ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κερδίστε την Θεραπεία Benelica Pro & την All day Cream από έκκριμα σαλιγκαριού!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έγραψα για πρώτη φορά για τα καλλυντικά Benelica και όλη την εντυπωσιακή διαδικασία της συλλογής βλέννας των σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller, του καλύτερου αναπλαστικού για την ομορφιά μας, τρεις μήνες από την παρουσίαση τους στο πρώτο μας The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και δύο περίπου εβδομάδες από την επίσημη παρουσίαση τους σε δημοσιογράφους, beauty editors & bloggers, κατά την διάρκεια lunch στο Oozora.

sjaba
Και η αλήθεια είναι, πως όλον αυτόν τον καιρό εσείς ενδιαφερθήκατε. Τα δοκιμάσατε, σας άρεσαν, είδατε άμεσα αποτελέσματα.
Τα καλλυντικά Benelica συνδυάζουν την ομορφιά και την πολυτέλεια, χαρίζοντας τη φροντίδα, την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση, που χρειάζεται κάθε δέρμα, μεταμορφώνοντας σε κρυστάλλινη την επιδερμίδα προσφέροντας τη λάμψη και ζωντάνια ενός υγιειούς και νεανικού προσώπου. Δεν περιέχουν parabens και άλλες τοξικές ή βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό.
Το κύριο δραστικό συστατικό τους είναι το φυσικό έκκριμα του σαλιγκαριού που περιέχει κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αλλαντοίνη, βιταμίνες Α και Ε, πρωτείνες σε ποσοστό 95%, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο συλλογής και επεξεργασίας του εκκρίματος του σαλιγκαριού που εφαρμόζεται σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.

snza
Είναι μοναδικά καλλυντικά, γιατί η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός  τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του εκκρίματος του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικής διεργασίας δραστικά μόρια, τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγωγα γλουκοσίτες κ.ά., τα οποία έχουν βραβευτεί για την άμεση και ικανή αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματά τους στο δέρμα φαίνονται εντός 15 ημερών.
Το δέρμα αποκτά, έτσι, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και των κυττάρων των φιμπροβλαστών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της ανάγκης και του προβλήματος που υπάρχει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

ats

Η εταιρεία προσφέρει επίσης, για πρώτη φορά στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος την εξειδικευμένη και μοναδική θεραπεία των καλλυντικών της Επαγγελματικής σειράς Benelica Pro, η οποία βασίζεται στο φυσικό, ενεργό κολλαγόνο και συστατικά από το έκκριμα του σαλιγκαριού, καθώς και σε  σύγχρονα δραστικά μόρια.

osu

Ε, μετά από όλα αυτά γίνεται να μην ζήτησω και μερικές θεραπείες για εσάς, τις αναγνώστριες του Fay’s Control?
Λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

“like” την σελίδα μας εδώ
“share” τον διαγωνισμό μας
&
“tag” τρεις φίλες σας!!!

Καλή επιτυχία!!!

Καλή επιτυχία!!!

Θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control και τρεις αναγνώστριες μας θα κερδίσετε από μία Συνεδρία με την Θεραπεία Benelica Pro και φυσικά, από μία επαγγελματική All day Cream η οποία δρα παράλληλα και σε συνεργασία με την Θεραπεία για πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Οι συνεδρίες θα πραγματοποηθούν στο Beauty Land -Καραμπουρνών 10, Νέα ερυθραία, Κιν: 6936122321-, ενώ τα ονόματα των νικητριών του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου!

Καλή επιτυχία αγαπημένες! xxx

error: Content is protected !!