ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το «DAVIDA» στο The Pop Up Project “Christmas in the Garden”!

Στο πρώτο ραντεβού έχεις πάντα λίγο τρακ… Όμως στο «DAVIDA» το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι ο ενθουσιασμός που θα σας γνωρίσουν επιτέλους από κοντά!
Που; Μα φυσικά στο «The Pop Up Project: Christmas at the Museum» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στον κήπο του «Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας» στην Κηφισιά.


Το «DAVIDA», το girly brand με τα ethical αξεσουάρ, λάνσαρε το e-shop του έναν χρόνο πριν με elevated μάσκες και πρωτότυπα mask chains. Αντλώντας έμπνευση από τις αναπάντεχα ενθουσιώδεις αντιδράσεις σας, συνεχίζει να μεγαλώνει. Πλέον δημιουργεί για εσάς τα πιο ιδιαίτερα χειροποίητα hair accessories, όπως τα βελουτέ scrunchies που έγιναν viral στο Tik Tok και τις υπέρλαμπρες στέκες τους που θα αναβαθμίσουν τα γιορτινά σας outfits. Και για το «Pop Up Project», ετοιμάζουν να σας δείξουν μία ολοκαίνουργια κατηγορία με τη χρηστικότητα και το κομψό design που ξέρετε και αγαπάτε!


Κι αν αναρωτιέστε γιατί στα social θα το βρείτε ως «DAVIDA.ATHENS», είναι γιατί όλα, από τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή των προϊόντων, γίνονται στο χέρι στην Αθήνα. Το brand συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με Έλληνες προμηθευτές, στηρίζοντας τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις.


Ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και να γιορτάσουν μαζί σας την αγαπημένη τους εποχή των Χριστουγέννων!

Μέχρι τότε μπορείτε να τους βρείτε στο www.davidaathens.com στο Tiktok και στο Instagram με το username @davida.athens, ενώ Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

error: Content is protected !!