ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δώρο με έμπνευση από ένα εμβληματικό ελληνικό σύμβολο από τη Marianna Lemos!

Η Marianna Lemos σχεδίασε μια μοναδική κούπα Huskup για την Common Seas και το Clean Blue Paros, εμπνευσμένη από ένα εμβληματικό ελληνικό σύμβολο – το προστατευτικό μάτι, μεταφέροντας το σημαντικό μήνυμα πως όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τις θάλασσες μέσα από τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης. Η Huskup είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα, κατασκευασμένη από απορημένο φλοιό ρυζιού και όχι πλαστικό και βοηθά στη μείωση του οικολογικού αντικτύπου, ενώ απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα. Η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup είναι ιδανική για ζεστά και κρύα ροφήματα, ενώ το καπάκι διαθέτει άνοιγμα υποδοχής για επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι. Είτε απολαμβάνουμε το ρόφημά μας κρύο ή ζεστό, επιλέγουμε το σωστό τρόπο χωρίς να υπολειπόμαστε σε στυλ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της μοναδικής κούπας Huskup στηρίζουν τις παγκόσμιες δράσεις της Common Seas στη μάχη της ενάντια στην πλαστική ρύπανση.

It’s good to know: H Common Seas στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου, μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros. To Clean Blue Paros αντιμετωπίζει την πλαστική ρύπανση προωθώντας νέες πολιτικές, επιδεικνύοντας επί τόπου λύσεις κυκλικής οικονομίας και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απορρίπτουν τα πλαστικά. Το Clean Blue Paros, που ιδρύθηκε από την Common Seas ως μέρος της Clean Blue Alliance, είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πάρου, τοπικών επιχειρήσεων, WATT, HERRco, WWF ΕΛΛΑΣ και Cyclades Preservation Fund.

Μπες εδώ για να την αποκτήσεις!

error: Content is protected !!