ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Twice a day exfoliator: Easy like Sunday Morning…

Καλημέρα! 🙂
Ήθελα εδώ και καιρό να σας μιλήσω για την Clarifying Lotion που αγόρασα στις αρχές του μήνα από την Clinique, όμως καταρχήν ήθελα να αφήσω λίγο καιρό ώστε να παρατηρήσω την δράση της, ενώ προτιμούσα να βρω την καλύτερη μέρα. Και ποια καλύτερη από την σημερινή Κυριακή… Που όλο το σπίτι είναι για λίγη ώρα στην διάθεση μου, και εγώ απολαμβάνω με την ησυχία μου αυτές τις πολύτιμες ολοδικές μου στιγμές.


Λοιπόν, στο θέμα του καθαρισμού του προσώπου μου, είμαι απόλυτη: μου αρέσει να πλένω το πρόσωπο μου με σαπούνι. Δεν αγαπάω τα γαλακτώματα, προτιμώ να αφαιρώ το πολύ μακιγιάζ με Cleansing Wipes (ναι το ξέρω, ντροπή) και αμέσως μετά να το πλένω με ένα καλό σαπούνι καθαρισμού. (είμαι τόσο expert που μπορώ να σου συστήσω τα καλύτερα αν θέλεις).
Όλα αυτά τα υπέροχα έως πριν λίγες ημέρες, που αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές των ακόμα πιο experts από εμένα, και να αγοράσω μία καλή lotion ώστε μετά το σαπούνι, να απομακρύνω με αυτή όλα τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, ώστε να αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή και φωτεινή.

Η Clarifying Lotion είναι πλέον μέρος της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου μου.
Πρόκειται για μία λοσιόν απολέπισης που είναι διαθέσιμη σε 5 τύπους, και η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή σμήγμα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί την ενυδάτωση.

Και μόνο μόλις δοκίμασα την Clarifying Lotion της Clinique – το νούμερο 3 για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας- διαπίστωσα πως ποτέ δεν μπορείς να έχεις πραγματικά καθαρό δέρμα, αν δεν ολοκληρώσεις τον καθαρισμό σου με μία lotion exfoliante, με μία λοσιόν απολέπισης δηλαδή…

Για να βοηθήσει την επιδερμίδα να απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας μια πιο υγιή, καθαρή όψη της, η Clinique παρουσιάζει τις συνθέσεις των Clarifying Lotions σχεδιασμένες από δερματολόγους – με ξεχωριστούς παράγοντες που κάνουν την απολέπιση πιο άνετη. Κάθε απαλό πέρασμα απομακρύνει τους ρύπους, το σμήγμα και τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα ώστε η επιδερμίδα να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να δείχνει πιο υγιής.

Σύμφωνα με τον Κορυφαίο Δερματολόγο της Clinique, Dr. David Orentreich «Η καθημερινή απολέπιση βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και την επιφανειακή της λειτουργία. Η σωστή απολέπιση βελτιώνει τη λειτουργία και προετοιμάσει την επιδερμίδα σωστά για να δεχτεί την ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μια καθαρή, απαλή, διαυγής και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, επιδερμίδα. Η Clarifying Lotion προσφέρει μια απαλή, καθημερινή απολέπιση».
Οι Clarifying Lotions σχεδιασμένες από δερματολόγους είναι διαθέσιμες σε 5 συνθέσεις κατάλληλες για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες, για μικτές προς ξηρές επιδερμίδες, για μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες, για λιπαρές επιδερμίδες και μια σύνθεση που δεν περιέχει οινόπνευμα, κατάλληλη για όλες τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Έχουν σχεδιαστεί να χρησιμοποιούνται 2 φορές την ημέρα με το Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique. Μετά τον καθαρισμό με το σαπούνι σε στερεή ή υγρή μορφή, περάστε με ένα βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Συνεχίστε με την Dramatically Different Moisturizing Cream, Lotion ή Gel.

Η εφαρμογή 2 φορές την ημέρα:
• Απομακρύνει απαλά τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας μια πιο υγιή και αναζωογονημένη υφή.
• Βοηθά την επιδερμίδα να απελευθερώσει αποτελεσματικά τους δεσμούς που κρατούν τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνειά της.
• Καθαρίζει τα υπολείμματα σαπουνιού του προϊόντος καθαρισμού και προετοιμάζει την επιδερμίδα για ενυδάτωση χωρίς να επεμβαίνει στην ισορροπία της.
• Απομακρύνει τους ρύπους, τη λιπαρότητα και τα υπολείμματα για αναζωογονητική αίσθηση.
• Καθαρίζει τους πόρους σε βάθος και τους κάνει λιγότερο ορατούς.
• Μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της ενυδατικής και άλλων προϊόντων περιποίησης.
• Ενδυναμώνει την επιδερμίδα, κάνοντάς την λιγότερο επιρρεπή στις επιθέσεις του περιβάλλοντος και στις αλλεργίες .

Βρείτε την δική σας ιδανική Clarifying Lotion ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, και βάλτε την στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Beautiful skin requires commitment not a miracle…
Καλή Κυριακή, χρόνια πολλά!

error: Content is protected !!