ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανοιξιάτικο lunch γεμάτο ομορφιά!

Γεύμα με αφορμή την παρουσίαση της ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικών Benelica διοργάνωσε χθες μεσημέρι η Ιncosal ΑΕ, στο Asian εστιατόριο Oozora the House, με καλεσμένες τον μικρό και εκλεκτό κύκλο των beauty editors, bloggers & influencers, που ανταποκρίθηκαν με χαρά και έτσι απόλαυσαν από κοντά την εντυπωσιακή ξενάγηση των επιστημονικών συμβούλων της εταιρίας στον μαγικό κόσμο της νέας, πρωτοποριακής και εξειδικευμένης σειράς που βασίζεται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια.

Follow me…

Χθες το μεσημέρι στο Oozora The House...

Χθες το μεσημέρι στο Oozora The House…

o2

o4

o5

ο Γιάννης Καρέλλας, Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Αγροτικής Οικονομίας στο επάγγελμα, εκτρέφει την ποικιλία σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller, για να προσφέρει την πολύτιμη βλέννα τους προς καλλυντική χρήση….Θα με ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των σαλιγκαριών του…

Ο Γιάννης Καρέλλας, Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Αγροτικής Οικονομίας στο επάγγελμα, ο οποίος εκτρέφει την ποικιλία σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller, για να προσφέρει την πολύτιμη βλέννα τους προς καλλυντική χρήση….Θα μας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των σαλιγκαριών του…

Εύη Πρωτόπαπα, η επιστημονική σύμβουλος και ψυχή της εταιρίας...

Εύη Πρωτόπαπα, η Eπιστημονική Σύμβουλος και ψυχή της εταιρίας…

o5a

o5b

o6

o6a

o6b

Με την Μάρθα Φραγκούλη, τον Γιάννη Καρέλλα και την Εύη Πρωτόπαπα

Με την Μάρθα Φραγκούλη, τον Γιάννη Καρέλλα και την Εύη Πρωτόπαπα

Η Incosal Α.Ε. είναι μία νέα, ελληνική εταιρεία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Το όραμα της είναι η αποτελεσματική και η ασφαλής περιποίηση και ανάπλαση του δέρματος, καθώς και η προστασία του, τόσο από τους ενδογενείς, όσο και από τους εξωγενείς παράγοντες φθοράς και γήρανσης.

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

o7

o10

o8

o9

Τα καλλυντικά Benelica συνδυάζουν την ομορφιά και την πολυτέλεια, χαρίζοντας τη φροντίδα, την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση, που χρειάζεται κάθε δέρμα, μεταμορφώνοντας σε κρυστάλλινη την επιδερμίδα προσφέροντας τη λάμψη και ζωντάνια ενός υγιειούς και νεανικού προσώπου. Η δραστική ουσία της Benelica ήρθε ζωή για να δώσει ζωή, μόνο με φυσικό κολλαγόνο και άλλα φυσικά δραστικά συστατικά. Δεν περιέχουν parabens και άλλες τοξικές ή βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό.

o10a

o10b

Η Μάρθα Φραγκούλη με την Αντουανέτα Κουτσουράδη που επιμελήθηκε τις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών του event

Η Μάρθα Φραγκούλη με την Αντουανέτα Κουτσουράδη που επιμελήθηκε τις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών του event

Ιωάννα Λαμπροπούλου, Τζούλια Κυριλή, Φαίη Μπέη

Ιωάννα Λαμπροπούλου, Τζούλια Κυριλή, Φαίη Μπέη

Ιλιάδα Κλάγκου

Ιλιάδα Κλάγκου

Το κύριο δραστικό συστατικό τους είναι το φυσικό έκκριμα του σαλιγκαριού που περιέχει κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αλλαντοίνη, βιταμίνες Α και Ε, πρωτείνες σε ποσοστό 95%, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο συλλογής και επεξεργασίας του εκκρίματος του σαλιγκαριού που εφαρμόζεται σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.

Εύη Φέτση

Εύη Φέτση

o18DONE

Είναι μοναδικά καλλυντικά, γιατί η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός  τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του εκκρίματος του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικής διεργασίας δραστικά μόρια, τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγωγα γλουκοσίτες κ.ά., τα οποία έχουν βραβευτεί για την άμεση και ικανή αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματά τους στο δέρμα φαίνονται εντός 15 ημερών.

Ιωάννα Λαμπροπούλου

Ιωάννα Λαμπροπούλου

Ιλιάδα Κλάγκου

Ιλιάδα Κλάγκου

Χαριτωμένη Βόνζα

Χαριτωμένη Βόντα

o22

o23

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Ο συνδυασμός του εκκρίματος με τα νεότερα δραστικά μόρια προσφέρει:

– Ενυδάτωση σε βάθος
– Ενεργοποίηση των φιμπροβλαστών
– Αύξηση της παραγωγς του κολλαγόνου
– Αύξηση της παραγωγής της ελαστίνης
– Αύξηση της πυκνότητας του δέρματος
– Συσφιξη του δέρματος
– Μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων
– Επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας στο δέρμα
– Εξάληψη των επιπτώσεων που προέρχονται από την εμμηνόπαυση
– Προστασία από τη φωτογήρανση
– Αντιοξειδωτική δράση

Ελεάνα Κυρκιλή, Λένα Ιωαννίδου

Ελεάνα Κυρκιλή, Λένα Ιωαννίδου

Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Φαίη Μπέη

Σταυρούλα Αγγελοπούλου των αγαπημένων μας Vivify, Φαίη Μπέη

o26

o33

Το δέρμα αποκτά, έτσι, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και των κυττάρων των φιμπροβλαστών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της ανάγκης και του προβλήματος που υπάρχει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Τζούλια Κυριλή, Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Τζούλια Κυριλή, Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Η εταιρεία προσφέρει επίσης, για πρώτη φορά στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος την εξειδικευμένη και μοναδική θεραπεία των καλλυντικών της Επαγγελματικής σειράς Benelica Pro, η οποία βασίζεται στο φυσικό, ενεργό κολλαγόνο και συστατικά από το έκκριμα του σαλιγκαριού, καθώς και σε  σύγχρονα δραστικά μόρια.

Μαίρη Αυγερινοπούλου

Μαίρη Αυγερινοπούλου

Γιώργος Πράσινος

Γιώργος Πράσινος

o34

o31crop

 

Για τους ανθρώπους της Incosal, η συναισθηματική μας υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στη ψυχική μας ισορροπία. Όσο πιο όμορφα αισθανόμαστε τόσο πιο αισιόδοξα και θετικά αντιμετωπίζουμε την κάθε μας στιγμή.

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Και η ομορφιά επιτυγχάνεται, όταν προσφέρουμε στον εαυτό μας, την αξία και την πολυτέλεια, που σε όλους μας αξίζει!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!