ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Αρραβώνας του Πρίγκιπα Φίλιππου με την Nina Nastassja Flohr στη Ιθάκη!

“My dearest Philippos. I love you today, I will love you tomorrow and forever. You make us happier, better and stronger. I can not wait to spend the rest our lives together”. Με αυτό το γλυκό μήνυμα που υπέγραψε στο Instagram της, η Nina Flohr ανακοίνωσε και επισήμως τον αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, ένας από τους πιο περιζήτητους αριστοκράτες των ευρωπαϊκών οίκων, ο 34χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη ξεκινώντας και επισήμως τις ετοιμασίες για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Nina Nastassja Flohr, κόρη του Thomas Flohr και της Katharina Flohr.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Κωνσταντίνου: «Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Nina Nastassja Flohr

Το τέλος του Ιουλίου βρήκε το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει τις διακοπές του στις αγαπημένες τους Σπέτσες, όπου το Fay’s Control τους συνάντησε στο εστιατόριο Ορλώφ. Το ζευγάρι, δείπνησε με τον πρίγκιπα Νικόλαο στο αγαπημένο τους στέκι, στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ, στο Παλιό Λιμάνι, μαζί με τον πατέρα της Nina Flohr, της πάμπλουτης κληρονόμου, που εργάζεται ως creative director  στην VistaJet, την εταιρία ιδιωτικών τζετ του Tom Flohr. Το ζευγάρι, παρέμεινε σε βίλα στο νησί, για δύο ολόκληρες εβδομάδες, ενώ συνέχισαν τις διακοπές τους με εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό -με ελληνική σημαία-, για τις Κυκλάδες.

Φωτογραφία του Fay’s Control από το δείπνο του πρίγκιπα Φίλιππου και της αγαπημένης του Nina Flohr, με τον πρίγκιπα Νικόλαο, τον  Tom Flohr και τον Χρήστο Ορλώφ, στο εστιατόριο “Ορλώφ”, στο παλιό λιμάνι των Σπετσών

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η μελλοντική σύζυγός του Nina Flohr, είναι η κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet. Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

error: Content is protected !!