ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Six Months To Summer!

“Δύο μεγάλα δώρα έκανα στον εαυτό μου, και άλλαξε εντελώς η ζωή μου” μου έλεγε πριν καιρό η κουμπάρα μου, η Μάνια Λούβαρη “Έκοψα το τσιγάρο και έκανα οριστική αποτρίχωση!” Την ακολούθησα και στα δύο. Και άλλαξε  η ποιότητα και της δικής μου ζωής…

Από το “Thirty Days To Christmas” στο “Six Months To Summer” και όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι εννοώ, έτσι?
Οι πραγματικές προετοιμασίες για το καλοκαίρι -ναι, οι σοβαρές, αυτές που αποδίδουν αποτελέσματα- από τώρα ξεκινάνε, μην σας πω πως είμαστε οριακά.
Όλα τα άλλα τα “πιασιάρικα” εκεί γύρω στα τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου, περί “ξεκινήστε τώρα για να είστε έτοιμοι το καλοκαίρι”και τα “χάστε 20 κιλά σε δύο εβδομάδες” είναι αστειότητες, τα ακούω βερεσέ, και τα αφήνω για τα συνοικιακά κέντρα αδυνατίσματος και τα γυμναστήρια της σειράς. Ελάτε τώρα… Μεγάλα κορίτσια είμαστε. Και ξέρετε και εσείς και εγώ πως τώρα είναι η ώρα. Ιδίως αν μιλάμε για αποτρίχωση…

Ο όρος λέιζερ (laser) προέρχεται από το αγγλικό ακρωνύμιο Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation που αποδίδεται στα ελληνικά ως ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας και καλύπτει τόσο τις συσκευές που την παράγουν όσο και την αντίστοιχη ακτινοβολία. Τα λέιζερ παράγουν συμφασικό, μονοχρωματικό φως (δηλαδή φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος & χρώμα), το οποίο διαδίδεται σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχηματίζοντας στενές δέσμες.

Όμως…. Όμως υπάρχουν λέιζερ και λέιζερ. Γνωστό…
Με εξουσιοδότηση από τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό FDA που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει το κέντρο New Laser της Νατάσας Μπρεζάτη εξασφαλίζει την 0ριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

“Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στα μαυρισμένα όπως το δικό σου…” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη σε ένα από τα αναπαυτικά κρεβάτια εργασίας του New Laser Natassa Brezati, καθώς προετοιμάζει σχολαστικά το δέρμα μου για αποτρίχωση και συνεχίζει “Εν αντιθέσει με τα περισσότερα laser που απαιτούν μη μαυρισμένη επιδερμίδα…”.

Γιατί στο New Laser Natassa Brezati? Καταρχήν γιατί είναι ασφαλής! Η αυξημένη διεισδυτικότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και η ενσωματωμένη ψύξη που διαθέτει ο εξοπλισμός εξασφαλίζουν θεαματικό και ανώδυνο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς. 
Γιατί η μέθοδος είναι γρήγορη και αποτελεσματική,  με εγγυημένα από το FDA μηχανήματα που επιτυγχάνουν μόνιμη καταστροφή των τριχοθυλακίω. 
Γιατί είναι ασφαλής και αποτελεσματική για κάθε χρωματότυπο δέρματος, κατά συνέπεια μπορεί να εφαρμοσθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός από μόνο του μοναδικό!
Επίσης, απευθύνεται για κάθε τύπο τρίχας από τη σκούρη μαύρη έως την ξανθιά αλλά -το σημαντικότερο- και την άσπρη.
Στα New Laser Natassa Brezati η αποτρίχωση με laser είναι εφικτή όλους τους μήνες του χρόνου. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες εως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα.

Ωστόσο, με μαυρισμένη ή μη επιδερμίδα, τώρα είναι η ιδανική εποχή για την πρώτη συνεδρία μιας και το λέιζερ είναι μία επαναληπτική διαδικασία που απαιτεί ορισμένο αριθμό επισκέψεων σε απόσταση λίγων εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε μία, ενώ “τον χειμώνα το δέρμα μας καλύπτεται από ρούχα, καλσόν, χοντρά πουλόβερ, κατάσταση ιδανική για λέιζερ…”

Επειδή ξέρω τι θα με ρωτήσετε, όχι δεν πονάω. Καθόλου. Από ότι με ενημερώνει η Νατάσα, στο συγκεκριμένο εξοπλισμό χρησιμοποιείται ένας ειδικός κρύσταλλος από ζαφείρι ώστε η ακτίνα του λέιζερ να εκπέμπει μέσα από αυτόν και να αποφεύγεται έτσι και το μικρότερο ή οξύτερο “τσίμπημα” που συνήθως αισθάνεται ο πελάτης που χρησιμοποιεί λέιζερ άλλης τεχνολογίας.
Έτσι εντελώς ανενόχλητη, και όσο η Νατάσα επιδίδεται στην διαδικασία του λέιζερ, βρίσκω την καλύτερη ευκαιρία και την βομβαρδίζω με ερωτήσεις!!!

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και εξασφαλίζει μόνιμα αποτελέσματα με λίγες εφαρμογές. Ένας συνήθης μέσος όρος είναι 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε την αποτρίχωση σας, και το καλοκαίρι θα έχετε απαλαγεί οριστικά από κάθε ανεπιθύμητη τρίχα!

