ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάμε Σπέτσες με την Zeus+Δione!

Συνήθως είμαι εκεί. Θέλω να πω, σε ό,τι σπουδαίο διαδραματίζεται στις Σπέτσες και στην γειτονιά της. Αν και δεν έχουν αρχίσει “επίσημα” ούτε οι διακοπές μου -σε τετραήμερα breaks σε Ελληνικά νησιά- αλλά ούτε η θερινή μου ραστώνη -για έναν μήνα στο νησί-, φροντίζω να “μεταφέρω” κατά την διάρκεια του Ιουνίου τις επαγγελματικές μου και άλλες υποχρεώσεις όλο και πιο συχνά στις κομψές γωνιές του Αργοσαρωνικού. Εκεί που χτυπάει right now η καρδιά της Ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς, και πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αναφέρομαι στο «Καΐκι» της Zeus+Δione…

Η Μιμίκα Κολοτούρα στο «Καΐκι» της Zeus+Δione, στην Ύδρα

Σας τα έλεγα και την οερασμένη εβδομάδα…. Η Zeus+Δione παρουσιάζει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό Pop-Up Store σε παραδοσιακό Ελληνικό «Καΐκι» το διάστημα από την Δευτέρα που μας πέρασε έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Ύδρα και στις Σπέτσες!


Πιστή στη φιλοσοφία της, την διατήρηση και αναβίωση της Ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς, η Zeus+Δione, επέλεξε το «Καΐκι» ως μέσο για να «ταξιδέψει» φέτος το Καλοκαίρι στις Ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στα ιστορικά Ελληνικά νησιά της Ύδρας και των Σπετσών.
Τα χειροποίητα παραδοσιακά ξύλινα «Καΐκια», γνωστά από την αρχαιότητα για την συμβολή τους στο εμπόριο και την αλιεία, κατασκευάζονται από εξιδεικευμένους τεχνίτες με πολύ πάθος, σκληρή δουλειά και αγάπη για να φέρουν το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.


“Με τα ίδια συναισθήματα, πάθος και αγάπη, κατασκευάζονται και οι δημιουργίες Zeus+Δione ώστε να αποτυπωθεί ο απόλυτος σχεδιασμός και το αξεπέραστο ποιοτικά αποτέλεσμα” μου λέει η Μιμίκα.


Το ZEUS+ΔΙΟΝΕ «Καΐκι» Pop- Up Store ξεκίνησε το ταξίδι του από το ιστορικό νησί της Ύδρας, ένα μέρος με μεγάλη ιστορία, μοναδική αισθητική αλλά και κοσμοπολίτικο αέρα, που έχει αποτελέσει για την Zeus+Δione πηγή έμπνευσης ως προς τις συλλογές αλλά και καμπάνιες επικοινωνίας . Χθες, ταξίδεψε για τις πανέμορφες, λατρεμένες και αρχοντικές Σπέτσες όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, και το παλιό λιμάνι. Οι Σπέτσες, άλλο ένα ιστορικό νησί με ανεξάντλητη ιστορία αλλά και μεγάλη παράδοση στην κατασκευή ξύλινων Καϊκιών που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Sail away Spetses…

Εννοείται πως το Fay’s Control θα αποτελεί “άτυπα” τον Χορηγό Επικοινωνίας του “Kaiki” Pop Up Store, και θα μαθαίνετε τα πάντα για τόσο για την διαδρομή του όσο και για τις δράσεις του, με πρώτη, το customization event με την illustrator Klimentini, αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου!
Καλοτάξιδο & stay tuned….

error: Content is protected !!