ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πριγκιπικές επισκέψεις και “πριγκιπικά” βαφτίσια στις Σπέτσες!

Όπως κάθε τέτοια εποχή, οι Σπέτσες συγκεντρώνουν την crème de la crème των γαλαζοαίματων της Ευρώπης και της διεθνής αριστοκρατίας που προτιμούν το αρχοντικό νησί για τις θερινές διακοπές τους. Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, ο βασιλιάς Βίλεμ-Aλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, και η πριγκίπισσα Ειρήνη, η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η Δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, αλλά και οι οικογένειες Νιάρχου, Βαρδινογιάννη, Λιβανού, Εμπερίκου, Δαυίδ, Bulgari, Νομικού, Κόβα αλλά η Kate Aga Khan , περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στις Σπέτσες, στο νησί όπου μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογραφικούς φακούς.
Πριν λίγες ημέρες, o πρίγκιπας Νικόλαος δείπνησε για άλλη μία φορά στο αγαπημένο του στέκι, στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ, στο Παλιό Λιμάνι, μαζί με τον αδελφό του, τον 34χρονο πρίγκιπα Φίλιππο με την αγαπημένη του Nina Flohr, την πάμπλουτη κληρονόμο, που εργάζεται ως creative director  στην VistaJet, την εταιρία ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της, Tom Flohr, ο οποίος άλλωστε δειπνούσε μαζί με την παρέα (φωτογραφία εξωφύλλου). Το ζευγάρι, παρέμεινε σε βίλα στο νησί, για δύο ολόκληρες εβδομάδες, ενώ πριν πέντε ημέρες ο Φίλιππος και η αγαπημένη του Nina Flohr, συνέχισαν τις διακοπές τους με εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό -με ελληνική σημαία-, για τις Κυκλάδες, με την υπόσχεση να επιστρέψουν στο τέλος του Αυγούστου στις αγαπημένες τους Σπέτσες.

Το ιστιοπλοϊκό που έφυγε ο πρίγκιπας Φίλιππος με την Nina Flohr για Κυκλάδες

Ένα βράδυ αργότερα, στα ίδια τραπέζια του εστιατορίου “Ορλωφ” δειπνούσε ο “Mr easyjet” Στέλιος Χατζηιωάννου με την σύζυγο του Όρλα Μέρφι και την παρέα τους, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος και η Λάρα Σταφυλοπάτη. Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και η καλλονής ομορφιάς Ιρλανδή σύζυγος του πρόκειται να βαφτίσουν την δίχρονη κόρη τους Άρια το Σάββατο 29 Αυγούστου στις αγαπημένες τους Σπέτσες, και όπως είναι φυσικό, οι προετοιμασίες για “την βάφτιση της χρονιάς” όπως την συζητούν ήδη οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας και όχι μόνο, βρίσκονται στην κορύφωση τους.

Η παρέα του Στέλιου Χατζηιωάννου, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος και η Λάρα Σταφυλοπάτη στο εστιατόριο του “Ορλώφ”

Το ζευγάρι, έχει επιλέξει την εκκλησία του Άγιου Μάμα για το Μυστήριο της αγαπημένης τους Άρια, ενώ της βάφτισης θα ακολουθήσει δείπνο στις βεράντες του Ποσειδωνίου, για τους 250 καλεσμένους του ζευγαριού που θα καταφτάσουν για το λαμπρό γεγονός από όλον τον κόσμο, με τις Σπέτσες να συγκεντρώνουν για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον του jet-set.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγικό ιστιοπλοϊκό που κοσμεί τον μώλο μπροστά από το Ποσειδώνιο, φέρει το όνομα “Aria”, προς τιμήν της πρωτότοκης κόρης τους.

error: Content is protected !!