ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Anapnoe στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”!

Η Anapnoe με έντονη παρουσία στο χώρο του κοσμήματος, υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια νέα ιδέα που αποπνέει αισιοδοξία. Το γούρι του 2022 σχεδιάστηκε από το νέο αίμα, τη νέα γενιά των ταλαντούχων σχεδιαστών που εκπροσωπείται από την  Ειρήνη Παχυγιάννη. Η Ειρήνη είναι μόλις 17 ετών με όνειρο να σπουδάσει Design και να αναπτύξει μια νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό αντικειμένων.

Η «ισορροπία» είναι η βασική έμπνευση της σχεδιάστριας σε συνδυασμό με την ερμηνεία που δίνει ο καθένας μας σε αυτήν. Το 2022 έρχεται γεμάτο Love, Light & Eternity, τα οποία αποτυπώνονται στο σχέδιο του γουριού. Μία εντυπωσιακή δημιουργία, ένα σύμβολο τύχης, ευτυχίας και γιορτής. Επιλέξτε το γούρι 2022 της anapnoe και ευχηθείτε καλή χρονιά στους αγαπημένους σας. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή, θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!