Γιατί να επιλέξω αποτρίχωση με laser και όχι με ξυραφάκι, κερί, χαλάουα, αποτριχωτική μηχανή, τσιμπιδάκι που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα;

“Γιατί εξασφαλίζεις μόνιμα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, κερδίζεις χρόνο! Γιατί δεν τραυματίζονται οι ιστοί του δέρματος. Με άλλα λόγια, είσαι ασφαλής! Γιατί δεν δημιουργούνται σημάδια από τραυματισμούς και λεκέδες (σημάδια). Με άλλα λόγια, είσαι όμορφη! Γιατί δεν δημιουργείται ποτέ – αλλά και σε προστατεύει από τη θυλακίτιδα (φλεγμονή του θύλακα της τρίχας και κατ’ επέκταση του δέρματος στη γύρω περιοχή), με άλλα λόγια είσαι υγιής! Καμία άλλη μέθοδος δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει το σύνολο των πλεονεκτημάτων αυτών”.

Πρόσεχε το ολοκαίνουργιο tattoo μου!!!

Η Αποτρίχωση με λέιζερ είναι εφικτή για όλους. Τα τατουάζ ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, γνώση και εμπειρία από τον ειδικό που θα εφαρμόσει τη θεραπεία.

“Η έλειψη της κατάλληλης γνώσης δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε άκρως δυσάρεστα αποτελέσματα, που κυμαίνονται από το απλό σβήσιμο του τατουάζ έως πολυ σοβαρότερα, όπως το έγκαυμα, η νέκρωση του δέρματος ή η δημιουργία μόνιμης ουλής” μου λέει η Νατάσσα. “Στο New Laser Natassa Brezati διαθέτουμε τόσο τις απαραίτητες γνώσεις και το know how, όσο και την εμπειρία, ώστε να εξασφαλίσουμε τέλειο και ασφαλές αποτελεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως αυτές των μεγάλων κ πολλών τατουάζ”.

“Φαίη, αυτό που είναι σημαντικό να πεις στους αναγνώστες σου είναι πως πρέπει να επιλέξουν κέντρα που κρατάνε αρχείο ασθενών και σημειώνουν κάθε φορά τις παραμέτρους που χρησιμοποίησαν. Προτιμήστε ειδικούς που αξιολογούν το αποτέλεσμα κάθε συνεδρίας και αλλάζουν αντίστοιχα τις ρυθμίσεις (ένταση, διάρκεια παλμού, συχνότητα) ώστε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα. Όσο και αν σας φαίνεται απλή διαδικασία η αποτρίχωση, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες…”

Θα μας πεις τα πέντε βασικότερα tips για τυην αποτρίχωση?

1. Πριν τη συνεδρία λέιζερ ξυριζόμαστε ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν προλάβουμε να ξυριστούμε, θα πρέπει ο ειδικός που θα μας εφαρμόσει τη θεραπεία να μας ξυρίσει εκείνος ώστε η συνεδρία μας να έχει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα (το λέιζερ έχει συγκεκριμένο βάθος στο οποίο μπορεί να πάει – αν έχουμε αφήσει τις τρίχες μας αξύριστες, τότε απλά μειώνουμε το τελικό αποτέλεσμα).

2. Πριν τη συνεδρία λέιζερ δεν κάνουμε κερί ή χαλάουα. Το λέιζερ επιτίθεται στο χρώμα της τρίχας και αν δεν υπάρχει τρίχα μέσα στο θύλακα, τότε απλά κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

3. Αποτρίχωση με λέιζερ κοντά στα μάτια (πχ στα φρύδια) δεν γίνεται. Η ακτίνα του λέιζερ μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα το μάτι, για αυτό άλλωστε φοράμε πάντα τα ειδικά γυαλιά που θα μας δώσει ο ειδικός.

4. Δεν μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε όλο το σώμα σε μία μόνο συνεδρία. Είναι συγκεκριμένη η ποσότητα φωτός και θερμότητας που μπορεί και πρέπει το σώμα να απορροφήσει κάθε φορά ώστε να παραμείνει ασφαλές.

5. Το λέιζερ ενδείκνυται και για μαυρισμένα δέρματα, και για σκούρες επιδερμίδες, και για ξανθιές ή λευκές τρίχες. Αρκεί το κέντρο να διαθέτει τα εξελιγμένα μηχανήματα που το επιτρέπουν!

Αγαπημένες μου και αγαπημένοι μου, καλέστε την Νατάσα στο 6974920950, και ξεκινήστε σήμερα κιόλας ώστε το καλοκαίρι να έχετε πραγματικά βελούδινη επιδερμίδα και να μην ξανά ταλαιπωρηθείτε από τον πόνο από το κερί ή από τα αντιαισθητικά αποτελέσματα που δημιουργεί το ξύρισμα! Καλέστε σήμερα την Νατάσα, πείτε της πως είστε αναγνώστες του Fay’s Control και σας επιφυλάσσει μία ειδική έκπτωση, μόνο για εσάς! Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, το αξίζετε!

“Δύο μεγάλα δώρα έκανα στον εαυτό μου, και άλλαξε εντελώς η ζωή μου” μου έλεγε πριν καιρό η κουμπάρα μου, η Μάνια Λούβαρη “Έκοψα το τσιγάρο και έκανα οριστική αποτρίχωση!” Την ακολούθησα και στα δύο. Και άλλαξε η ποιότητα και της δικής μου ζωής…

Highlights info row image
21 0805 0877
error: Content is protected !!