ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Anapnoe στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Και μαζί με όλες τις παραδόσεις των γιορτών έρχεται και η ώρα της αναζήτησης των χριστουγεννιάτικων δώρων.
Η Anapnoe είναι εδώ να σας εντυπωσιάσει με την νέα συλλογή κοσμημάτων της και φέτος!
Αν όντως ψάχνεις ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σου , τα κοσμήματα είναι μονόδρομος αφού κρύβουν όλο το συναίσθημα που θέλεις να εκφράσεις και να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο!


Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξεις φέτος να χαρίσεις ένα κόσμημα Anapnoe από ασήμι και διαμάντια ή ασήμι με ζιργκόν ως σύμβολο αγάπης και να δείξεις πόσο ξεχωριστή θέση έχουν στην καρδιά σου οι αγαπημένοι σου.


Κοσμήματα για την γυναίκα σου, την αδελφή σου, την κολλητή σου, την μαμά σου, την κόρη σου… οι επιλογές μεγάλες για όλα τα στυλ και οι τιμές ποικίλες.


Και φυσικά μην ξεχνάμε το γούρι 2022 σχεδιασμένο ειδικά για την Anapnoe από την Ειρήνη Παχυγιάννη το οποίο θα το βρείτε στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!
Επέλεξε όμορφα κομμάτια από την συλλογή Anapnoe και μεταμόρφωσε τα εσύ με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σου σε δώρα ανεκτίμητης αξίας!

Η Anapnoe από τις 10 Δεκεμβρίου, ανήμερα του The Pop Up Project μεταφέρεται σε νέο ανακαινισμένο χώρο στην Κηφισιά, στο νούμερο 19 της Χρήστου Λαδά, ενώ ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!