ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Monika που “άνθισε” το Ηρώδειο!

Το πιο «ανθηρό» διήμερο του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, κλείνοντας με μια sold out συναυλία! Η Monika, επέστρεψε στη σκηνή του Ηρωδείου και προσέφερε μια μοναδική μουσική εμπειρία στο κοινό στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.


Με την σκηνοθετική υπογραφή του Σταύρου Ξενίδη, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ντύθηκε με τα χρώματα ενός ανθισμένου κήπου, για την παρουσίαση του πρώτου ελληνόφωνου δίσκου της Monika, «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός».

Με την 15μελή ορχήστρα της και μια νεανική χορωδία, με παραδοσιακά όργανα όπως η λάφτα, το μαντολίνο και η άρπα, η Monika, πρόσφερε μια εμπειρία που ταξίδεψε τους ακροατές από το παρελθόν στο παρόν δίνοντας νέα πνοή σε παλιές αγαπημένες επιτυχίες της.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν: H Monika ανέβηκε στις κερκίδες για να ερμηνεύσει το ‘Yes I do’. Απευθυνόμενη στον κόσμο επιστρέφοντας στο πιάνο της για να συνεχίσει με το ‘Over the Hill’ είπε: «Είδατε που καταφέραμε να αγκαλιαστούμε έστω και νοερά;». Από την a capella ερμηνεία του ‘Saving The World’ ως το καθηλωτικό εναρκτήριο της συναυλίας, το ‘Στάλα’ που σήκωσε όρθιο όλο το κοινό και το ‘Babe’ του ανκόρ, η δημιουργός απέδειξε, για ακόμη μία φορά, πως η δύναμη της μουσικής μπορεί να ενώσει τον κόσμο ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιόδους.


Τα εντυπωσιακά σύνολα που φόρεσε η καλλιτέχνης επί σκηνής επιμελήθηκε η Δήμητρα Κολοτούρα, συνδημιουργός του brand “Zeus + Dione” και η Έλενα Σύρακα, που πλαισίωσε τις εμφανίσεις με τα μοναδικά της κοσμήματα.

error: Content is protected !!