ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Lucky You, Lucky Me!

Για το συνηθισμένο ραντεβού για αποτρίχωση πήγαινα, πάνω στην τυχερή αναγνώστρια του διαγωνισμού του Fay’s Control, έπεσα! Και μάλιστα, πάνω στην Αμαλία Χατζηευθυμίου

Follow me…

Τρίτη πρωί και κατευθύνομαι προς το “New Laser” της Νατάσας Μπρεζάτη, για το ραντεβού μας για αποτρίχωση πριν τις Πασχαλινές διακοπές, για να με ενημερώσει η Νατάσα πως μία γνωστή μου βρίσκεται στο δωμάτιο του laser, και μάλιστα με καλεί να μπω μέσα!

Όχι, δεν δοκιμάζω πάλι γυαλιά, τα ειδικά γυαλιά για το laser είναι….

Βάζω τα ειδικά γυαλιά για να συνειδητοποιήσω πως πίσω από τα αντίστοιχα γυαλιά του laser που φοράει η κυρία που κάνει την θεραπεία Skin Rejuvenation, είναι η τυχερή μου Αμαλία Χατζηευθυμίου!

Lunch-break procedure. It’s time for a little Skin rejuvenation!

Η χαρά μου είναι διπλή που γνωρίζω την τυχερή μου αναγνώστρια! Η Αμαλία δοκιμάζει την Laser Skin Rejuvenation,  την πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης…

“…Ειδικά μήκη κύματος φωτός επικεντρώνονται επιλεκτικά στα σημεία δημιουργίας των βλαβών χωρίς να καταστρέφουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό…” συνεχίζει την ξενάγηση της στο συγκλονιστικό αυτό μηχάνημα, η Νατάσσα Μπρεζάτη στην Αμαλία Χατζηευθυμίου…

Η θεραπεία Skin Rejuvenation με τα εξελιγμένα μηχανήματα του New Laser Natassa Brezati, μας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε λείο, φωτεινό και σφριγηλό δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Ενδείκνυται κυρίως για τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και παρέχει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους ωθούνται να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Φίλη από παλιά η Αμαλία, που την συναντάω ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η χαρά μου είναι πάντα μεγάλη, και που συνάντησα ξανά το όνομα της στα σε αυτά των τυχερών που κληρώθηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό για μία θεραπεία Skin Rejuvenation!

Η Νατάσα Μπρεζάτη (για όσους δεν την γνωρίζετε) στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο” για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

“Στην ηλικία των τριάντα, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού. Στα σαράντα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς και το δέρμα γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή και το δέρμα λιγότερο ροδαλό. Στα πενήντα μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα λιπώδη κύτταρα του προσώπου συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός αρχίζει να κρεμάει. Σε κάθε μία από αυτές τις δεκαετίες ή και στις επόμενες, η θεραπεία – κυτταρική ανανέωση με laser είναι ευεργετική και επιφέρει ορατά αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δικό σου κολλαγόνο και τη δική σου ελαστίνη” τονίζει η Νατάσα καθώς εξηγεί στην Αμαλία την όλη διαδικασία. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί από 30-40 λεπτά και το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφρηγηλότητά του, γίνεται λείο, φωτεινό και απαλό…” καταλήγει.

“Φιλενάδα δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω, είναι η καλύτερη θεραπεία που έχω δοκιμάσει ποτέ, πόσο δίκιο είχες!!!” μου λέει εμφανώς ενθουσιασμένη η Αμαλία πίσω από τα χαριτωμένα γυαλάκια της! “Την τύχη σου αγαπημένη μου, όχι εμένα…”

Κούκλα! Ξεκούραστη, λαμπερή και αναζωογονημένη, έτοιμη για τις Πασχελινές της διακοπές!

Η δική της χαρά είναι που ανακάλυψε την Skin Rejuvenation…

Αμαλία & Νατάσσα αμέσως μετά το τέλος της θεπαρείας…

Η δική μου η χαρά είναι όταν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με έχει ενθουσιάσει και που βλέπω γρήγορα και ξεκάθαρα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα! Πόσο μάλλον όταν μπορώ να σας τα κάνω και δώρο!
Όμως, επειδή όσο exclusive και luxury κι αν είναι η Skin Rejuvenation, δεν πρόκειται για ακριβή θεραπεία, την συνιστώ σε όλες σας!

Νατάσσα Μπρεζάτη, Αμαλία Χατζηευθυμίου, Φαίη Μπέη

Πάρτε τηλέφωνο στο New Laser Natassa Brezati, στα 21 0805 0877 & 6974920950, και να κλείστε το ραντεβού σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.
Η  Νατάσα Μπρεζάτη σας επιφυλάσσει μία ειδική προσφορά, αρκεί να της πείτε πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control.
Πιστέψτε με, αξίζει…
Καλή απόλαυση κορίτσια! xxx

Συνεχίζεται….

error: Content is protected !!