ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Christmas? Pop Up Project is coming: Save The Date Save your Spot!

“Θα είναι το καλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ!”, “Κάθε φορά είναι…”, “Ναι, μα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι τόσο διαφορετικό και συγχρόνως τόσο, μα τόσο εορταστικό!”

Είναι ο διάλογος μας με την Ιλεάνα καθώς, χορεύοντας σχεδόν, διασχίζουμε τους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στη Κηφισιά, εδώ που την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project.
Μαζί μας είναι και ο Μάρκος Φωτιάδης, της Loud and Clear, ένας από τους κορυφαίους στο είδος του και ένας από τους καλύτερους συνεργάτες μας, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας όλα όσα ονειρευόμαστε για αυτό το τόσο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, το πρώτο στην ιστορία του, που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή, όπως ακριβώς τα καλοκαιρινά μας. Είναι ο μόνος που μπορεί αν κάνει κάθε όνειρο για αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, πραγματικότητα.

Φαίη Μπέη, Μάρκος Φωτιάδης, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Διασχίζουμε, σχεδόν χορεύοντας τα υπέροχα πολύχρωμα παρτέρια, τα θεόρατα δέντρα, τα πλακόστρωτα μονοπάτια του κήπου, μετράμε, ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε. “Εδώ θα μπει η πελώρια μαγική τέντα, εκεί οι μικρότερες βγαλμένες σαν από παραμύθι, από εδώ θα κρεμαστούν οι εντυπωσιακές λάμπες, περιμετρικά εκατοντάδες λαμπιόνια… και σόμπες, παντού να υπάρχουν οι πιο κομψές σόμπες!”.

Ναι, μετά από δύο σχεδόν χρόνια που έχουμε μάθει να προτιμούμε έτσι κι αλλιώς τους εξωτερικούς χώρους, και μετά από το καλοκαιρινό μας The Pop Up Project τον Ιούνιο που μας πέρασε, στους ανακαινισμένους κήπους του Μουσείου, το οποίο θεωρήθηκε τόσο από τους Έλληνες σχεδιαστές όσο και από όλους εσάς που το επισκεφθήκατε, το καλύτερο, το ομορφότερο και πιο επιτυχημένο έως τώρα, το να διοργανώσουμε και το Χριστουγεννιάτικο επίσης στους κήπους, ήταν σχεδόν μονόδρομος.

Όπως ακριβώς συμβαίνει έτσι κι αλλιώς στις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης. Με εκατοντάδες λαμπιόνια, με στολισμένα δέντρα και με παιδικές χορωδίες. Με live μπάντες να παίζουν εορταστικά κάλαντα, με σόμπες εξωτερικού χώρου να ζεσταίνουν με τις κομψές τους φλόγες το μεγαλύτερο shopping event της χρονιάς, και να φωτίζουν τα ήδη αναψοκοκκινισμένα μάγουλα μας. Με υπέροχο ζεστό glühwein με πορτοκάλι και κανέλα αλλά και με καυτή σοκολάτα να ρέει άφθονη από εντυπωσιακά σιντριβάνια. Με εορταστικές μουσικές, με ενθουσιασμένες ευχές, με χαρά. Και ανάμεσα σε όλο αυτό το festive mood, οι καλύτερες δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών μας.

Οι καλύτερες επιλογές από τους πενήντα Έλληνες designers & brands για να επιλέξουμε όλα όσα θέλουμε να φορέσουμε στα πάρτι των ημερών, για να επιλέξουμε τα ομορφότερα δώρα που θέλουμε να προσφέρουμε.

Για όλα όσα θα διαδραματίζονται για την διοργάνωση του μεγαλύτερου Shopping Event της χρονιάς, θα μπορείτε τα ζείτε μαζί μας μέσα από το Fay’s Control και φυσικά μέσα από το Instagram μας. Έχουμε μάθει άλλωστε τόσα χρόνια να τα ζούμε όλα παρέα.

Κάτι μέσα μου, μου λέει πως αυτό, θα είναι ένα από τα καλύτερα The Pop Up Projects που έγιναν ποτέ. Μάλλον και το ομορφότερο. Είναι το Pop Up Project που θα υποστηρίξει όσο κανένα προηγούμενο τους Έλληνες σχεδιαστές και τα Ελληνικά brands, το Pop Up Project που θα τιμήσει όσο κανένα άλλο το hashtag #SupportGreekDesigners. Ναι, αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα, που τα περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία από κάθε άλλη φορά, το The Pop Up Project βγάζει για πρώτη φορά τα μέσα έξω, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και διοργανώνει το πιο φρέσκο αλλά και festive shopping event της χρονιάς!

Αν είστε designer και θα θέλατε να λάβετε μέρος με το brand σας σε αυτή τη πελώρια γιορτή, στο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, μπορείτε να μας στείλτε μήνυμα στα beifay@gmail.com, i.ismyridis@gmail.com και στο www.thepopupproject.gr.

The Pop Up Project: Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Follow @thepopupproject, follow us…

error: Content is protected !!