ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Live Life Waxed!

Θυμάστε που σας έλεγα -πριν μία εβδομάδα περίπου;- που πήγαινα για το καθιερωμένο μου ραντεβού για αποτρίχωση στο New Laser και έπεσα πάνω στην Αμαλία Χατζηευθυμίου, που είχε κερδίσει στον διαγωνισμό μας το Skin Rejuvenation?

Θυμάστε?

Θυμάστε και που σας προέτρεψα να πάτε στην Νατάσα Μπρεζάτη να ξεκινήσετε αποτρίχωση ώστε το καλοκαίρι να έχετε απαλλαγεί εντελώς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, και το μόνο που θα σας έχει μείνει θα είναι μία υπέροχα ελκυστική βελούδινη επιδερμίδα? Η πέμπτη μέρα του Δεκεμβρίου ήταν τότε θυμάμαι, και ναι, μετρούσα μέρες…
Ε λοιπόν, όσες με ακολουθήσατε τώρα ζείτε ξέγνοιαστες Πασχαλινές διακοπές…

Ο όρος λέιζερ (laser) προέρχεται από το αγγλικό ακρωνύμιο Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation που αποδίδεται στα ελληνικά ως ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας και καλύπτει τόσο τις συσκευές που την παράγουν όσο και την αντίστοιχη ακτινοβολία. Τα λέιζερ παράγουν συμφασικό, μονοχρωματικό φως (δηλαδή φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος & χρώμα), το οποίο διαδίδεται σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχηματίζοντας στενές δέσμες.

Σε όλες τις υπόλοιπες έχω να υπενθυμίσω πως έχουμε 57 ημέρες, 12 ώρες και 10 λεπτά έως το καλοκαίρι (but who’s counting?) και μπορείτε να πάρετε ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο την Νατάσα ώστε έως τότε να προλάβετε και εσείς να ζήσετε το ομορφότερο καλοκαίρι που μπορείτε να ονειρευτείτε. Ναι, αυτό που θα είναι εντελώς ξέγνοιαστο…

Στα New Laser Natassa Brezati η αποτρίχωση με laser είναι εφικτή όλους τους μήνες του χρόνου. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες εως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα.

Το σημαντικότερο όλων όμως με το New Laser είναι άλλο… “ “Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στα μαυρισμένα όπως το δικό σου…” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη σε ένα από τα αναπαυτικά κρεβάτια εργασίας του New Laser Natassa Brezati, καθώς προετοιμάζει σχολαστικά το δέρμα μου για αποτρίχωση και συνεχίζει “Εν αντιθέσει με τα περισσότερα laser που απαιτούν μη μαυρισμένη επιδερμίδα…”.

To make a long story short: Η Νατάσα μπορεί να σε απαλλάξει μία για πάντα και από τις άσπρες τρίχες έστω κι αν έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα!

Επειδή ξέρω τι θα με ρωτήσετε, όχι δεν πονάω. Καθόλου. Από ότι με ενημερώνει η Νατάσα, στο συγκεκριμένο εξοπλισμό χρησιμοποιείται ένας ειδικός κρύσταλλος από ζαφείρι ώστε η ακτίνα του λέιζερ να εκπέμπει μέσα από αυτόν και να αποφεύγεται έτσι και το μικρότερο ή οξύτερο “τσίμπημα” που συνήθως αισθάνεται ο πελάτης που χρησιμοποιεί λέιζερ άλλης τεχνολογίας.

Ωστόσο, με μαυρισμένη ή μη επιδερμίδα, τώρα είναι η ιδανική εποχή για την πρώτη συνεδρία μιας και το λέιζερ είναι μία επαναληπτική διαδικασία που απαιτεί ορισμένο αριθμό επισκέψεων σε απόσταση λίγων εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε μία…

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και εξασφαλίζει μόνιμα αποτελέσματα με λίγες εφαρμογές. Ένας συνήθης μέσος όρος είναι 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε την αποτρίχωση σας, και το καλοκαίρι θα έχετε απαλαγεί οριστικά από κάθε ανεπιθύμητη τρίχα!

Πάρτε τηλέφωνο στο New Laser Natassa Brezati  (21 0805 0877 & 6974920950)  και ξεκινήστε και εσείς να μετράτε μέρες έως το καλοκαίρι… 

error: Content is protected !!