τεράστιο φιλί και μία πελώρια αγκαλιά, για να της υπενθυμίσω πόσο πολύ την αγαπώ, πόσο πολύτιμη είναι για εμένα.
Θα μου πεις, μέσα από την υπέροχη συλλογή από ολόφρεσκα λουλούδια, άλλα οικεία και αγαπημένα, άλλα ακριβά και σπάνια της αγαπημένης σου Florist, Antoinetta Koutsouradi, δεν μπορούσες να επιλέξεις ένα για την μητέρα σου; Όχι. Το μπουκέτο που προορίζεται για αυτήν θέλω να είναι μοναδικό, φτιαγμένο από εμένα, μόνο για αυτήν. Και να έχει όλα τα αρώματα της, φρέσκα σαν σαπούνι μωρού και ζεστά σαν του ήλιου, τα χρώματα που της αρέσουν, λευκά, πράσινα και ροζ, και να συνδυάζει την δύναμη του χαρακτήρα της με την γλύκα του απαλού χαδιού της.
Όλα αυτά, μέσα σε ένα καλάθι, σαν αυτό που κρατάμε όταν σεργιανίζουμε αγκαλιασμένες τα σοκάκια των Σπετσών….

Αυτό! Χρόνια πολλά μανούλα!

Ναι, το Flower Shop της Αντουανέτας Κουτσουράδη στην Κηφισιά, δημιουργεί τις ομορφότερες συνθέσεις για να προσφέρετε αυτή την Κυριακή στην μητέρα σας. Όπως επίσης, μπορείτε να μπείτε στο site της, και να επιλέξετε online το μπουκέτο που σας αρέσει πιο πολύ! Όμως, θα σας πρότεινα να ζητήσετε από την Αντουανέτα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρέα το customized μπουκέτο, όμορφο και μοναδικό, όπως είναι η κάθε μητέρα.

Να τις χαιρόμαστε και να τις αγαπάμε, και να τους το λέμε όσο πιο συχνά μπορούμε. xxx ???

error: Content is protected !!