ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία (βροχερή) μέρα με την System Professional στον Vangelis Hatzis!

Λοιπόν, αν και στα είπα όλα αναλυτικά στα insta stories μου, άκου πως έχει: Δευτέρα μεσημέρι, μόλις έχω επιστρέψει από την Regatta στις Σπέτσες. Έξω βρέχει σαν να μην υπάρχει αύριο (πλημμυρίσαμε, όχι αστεία), και το βράδυ έχουμε κανονίσει να πάμε σε δείπνο του FnL, στο Nice n’Easy, στην παραλία του Αστέρα! Τι κάνει η #lifestyleblogger? (lol) Ναι, φοράει τα γαλοτσάκια της, και αποδέχεται την πρόσκληση της Wella και της System Professional, για μία άκρως απολαυστική ημέρα, όπου οι καλύτεροι (top, top, top) επαγγελματίες θα περιποιηθούν τα μαλλιά σου στο Hair salon του Βαγγέλη Χατζή. Ακούγεται σαν όνειρο έτσι? Και έξω βρέχει…

Follow me…

Eπιστροφή από Regatta και τα μαλλιά μου έχουν όλο τον ήλιο, το άλατι, το χλώριο των Σπετσών! (και την βροχή της Αθήνας)

System Professional. Η απόλυτη πολυτέλεια… Ένα brand που, χάρη στην εμπειρία του, έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες!

Energy Code! Ανάμεσα σε 262 εκατομμύρια δυνατούς συνδυασμούς, μόνο ένας αποτελεί το δικό μας εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης και styling!

Καθώς το έμπερο προσωπικό με υποδέχεται εξηγόντας μου όλα όσα θέλω να μάθω για το προσωπικό μου σύστημα περιποίησης που θα επαναφέρει τα μαλλιά μου, εγώ ερωτεύομαι το Instant energy Dry Conditioner, που μακάρι να είχα την δύναμη να σας μεταφέρω την μυρωδιά του. Δεν την έχω, πηγαίνετε να το αγοράσετε!!! Πρόκειται για ένα θαυματουργό spray για λείανση! Το θέλετε σας λέω!

Το έμπειρο προσωπικό της Wella ξεκινάει να ανακαλύψει το δικό μου προσωπικό αποτύπωμα, μέσα από μία σειρά ερωτήσεων που οι απαντήσεις περνάνε αυτόματα στο ipad της εταιρίας.
Οι επιστήμονες του brand ανακάλυψαν, ότι τα μαλλιά κάθε ανθρώπου έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ “ενέργειας”, το οποίο καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία τους.

Είμαι έτοιμη να απολαύσω τα πέντε διαφορετικά και πλήρως εξατομικευμένα προϊόντα, που αφορούν αποκλειστικά τα δικά μλου μαλλιά!

Αυτό το energy profile των μαλλιών καθορίζεται από το επίπεδο λιπιδίων της τρίχας, και τα οποία δρουν ως ένα είδος ευέλικτης “κόλλας” που συνδέει τα δομικά στοιχεία της κερατίνης, διασφαλίζοντας την εσωτερική συνοχή και ευελιξία του κεράτινου προβλήματος.

Κάθε μία από τις θεραπείες περιποίησης System Professional, ξεκινά με την ανάλυση EnergyCode, που θα εντοπίσει το μοναδικό προφίλ “ενέργειας” των μαλλιών μας. Με βάση αυτή την ανάλυση ο hair guru Vangelis Hatzis, μου προτείνει το εξατομικευμένο σύστημα θεραπείας που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές μου ανάγκες.

 

Tattahh!!!!! Ο προσωπικός μου EnergyCode:

SOL1 + C3 + SOL4 + X4L + S6 + CC61 + CC62

Φτάνει αυτόματα στο email μου!

Η Διάγνωση έρχεται από την ανάλυση EnergyCode, η Πρόταση από το System Professional, η Μεταμόρφωση από τα μαγικά χέρια του Βαγγέλη Χατζή

Energy, Εξειδικευμένη σειρά θεραπειών για μαλλιά και δέρμα γεμάτα ενέργεια. Essential, Χαλαρωτική θεραπεία διάρκειας 10 λεπτών με εντατικό γαλάκτωμα σε μορφή αφρού, Intense, Εξειδικευμένη θεραπεία για εντατική αναζωογόνηση των μαλλιών, Reborn, Θεραπεία για massage AMOA για την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας που ταιριάζει στο ιδιαίτερο προφίλ ενέργειας των μαλλιών μου, και τέλος Detox, θεραπεία σχεδιασμένη από την ιατρική ομάδα του Lanserhof Spa, όπου καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί τα μαλλιά μας, ενώ μπορεί να συδυαστεί με έξτρα αποτοξινωτικό massage χεριών ως πρόσθετη υπηρεσία. Ναι, είμαι απόλυτα ευτυχισμένη!!!

Λίγη ώρα αργότερα…

…Και αναλαμβάνει ο απόλυτος Hair Guru, Βαγγέλης Χατζής!

Και με μιας, σταματάει η βροχή…

Επιλέξτε το δικό σας σύστημα περιποίησης EnergyCode και με την αγορά 3 προϊόντων θα πάρετε μαζί σας δώρο μία beach towel & beach bag της Sun of a Beach!!!!

Το Σύμπλεγμα HelioGuar στο οποίο βασίζεται η σειρά Solar της System Professional, μειώνει τις ακτίνες UV που επηρεάζουν το χρώμα, χωρίς να τα αφυδατώνει. Με αυτό τον τρόπο, η ζωντάνια των μαλλιών διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Σαμπουάν για μαλλιά και σώμα, που προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση για τους καλοκαιρινούς μήνες!

To δώρο μου με το εξατομικευμένο σύστημα θεραπείας που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές μου ανάγκες.

Τα μαλλιά μου μετά το μαγικό άγγιγμα του Βαγγέλη Χατζή!

To εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μετά την περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα της System Professional και την έμπνευση του Βαγγέλη Χατζή!

Happy Selfie με την Αουρόρα Χατζή και τον Κωνσταντίνο Σκορίλα!

Kαι έπειτα, βγήκε ο ήλιος ξανά…xxx

error: Content is protected !!