ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kayak μεριμνά για το “Ελίζα”!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, το Σάββατο 1η Ιουνίου, η Kayak θα προσφέρει τις εισπράξεις των πωλήσεων από τις πιο δημοφιλείς παιδικές της γεύσεις σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το έργο του ΕΛΙΖΑ. Το EΛΙΖΑ είναι μια μία εξειδικευμένη Ελληνική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με την προστασία κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, ενώ είναι η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.
Γίνετε και εσείς υποστηρικτής αυτής της φιλανθρωπικής προσπάθειας, ώστε να βοηθήσουμε το ΕΛΙΖΑ να συνεχίσει τη σημαντική του δράση έχοντας ως άξονα την προστασία του παιδιού από κάθε μορφή κακοποίησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΚΑΥΑΚ και να επιλέξετε την αγαπημένη σας παιδική γεύση.
Συγκεκριμένα, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις της ημέρας αυτής μεσα από τη διάθεση των παιδικών γεύσεων, θα διατεθεί για τη στήριξη των προγραμμάτων που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα κύκλο προστασίας γύρω από κάθε παιδί και ευάλωτη οικογένεια.

Οι γεύσεις που έχει επιλέξει η Κayak να συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό έργο είναι οι πιο δημοφιλείς παιδικές γεύσεις της γκάμας και είναι οι:
Παγωτό Cookies
Παγωτό Πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα γάλακτος
Σοκολάτα Γάλακτος με καραμέλα
Παγωτό Tσιχλόφουσκα

Δώστε και εσείς την ευκαιρία στα παιδιά σας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, απλά απολαμβάνοντας το παγωτό σας σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Κayak!
ATTIKH
Γλυφάδα (Ι. Μεταξά 26)
Πλάκα (Βύρωνος 1)
Kayak @ The Mall Athens
ΑΙΑ Ελ. Βενιζέλος (Αναχωρήσεις)
Smart Park
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Costa Navarino-Πύλος
Μύκονος (Ντραφάκι
Μύκονος Ματογιάννια)
Κέα (Βουρκάρι)
Κεφαλλονιά (Φισκάρδο)

Μία υπέροχη -και οπωσδήποτε γλυκιά- ενέργεια που μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε! xxx

error: Content is protected !!