ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι τρεις αναγνώστριες που κερδίσατε τις Θεραπείες και την All day Cream της Benelica είναι…

Συγχαρητήρια! Είστε οι τρεις τυχερές αναγνώστριες του Fay’s Control που κερδίσατε από μία Θεραπεία και από μία All day Cream της Benelica!
Τα καλλυντικά, που συνδυάζουν την ομορφιά και την πολυτέλεια, χαρίζοντας τη φροντίδα, την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση, που χρειάζεται κάθε δέρμα, μεταμορφώνοντας σε κρυστάλλινη την επιδερμίδα προσφέροντας τη λάμψη και ζωντάνια ενός υγιειούς και νεανικού προσώπου. Δεν περιέχουν parabens και άλλες τοξικές ή βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό.

snza
Το κύριο δραστικό συστατικό τους είναι το φυσικό έκκριμα του σαλιγκαριού που περιέχει κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αλλαντοίνη, βιταμίνες Α και Ε, πρωτείνες σε ποσοστό 95%, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο συλλογής και επεξεργασίας του εκκρίματος του σαλιγκαριού που εφαρμόζεται σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.
Είναι μοναδικά καλλυντικά, γιατί η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός  τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του εκκρίματος του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικής διεργασίας δραστικά μόρια, τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγωγα γλουκοσίτες κ.ά., τα οποία έχουν βραβευτεί για την άμεση και ικανή αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματά τους στο δέρμα φαίνονται εντός 15 ημερών.

osu
Το δέρμα αποκτά, έτσι, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και των κυττάρων των φιμπροβλαστών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της ανάγκης και του προβλήματος που υπάρχει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Καλή επιτυχία!!!

Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια λοιπόν, οι τρεις αναγνώστριες μας που κερδίσατε από μία Συνεδρία με την Θεραπεία Benelica Pro και φυσικά, από μία επαγγελματική All day Cream η οποία δρα παράλληλα και σε συνεργασία με την Θεραπεία για πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα, είστε οι:

α. Thalia Papadaki
β. Despina Douka
γ. Milena Peklari-Manola

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την κυρία Μάρθα Φραγκούλη στέλνοντας της mail στο martha.fragouli@gmail.com τα στοιχεία σας, και η ίδια θα σας καθοδηγήσει ώστε να παραλάβετε άμεσα το δώρο σας αλλά και να κλείσετε το ραντεβού σας στο Beauty Land -Καραμπουρνών 10, Νέα ερυθραία, Κιν: 6936122321- για να απολαύσετε την Θεραπεία που κερδίσατε!

Καλή απόλαυση! xxx

error: Content is protected !!