ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η evi migiaki & Τα Paja Toquilla Hats στο «The Pop Up Project: Christmas at the Museum»

Η evi migiaki Helios resort wear είναι ένα luxury greek brand, με τις συλλογές της να είναι εμπνευσμένες από τον Μινωικό πολιτισμό και  από τον Θεό Ήλιο, προστάτη της Ρόδου το νησί του Ήλιου. Όλα τα prints και τα κεντήματα είναι αποκλειστικά δικά της σχέδια σε luxury Βελούδο, 100% χειροποίητα και φτιαγμένα εξολοκλήρου στην Ελλάδα.
Λάμψτε και αναδείξτε το εσωτερικό σας φως με τα luxury βελούδινα και silk touch φορέματα και κιμονό, με την limited edition συλλογή Helios, ειδικά εμπνευσμένη και δημιουργημένη για το Χριστουγεννιάτικο The Pop up Project “Christmas in the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Μαζί με την Evi Migiaki, μπορείτε να βρείτε και τα εξαιρετικά Paja Toquilla Hats, ένα ελληνικό brand με αυθεντικά Πάναμα καπέλα, που τα προτιμούν όλοι οι άνθρωποι της μόδας, μετρώντας ήδη πολλές ηχηρές συνεργασίες.

Απολύτως χειροποίητα πλέκονται ένα ένα στο χέρι από το φυτό τοκιγια, ενώ τα χειμερινά καπέλα είναι από μαλλί και κασμίρι. Το design γίνεται στην Ελλάδα με την υπογραφή της Άσπας Ξυδάκη. H αγάπη και των δύο για το αυθεντικό Ελληνικό χειροποίητο τους ένωσε για μια limited αποκλειστική συνεργασία, που θα βρείτε αποκλειστικά στο The Pop up Project, και μέρος τον εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

 

error: Content is protected !!