ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Πριγκιπικός Γάμος του Φίλιππου με την Nina Flohr στο St. Moritz!

“My dearest Philippos. I love you today, I will love you tomorrow and forever. You make us happier, better and stronger. I can not wait to spend the rest our lives together”… Με αυτό το γλυκό μήνυμα που υπέγραψε στο Instagram της την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, η Nina Flohr ανακοίνωσε και επισήμως τον αρραβώνα της από το μαγικό νησί της Ιθάκης με τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Το περασμένο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, ένας από τους πιο περιζήτητους αριστοκράτες των ευρωπαϊκών οίκων, ο 34χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Νίνα-Ναστάζια Φλορ, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία.

Παρόντες στη τελετή ήταν ο Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, αφού λόγω των συνθηκών, το ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει μία πιο επίσημη τελετή.

Η Ελβετή κληρονόμος της εταιρείας ιδιωτικών τζετ VistaJet, είναι κόρη του Thomas Flohr , του πανίσχυρου μέλους της πλατινένιας λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes, μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Όσο για τη μητέρα της, Katharina Flohr, ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, και της Vogue Hellas.

error: Content is protected !!