ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Aladastra στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»

Η Aladastra, είναι ένα ethical και sustainable Ελληνικό brand, που βασίζεται στην yoga και το wellness. Aladastra είναι η σύνδεση της λατινικής λέξης Alα, που σημαίνει διάδρομος, και της αρχαίας ελληνικής λέξης Άστρο. Είναι δηλαδή μια πρόσκληση να ανέβεις σε ένα διάδρομο από αστέρια, τα Yoga Mats, και να καταλήξεις στο κέντρο του προσωπικού σου ναού.

H Aladastra σε υποδέχεται με νέα προϊόντα wellness τα οποία φροντίζουν το σώμα και το πνεύμα μας. Από μοναδικά άλατα για το μπάνιο ενισχυμένα με βιταμίνες, έλαια και θεραπευτικά βότανα, φυτικά κεριά με αιθέρια έλαια, palo santo, smudges, body mists και αφεψήματα από οργανικά βοτανικά για το απολυτο detox.

Η παραγωγή των Aladastra yoga mats λαμβάνει χώρα σε μια πρότυπη εργοστασιακή μονάδα στη Γερμανία που κατασκευάζει PVC με μηδενική εκπομπή ρύπων και με ένα τελικό προϊόν με δυνατότητα να ανακυκλωθεί έως 8 φορές, κάτι πρωτάκουστο για PVC.

Όλα τα είδη που φέρουν την υπογραφή Aladastra, διαθέτουν πιστοποίηση Οekotex100 και όλες οι συσκευασίες είναι από ανακυκλωμένο χαρτί, του οποίου η πρώτη χρήση ήταν σε εταιρίες στην Ελλάδα. Έτσι περιορίζεται ακόμα περισσότερο το ανθρακικό αποτύπωμα του brand.


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!