ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα υπέροχα βραχιολάκια της Πουκ για την Γιορτή της Μητέρας (και όχι μόνο)!

Να το υπερηφανευτώ; Θα το υπερηφανευτώ: Η ιδέα ήταν δικιά μου.
Όμως η έμπνευση, το ταλέντο και φυσικά η εκτέλεση είχαν -όπως πάντα- την ευανάγνωστη υπογραφή της Πουκ! Της αγαπημένης μου Πουκ Σωτηρίου, για την οποία σας έχω μιλήσει άπειρες φορές. Όχι επειδή την αγαπάω (την λατρεύω), αλλά επειδή μου δίνει η ίδια όλες αυτές τις αφορμές, να γράφω για όλα όσα φτιάχνει με τα ταλαντούχα χέρια της, την παιδική αισθητική της και την πάντα έφηβη ιδιοσυγκρασία της!
Με αφορμή λοιπόν ένα τυρκουάζ κολιέ που μου χάρισε στο The Pop Up Project “Spring Edition”, για την γιορτή του Πάσχα, ένα εντελώς “παιδικό” κολιέ με μπλε και γαλάζιες χάντρες, με ματάκια και με κοχυλάκια, με χρυσά αστεράκια και με κίτρινες καρδούλες, της έριξα την ιδέα να φτιάξει μία ολοκληρωμένη σειρά με αντίστοιχα κολιέ και βραχιόλια customized! Και η Πουκ τα έφτιαξε!

Και τα έφτιαξε υπέροχα, και μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε πάνω τους, και θα μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς επί τόπου τα δικά σας, με το δικό σας όνομα ή μήνυμα, επί τόπου στο The Pop Up Project “Resort”, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου & 1η Ιουνίου, στην The Blender Gallery, στην Γλυφάδα! (Stay tuned!)

Έως τότε όμως, και μιας και μεσολαβεί η Γιορτή της Μητέρας και αυτό θα αποτελέσει μία υπέροχη ιδέα για να γράψετε στην μητέρα σας ό,τι μήνυμα θέλετε, μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ, και η Πουκ να σας τα στείλει την ίδια ή την επόμενη ημέρα!


Όσο για την τιμή τους, κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, οπότε μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μία ολόκληρη συλλογή, από τα υπέροχα αυτά βραχιολάκια της Πουκ!

Κάνετε την παραγγελία σας τώρα εδώ και φτιάξτε το δικό σας υπέροχο βραχιολάκι της Πουκ!

ΥΓ. Για την ιστορία, όσα πανέμορφα κοσμήματα γνωστών σχεδιαστών κι αν φοράω, αληθινά ή μη, όλοι με ρωτούν για το “παιδικό” κολιέ της Πουκ, με τις μπλε και τις γαλάζιες χάντρες, με τα ματάκια και με τα κοχυλάκια, με τα χρυσά αστεράκια και με τις κίτρινες καρδούλες. Love it!!!! ????

error: Content is protected !!