ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

SOPHIA Enjoy Thinking Live: Feeling low? Feeling stressed? Try Greek Philosophy!

Περνάτε μπροστά απο μία νέα βιτρίνα στο Κολωνάκι και δύο ερωτήματα σας τραβούν την προσοχή: Feeling low? Feeling stressed? αλλά και η απάντησή τους: Try Greek Philosophy! Ακριβώς πάνω στην πόρτα η… πρωτόγνωρη υποδοχή για να μυηθείτε σε μια διαφορετική αντίληψη αγορών και ένα νέο σκέπτεσθαι.

Τι συμβαίνει στην αγορά του Κολωνακίου αλλά και όλου του πλανήτη?  Αφού κέρδισαν τα Μουσεία του πλανήτη, κατέκτησαν στην κυριολεξία και τις 5 Ηπείρους μέσα σε 4 χρόνια, τώρα ήρθε η σειρά της… πατρίδας τους!

Οι συλλογές με μοναδικά είδη διακόσμησης και design της SOPHIA Enjoy Thinking αποκαλύπτονται στο σύνολο τους at last στο SOPHIA Enjoy Thinking Live, ένα διαφορετικό κατάστημα, στην οδό Πινδάρου 15 στο Κολωνάκι.

22 Μουσεία στον κόσμο μεταξύ των οποίων το Λούβρο και το Picasso στο Παρίσι, το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, το Getty στο Λος Άντζελες εκθέτουν στα shops τους και πωλούν τα Ελληνικά αντικείμενα.

Τα SOPHIA Enjoy Thinking βρίσκονται… «έτσι απλά» σε πάνω από 400 κορυφαία πολυκαταστήματα σαν το Printemps, τις Galleries Lafayette στο Παρίσι, το Neiman Marcus στη Νέα Υόρκη, σε περισσότερες από 40 χώρες: από τη Σιγκαπούρη ως την Ισλανδία και από την Αυστραλία έως την Ταιβάν, ενώ η Κίνα τα ερωτεύτηκε και πρωταγωνιστεί στην απόκτηση τους.

150 διεθνή έντυπα κύρους καλωσόρισαν με εκτενή άρθρα δημοσιεύματα και φωτογραφίες τη SOPHIA στις χώρες τους όπως τα ELLE DECORATION FRANCE – AD SPAIN – LIVING BRAZIL και πολλά ακόμη.

Στο Κολωνάκι λοιπόν δεν θα έρθετε σε ένα ακόμα κατάστημα αλλά ούτε και σε ένα τυπικό concept store:  Είναι ένας χώρος, όπου η τέχνη φλερτάρει με το design, η δύναμη της κλασσικής αισθητικής συναντά τον μοντερνισμό και ο πλούτος του παρελθόντος της Ελλάδας δένει αρμονικά με το digital πνεύμα του 21ου αιώνα.

Αυτή η κεντρική φιλο – SOPHIA διέπει το πρώτο flagship store ένα live – ζωντανό κατάστημα με κίνητρο το ισχυρό πάθος, να διαμορφωθεί μία καινούρια προσέγγιση για τη λιανική πώληση, ένα νέο είδος ”λιανικής θεραπείας”.

Οι συλλογές που συνδέονται με το ευρύτερο concept της Φιλοσοφίας και ξεδιπλώνονται κατά μήκος διαφορετικών ζωνών: την τέχνη του σκέπτεσθαι, τη δύναμη του διαλόγου, τον ενθουσιασμό της δημιουργίας, τον κόσμο του άντρα και της γυναίκας και την υπεροχή της αρχιτεκτονικής.

Οι συλλογές περιλαμβάνουν μοναδικά είδη διακόσμησης και design, αντικείμενα μόδας και lifestyle, γραφική ύλη καθώς επίσης και προϊόντα καθημερινής χρήσης τόσο για το σώμα αλλά και για την ψυχή!

Παράλληλα στη ζώνη του Διαλόγου, στο πατάρι του καταστήματος του Sophia Enjoy Thinking Live, δημιουργήθηκε το Thinking Club μέσω του οποίου ενθαρρύνουμε όσους αγαπούν τη σκέψη και υποστηρίζουν το design και τη δημιουργικότητα, να έρθουν ώστε να γνωρίσουν από κοντά νέες τάσεις και ιδέες. Να συμμετάσχουν σε events και συζητήσεις με καλλιτέχνες, designers, επιχειρηματίες, με δημιουργούς και με ανθρώπους που κάνουν την ιδέα τους πράξη.

error: Content is protected !!